lader batteriene

Her på Paros får vi virkelig tid til å lade batteriene. Mykonos var en mer intens øy, med mye liv, mens her på Paros er livet mye roligere. På kvelden er det likevel mye mylder og igår kom vi oss ikke hjem før nærmere 02. Vi ble sittende på en resturant i mange timer og bare snakke, mens vi ble servert vin på huset. Snakket gikk i alt fra A til Å, få jeg har så mange interassante samtaler med som med Karianne.

Idag var bølgene på sjøen såpass store at vi ikke kunne benytte oss av badebåtene for å komme oss til ønsket strand. Vi ble stående ved et taxistopp, riktignok uten at noen taxier var der. Før oss i køen var et eldre ektepar som visste seg å være fra norge, nærmere bestemt Stavanger. Da vi skulle til samme strand tilbø de seg å dele taxi med oss, siden taxiene ikke dukket opp så altfor ofte. De var begge to utrolige hyggelige og var svært kjent på øya, da de hadde feriert her i 12 år. Da vi skulle hjem kom de og spurte oss om vi ikke ville sitte på tilbake også, hyggelige som de var. Ikke nok med det, men de insisterte på å betale også, så det var jo utrolig snilt av dem. Det viste seg at vi hadde en del til felles da jeg fortalte at jeg spilte håndball. Mannen i paret hadde nemlig vært trener i 20 år og hadde god kjennskap til klubben min.

Nå skal vi etterhvert begynne å ordne oss før det blir ut for middag. Karianne sitter for øyeblikket og prøver å lære seg tysk av alle ting, hahahah. Vi snakkesKenny

04.07.2015 klokka 19:56

GoPro du knipse me? :P å burger i senga = ferie :P

sentrumjenta

04.07.2015 klokka 19:58

Så koselige bilder:) kos deg masse !!

Maren

04.07.2015 klokka 20:01

Åååå det ser ut som du har det helt topp. Jeg drar til tyrkia på fredag, gledes til sol, varme og ferie. Elsker shopping så i helga er jeg i London hehe. Ønsker deg en fortsatt fin sommer. Hadde blitt kjempeglad for en kommentar tilbake :)

Andrea Oretorp

04.07.2015 klokka 20:08

Kenny: bruker for det meste gopro og iphonen, ja :-)

Kenny

04.07.2015 klokka 20:10

kordan får du bildan så klar? :P værgang æ tar bilde me den så blir d blurrat å jævli :P

Andrea Oretorp

04.07.2015 klokka 20:54

Kenny: ikke vet jeg, jeg knipset bare i vei jeg :-) har du sjekket lukkertiden?

emilienh

05.07.2015 klokka 03:05

Så utrolig deilig! Kos deg masse!

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits