Når ord ikke strekker til

Noen ganger strekker ord bare ikke til. Oppholdet på Sun Rocks har vært en sånn opplevelse, det kan rett og slett ikke beskrives, men oppleves. Vi har blitt behandlet som prinsesser, men det er kanskje å forvente når vi betalte flesl for denne ene natta.

Her på hotellet har vi folk som gjør alt for oss, det var ikke snakk om at vi skulle bære bagene våre selv. Også nå som vi skal sjekker ut kommer to menn og henter bagene våre. Vi hadde vår egen "kontaktperson", som het Paris, som vi kunne spørre og få hjelp til av alt, men det kunne vi i og for seg få av alle de andre ansatte også. Ved bassenget kommer de å serverer oss og rer opp solsengene for oss. Da vi fikk rommet hvert kom de med en flaske vin på huset og et fruktfat. Og selv før vi hadde rukket å bruke håndklene våre, var de og ga oss nye. Store morgenkåper og tøfler har vi fått, og i det hele har de sørget for et perfekt opphold.

Utsikten fra balkongen er jo helt magisk, det samme er bassenget. Igjen kan ikke ord brukes for å beskrive hvor vakkert det faktisk er. Når vi ligger på solsengen på balkongen vår, ser vi vann og ingenting annet fremfor oss. Nedenfor er kun stupbratte klipper og flere hundre meter under oss er havet og alle cruisebåter.sentrumjenta

13.07.2015 klokka 17:29

Fine bilder :)

14.07.2015 klokka 12:08

Hvilke kamera bruker du, og hvordan og hvor redigerer du bildene dine? :)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits