Just amazing

Idag tidlig gikk turen videre til Paros, og vi var fremme allerede før 11. Da vi ankom havna var det helt kaos og masse folk ville ha deg til å bo på sine hotell, til tross for at vi allerede hadde bestilt. Plutselig kom en gresk mann og begynte snakke med oss, før han la om til svensk og deretter norsk. Det viste seg at mannen egentlig fra kypros, men hadde bodd i Haslum og kunne norsk, svensk, dansk, spansk, italiensk, fransk, tysk, og såklart da også gresk. En annen greker begynte å snakke om Drammen og Asker og hvor mye hn elsket Norge, så i motsetning til resten store deler av verden, har faktisk befolkningen her nede kunnskaper om Norge.

En mann fra hotellet sto og ventet på oss med navnet vårt på et skilt og vi ble kjørt til havnebyen Naoussa hvor vi skal bo de neste dagene. Og jeg sier dere, hotellet er fantastisk!! Det er et spahotell med utsikt rett til havet. I tillegg hadde det skjedd en feil i bookingsystemet, så siste natten blir vi oppgradert og får et enda bedre rom. Rommet vi har nå er allerede dødsbra og går rett ut til bassenget, så når standarden på hotellet er såpass bra lurer jeg på hvordan vi kommer bo siste natten. Menneskene her er fantastisk hyggelige og alle ivrige etter å bistå med sin ekspertise. Jeg har sagt det før og sier det igjen. Akkurat nå er livet fantastisk. Jeg tar meg selv i å smile hele tiden og gleder meg over hvor priviligert jeg er som for dra på en sånn reise alene som 18åring. Å være 18 og hete Andrea akkurat nå er med andre ord ganske så greit.

Så nå sitter jeg og Karinne langs bassengkanten og har bestilt oss litt mat fra snacksbaren. Jeg, bruschetta med tomat, hvitløk, pesto og fersk mozzarella, Karianne, ikke overraskende, cheeseburger og det hun mener er de beste pommes fritesene hun noen gang har smakt. Og tro meg, Karianne har smakt mye frites, så når hun kommer med et sånn utsagn er det garantert bra.Tanja Höglund Pettersen

02.07.2015 klokka 16:39

wow, fy det ser så herlig ut! Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits