GårsdagenKvelden igår ble en innholdsrik kveld. Den startet med feiring av verdens beste Anette, før jeg og Helene var nødt å dra. Senere på kvelden endte vi opp på en fest arrangert i forbindelse med en fotballcup (?). Det var hvertfall god stemning, til tross for en noe utdatert spilleliste. Etter problemer med å skaffe transport, endte jeg og Helene opp med å gå hjem. Kokka 03 var vi omsider hjemme, etter å ha gått i nærmere en time. Da var det ikke noe som fristet mer enn senga og vi sluknet begge to rimelig fort, etter at Helene hadde snakket litt med typen på telefon.

Dagen idag har gått til rydding og øvelseskjøring. Skal bli så godt å slippe kjøre med den rød "L"en på bagasjedøra. Gleder meg masse til å bare cruise rundt og kunne kjøre hvor jeg vil. I starten syntes jeg det å kjøre manuell var sykt stress og veldig frustrende,  men etterhvert som man har blitt bedre er det faktisk veldig gøy.

Nå må dere ha meg unnskyldt, det er håndballmatch på tven, og selvom om håndballgutta allerede har sikret seg en plass i EM, er det alltid gøy når landslaget spiller. Marlene

14.06.2015 klokka 22:10

Så koselig! :)

Julia Marie

16.06.2015 klokka 00:16

finee deg!

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits