What a day

Greetings from Santorini!

For en dag det har vært idag. Dagen startet allerede klokka 08, hvor vi måtte opp for å pakke bagene våre og sjekke ut. Hotellet tilba seg å kjøre oss til havna, hvor ferden gikk videre mot Santorini. De hadde bare en economy billett igjen på båten, så Karianne var nødt å reise førsteklasse. For min del gjorde det ingen verdens ting, da jeg havnet ved siden av to sykt kule canadere. Vi ble sittende å prate lenge, og ikke bare de vanlige samtaleemnene, men politikk, skolesystemer osv. Morsomt var det også at de kunne en del om de skandinaviske landene, noen ganger mer enn meg faktisk... Sokrates og Daniel het de og gjorde båtturen til Santorini mye kortere.

Vel fremme i havna ble vi plukket opp av en fra hotellet som fraktet oss hit hvor vi bor for natta. Vi ble ikke lenge på rommet før vi bevegde oss ut for lunsj og is. Under lunsjen fikk vi besøk av verdens søteste katt. Dere kan tro jeg først ble skremt da jeg skulle betale, strakk meg etter vesken min og plutstelig, helt uforventet kjenner et stort dyr. Etter lunsjen bestemte vi oss for å ta gondolbanen ned til den gamle havnen, for så å ri på esler opp igjen. Det å ri på esler opp Santorini's bratte bakker er en gøy, men også noe skummel opplevelse. Esler er sta dyr og kan plutselig finne på å bare stoppe og da sitter du der. Eller de kan plutselig begynne å småkrangle eller skulle presse seg inn på altfor små steder.

Men dagen var ikke ferdig der. Vi tok buss videre fra Fira, hvor vi bor, til Oia, hvor du kan se den verdenskjente, spektakulere solnedgangen fra noen av øyas beste utsiktsplasser. Her spiste vi, mens vi nøt utsikten, før vi gikk å kikket på noen av de helt fantastiske hotellene som finnes her på Santorini. Planen nå er å straks bevege oss ut for noen drinker, før vi på nytt bytter hotell imorgen! Can't wait to show you.Vivel

11.07.2015 klokka 23:34

Så flotte bilder! Ønsker deg en fortsatt fin kveld <3

Sarah

12.07.2015 klokka 00:14

Fina bilder :)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits