Last night...

Siste kvelden i Mykonos by, men reisen har bare såvidt begynt. Apropos spontanitet bestemte vi oss rett etter gårsdagens innlegg å dra til Paros istedenfor Naxos. Vi fikk en veldig bra pris på et spahotell (!!), nok en gang med perfekt beliggenhet. Til tross for at vi prøver å tenke økonomisk, lever vi som dere ser likevel fantastisk. Blir trist å skulle forlate Mykonos, vi har hatt et veldig fint opphold her, men samtidig er det jo bare gode ting vi har i vente!

Idag endte vi litt tilfeldig på stranda Panormos, på andre siden av øya i forhold til der vi har pleid å være. Bussen til stranda vi hadde plukket ut i utgangspunket gikk ikke før om en god stund, og da hoppet vi like gjerne på første og beste mulighet. Da vi kom frem angret vi ikke en stund. Vannet var helt turkist og krystallklart, og her kunne vi ligge i ro uten store forstyrrelser. Sanden var deilig og hvit, og vannet varmt. Da vi skulle dra viste det seg at bussen ikke gikk før om en og en halv time, og vi gikk derfor og bestilte oss litt mat med utsikt over stranda og fjellene.

Nå har vi nettopp kommet inn døra etter en avsluttende dessert på favoritt resturanten her nede. Valget falt på sjokoladefondant, og som ikke det avrundet oppholdet vårt perfekt fant vi i tillegg pepsi max. For to pepsi max elskere var lykken stor.

Så nå ligger vi på hotell rommet, mette og tilfredsstilt. Vi sjekket ut i dag og tidlig, og ble gratis kjørt til det nye hotellet. Her var det to senger, så i natt har jeg en hel dobbeltseng for meg selv...deilig!

Imorgen blir det derfor tidlig opp, før turen går videre. Next stop, Paros!leahisabellv

02.07.2015 klokka 07:38

Nam, det såg skikkelig godt ut!

Iselin Renée

02.07.2015 klokka 14:16

Det så helt fantastisk ut :)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits