A day to remember

Den siste dagen vi hadde på Milos hadde vi bestemt oss for å bruke en del penger på en seiltur med båten Oneiro. Vi møtte opp på kaia klokka 09 på morningen og ble godt tatt imot av skipets mannskap. Lite visste vi om hvor fantastisk dagen kom til å bli. Vi stoppet på de mest fantastiske steder og fikk se de mest utrolige ting. Vi badet og dykket i magiske omgivelser, har faktisk vanskelig for å sette ord på det hele. I den ene grotten hadde taket kolapset, så da vi kom inn med seilbåtens lille gummibåt, gjennom den lille passasjen, strømmet det inn "rays of light". Her var det nok å utforske, området rundt vannet var som månelandsskap og utrolig stort. Kapteinen var helt fantastisk og fortalte hele tiden spennende historier. Det er han dere ser på den lille gummibåten nedenfor btw, han hadde så lyst til å være med på et bilde, hahah.

Vi ble servert alle måltider på båten og de sørget virkelig for at vi aldri var sultne. På slutten av dagen samlet han alle bak i båten og vi ble servert fantastisk god tapas og sprit, hahah. Spriten de prøvde å servere var på hele 48%, noe som ikke var så altfor populært hos meg og Karianne. Det var nok fler som hadde prøvd å plassere hvor vi var fra, for da vi fikk faktisk fikk spørsmålet og vi sa vi var fra Norge reagerte alle som om det var noe de alle hadde gått å lurt på. I tillegg har vi fått utrolig mange spørsmål på Hellasturen om vi er søsken, men vil vel ikke akkurat si vi ligner?

Vi kom i snakk med de søsteste folkene, et ektepar fra vest-London som snakket så utrolig varmt og Norge, og fortalte hvor imponerte de var over hvor flinke skandinavere var i engelsk. De hadde vært på hele 40 greske øyer og kunne fortelle om en øy med 500 innbyggere, men hele 5000 geiter. Vi snakket også en del med et ungt par fra California og hadde alt i alt en helt fantastisk dag. Vi var ute på sjøen i hele 10 timer, noe jeg fortsatt ikke skjønner hvordan er mulig, da tiden gikk så altfor, altfor fort. Kapteinen sa faktisk at vi var en heldig gjeng, for dette hadde vært den beste dagen på sjøen i hele sommer. Det hadde tidligere blåst en del, noe som gjorde at de ikke kunne stoppe på alle steder. Vi tok en den bilder med goproen også, men de får nesten vente.Navn

13.07.2015 klokka 09:50

Så herlig <3 Fine bilder, ser ut som en fantastisk ferie :)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits