Sunbeds for free

Dagene går utrolig til fort, til tross for at vi bare ligger på strendene til solen går ned. Idag var ikke annerledes og vi har vært på nok en ny strand. Om bare to dager forlater vi Mykonos og fortsetter eventyret. Vi har vår siste natt her på hotellet i natt, før vi skal bo på et annet hotell imorgen natt. Jeg og Karianne snakket i forkant av reisen at det måtte være rom for å være spontane, og nå har vi lagt om hele reiseruta. Egentlig var planen og på torsdag dra til Milos, men istedenfor tar vi båten videre til Naxos. Etter Naxos drar vi til Milos, vi dropper med andre ord Ios, ettersom ingen av oss egentlig hadde store ønsker om å dra dit.

Som tidligere nevnt ble denne dagen også tilbragt på stranda. Vi bestemte oss for å spise frokost langs strand promenaden, noe som resulterte i en veldig god, men også dyr, ferskpresset appelsinjuice. Vi fikk gratis solsenger og wifi hele dagen da, så vi fikk egentlig veldig mye for pengene. Vi fikk også noe å se på da en gutt lekte seg med vann jet pack. Han drev liksom å fløy rundt med vann sprutende fra noe under føttene, hvis det ga mening?

På stranda kom vi også i snakk med noen russiske damer, hahaha. Vi snakket lenge om mye rart og hun kom med en hel masse anbefalinger om resturanter, nattklubber osv. Og en servitør da, som påsto at han hadde jobbet for coca cola og hadde en lang samtale med oss da han så vi komme med cola zero at det ville ødelegge DNA'et vårt.

Grekerne på Mykonos vet virkelig å lage god mat. På dagens resturant kunne man få istedenfor å få loff som en starter, få steinovnsbakt pizzabrød. Nydelig smakte det, og det samme gjorde calamarisen min. Ikke bare var maten god, men også utsikten fantastisk, som dere kan se nedenfor.01.07.2015 klokka 00:51

Ser fantastisk ut! Lurer bare på, hvordan har dere råd til dette? Eller, betaler dere alt selv? Jeg mener, det er jo begrenset hvor mye inntekt man kan ha når man er 18 og går på skole :)

Ingbjørg Mastad

01.07.2015 klokka 17:32

Kjære Andrea!

Det ser ut som dere har det veldig fint. Det er første gang jeg skriver en kommentar så jeg håper det går bra.

Andrea Oretorp

02.07.2015 klokka 00:15

Ingbjørg Mastad: Såklart er det greit, kjære Bestebest! Du har oppfattet det riktig, vi nyter virkelig livet!

Andrea Oretorp

02.07.2015 klokka 00:19

Anonym: turen ble bestilt i vinter, så vi har hatt god tid til å spare opp penger. Jeg hadde i tillegg nettopp fylt 18 år da turen ble bestilt og jeg hadde derfor en del penger. Karianne betaler reisen selv, men hun jobber flere ganger i uka og hadde derfor en god sum på konto fra før. Når det kommer til meg så har jeg spart så godt det lar seg gjøre og shopping budsjettet har vært mye lavere det siste året, men skal ikke legge skjul på at mamma og pappa har hjulpet meg godt på vei og støttet meg økonomisk :-)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits