Summer essentials

God morgen! Det er endelig ferie og mange skal kanskje ut å reise. I den forbindelse tenkte jeg å vise hva jeg mener er viktig å ha med seg på reisefot. Nedenfor har jeg plukket ut noen favoritter.

Blant sminke finner du solpudder og en lebestift. I sommervarmen liker jeg å bruke lite sminke og med litt solpudder i kinnene og en frisk farge på leppene kan man fint gå rett fra stranda til en god middag.

Ellers er det viktig med ørepropper, ikke en dag på stranda uten. Ut på ettermiddagen når sola står litt lavere på himmelen. blir solkremen byttet ut med sololje. Husk å velge en med beskyttelse i. Solbriller er jo såklart med, et must uansett hvor du befinner deg i sommer. Ellers er det viktig å tilføre huden fuktighet. Timesvis med sol og bading går fort utover huden, og for å bevare brunfargen lengst mulig og for egen velværes skyld, bør man smøre huden hver kveld, gjerne med aloe vera. For en dypere og mer langvarig brunfarge pakker jeg også med meg betakaroten. For best effekt bør du starte med betakaroten flere uker før solsesongen.

Sol og bading kan slite mye på håret, invester derfor i en hårolje, så blir ikke håret så slitt! Jeg ønsker dere alle en super ferie, hvor enn dere skal i sommer.Marie Oma

18.06.2015 klokka 18:50

nydelig bikini!

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits