Welcome to paradise

Skulle vært publisert igår kveld.

For øyeblikket sitter jeg og Karianne godt plantet i senga med hver vår cola og medbragt mat. Etter å ha gått og lett etter et bakeri vi forelsket oss i igår, i evigheter, fant vi til slutt stedet vi lette etter. Folkene her er så utrolig hyggelige og hjelpsomme, som idag når vi gikk rundt å letet. En gammel gresk mann forlot butikken sin bare for å vise oss veien og selvom det ikke var det riktige stedet, gjorde han et tappert forsøk. Vi fant det hvertfall til slutt da og der solgte de nydelig pizza, hveteboller og croisanter. Heldige oss fikk med en overraskelse i form av en svær cupcake, som vi ikke hadde betalt for. I tillegg til olivenbrød, hvetebollene og pizzaene vi kjøpte med oss, ble det også tid til litt crepe. Crepe med nutella og jordbær slår aldri feil. Vi var på daværende tidspunkt ganske gira på mat også, vi spiser stortsett bare to måltider her nede, så da det nærmet seg tolv timer siden vi hadde spist, og jeg i tillegg hadde trent, passet det rimelig bra med noe raskt.

Dagen derimot ble tilbragt på paradise beach. Stranda er kjent verden over og tiltrekker seg festglade ungdommer fra alle verdenshjørner. Her bestilte vi oss deilige, svære sakkosakker helt nede ved vannkanten. Turens første drink ble også inntatt her i ettermiddagssola. Her ble vi liggende og kose oss til 19 med musikk og mye folk, før vi etter mange timer i sola tok turen hjem.

Det er en rar følelse å være her på egenhånd, likevel føles det så naturlig. Til tross for at vi hverken har leid firehjuling eller scooter kommer vi oss frem. Føles likevel godt å vite at man har mamma og pappa i ryggen hjemme i Norge hvis problemene skulle melde seg.randombloggnr1

30.06.2015 klokka 08:38

Så fine bilder! :) Ha en fin dag! :)

Iselin Renée

30.06.2015 klokka 09:01

Det så fantastisk ut :)

emilienh

30.06.2015 klokka 13:42

Heldige deg!

Kos deg videre i paradis :)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits