Siden sist har jeg...


Feiret jul. Hadde en utrolig fin feiring av det jeg synes er den beste høytiden av dem alle. Feiret hjemme med godt selskap, julemat og julegaver under treet. Juleferien gikk stort sett til å slappe av, foruten om de timene jeg tilbragte på treningssenteret. Jeg hadde endelig fått lov til å begynne å trene styrke på bein igjen etter 3mnd opphold pga skade og var supermotivert. Juleferien ble derfor noe mer aktiv enn vanlig. 


Feiret nyttår. Hadde en utrolig vellykket kveld med gode venner. Startet kvelden hos en venninne før vi dro videre og feiret at 2014 var over og ønsket 2015 velkommen. Avsluttet kvelden med nach, før jeg og Karianne kom oss i seng i 5-6tiden. Noe morsomt fra kvelden var at vi på vorset hadde tenkt å bestille sushi og brukte mye arbeid på å finne ut hva vi skulle bestille. Fant etterhvert ut at sushiresturanten holdt stengt og bestemte oss derfor for å bestille pizza. En time gikk og ingen pizza kom, visste seg at også pizzaresturanten holdt steng. Fant til slutt en kebabsjappe som holdt åpent OG hadde hjemmelevering, så mat ble det hvertfall på oss..


BLITT 18! Helt sykt at jeg er nå er 18, har faktisk litt problemer med å forstå det selv. Å bli 18 er jo på en måte det hellige tallet, du er myndig og står fritt til å gjøre hva du vil. Ble ingen syk feiring siden jeg hadde bursdag nå på mandag, men feiret med venninner på resturant (måtte selvfølgelig bestille meg en drink for å markere at jeg var blitt 18, red mojito fra vapiano), før jeg fikk favorittmaten sushi til middag hjemme og avsluttet dagen med håndballtrening hvor jeg ble sunget for. Verdens beste Malin stakk også innom på kvelden med cupcakes, som btw var dritgode. Imorgen blir det mer ordentlig feiring med jentevors hjemme hos meg


Trent masse. Etter å ikke ha kunnet løpe, belaste eller kjøre styrketrening på beina på 3mnd var motivasjonen stor da jeg fikk klarsignal til å starte opp igjen. De siste månendene har det gått mye i styrke på overkropp, så det var deilig å kunne variere øktene i mye større grad. Jeg kan også være med på store deler av håndballtreningene, til tross for at jeg klarte å tråkke over etter 15 min på første trening...


Kommet tilbake til rutiner. Etter en lang ferie føltes det godt å komme tilbake til rutiner og hverdagen igjen(får se hvor lenge jeg tenker deg samme). Jeg har funnet tilbake til gode og sunne spisevaner, og har skrevet ned nyttårsforsetter og mål for året.

Satser på å være tilbake på blogen nå, jeg fikk et drømmeobjektiv i bursdag blant annet, så er kjempegira på å få testet det ut!

Desember background

Heyy!

Nå sitter jeg å knasker i meg litt godteri fra nidars julefavoritter, før jeg straks skal ut å spise og se på teater med noen nære familiemedlemmer. Stykket vi skal se har tydeligvis vunnet komiprisen 2014 og fått terningkast 6, så det gleder jeg meg veldig til! Etter det drar jeg videre for å feire to gode venninner, så tror kvelden idag blir veldig bra. Med gode venner, snacks og drikke kan ikke kvelden slå feil. Da får jeg i tillegg brukt en av de nye kjolene mine, tror jeg går for den sorte idag.

Igår hadde jeg litt tid til overs og la plutslig merke til at jeg hadde en oktoberkalender som bakgrunn. Det går jo ikke, så da lagde jeg meg like greit en ny. Tenkte å dele den, så er det bare å ta den i bruk hvis dere skulle ha lyst til det :-)Ha en super helg, ikke lenge til jul nå!

Moments Captured

Hei!

Idag tenkte jeg å vise dere bildeveggene som jeg har laget på rommet mitt. Jeg må bare starte med å anbefale å få ting opp på vegg: folk tar masse bilder med mobilene sine, men om 20 år, hvor er egentlig de bildene blitt av? Kanskje er du flink og laster dem inn på en pc, men etter noen år bytter du pc, lagrer kanskje alt på en harddisk, men helt ærlig, du går aldri å henter harddisken og ser på bildene du tok for 2 år siden?Jeg bruker ikke harddisk engang... Sånn sett er instagram veldig bra, det funker på en måte litt likt. Uansett, poenget er at det er utrolig gøy å ha bildene på vegg, det er både dekorativt og kan tenke meg det blir enda mer dyrebart å ha etter noen år. I tillegg setter jeg mye mer pris på livet, høres ut som en veldig rar ting å si, men bildene får meg til å innse hvor bra jeg egentlig har det, hvor gode venner jeg har og hvor mye jeg får oppleve. Tar meg selv i smile mens jeg står å mimrer til bildene. Som dere ser har jeg to bildevegger. Den ene består av bilder tatt med polaroid kamera og den andre med bilder jeg har bestilt. Jeg blir nok å bestille flere bilder etterhvert, synes det var så koslig når forrige bestilling dumpet ned i postkassa. Man kan jo også variere i det uendlige med måten å henge opp bildene. Du kan lage det som en collage, henge på snor, som et sjakkmønster, i forskjellige mønstre osv osv. Mulighetene er mange!

Andrea

Wednesday

Hei!

Da er jeg endelig hjemme etter en lang dag på skolen. Startet dagen på verst tenklig måte, våknet 15 min før jeg måtte dra! Rakk likevel å både sminke meg, kle på meg og spise før jeg måtte styrte av gårde til bussen! Rakk utrolig nok skolen, hvor dagen har gått til å skrive lister på hva man kan bruke en murstein til...ja, dere leste riktig! Hahah, vi måtte komme på minst sånn 40 forslag på 5-10 min eller noe, ble mye rart for å si det sånn! Vi hadde også konkurranse om å bygge det høyeste tårnet bestående av seigmenn og spaghetti, dere kan jo gjette hvem sin gruppe som vant, hehe

Nå drar jeg straks på trening, så snakkes vi senere!

First day of School

Hei!

Idag startet jeg på skolen igjen som de fleste andre ungdommer i Norge. Rart å tenke på at jeg nå begynner i VGS2, førsteåret gikk så sykt fort! På Elvebakken bytter vi klasse vært år, hvertfall på media-linjen, så dagen idag gikk stort sett til å lære nye navn, bli kjent osv. Imorgen får vi utlevert macene våre igjen, så det gleder jeg meg masse til! Det vil jo si at jeg også får hele Adobe pakken på macen, som innebærer blant annet Photoshop og Indesign.Må jo inrømme at jeg ikke har vært så flink til å jevnlig oppdatere bloggen, men det skal jeg prøve å forandre på nå. Nå som jeg har fått macen tilbake blir det jo mye enklere, så slipper jeg å låne mamma og pappa's pcer hele tiden! Skal ikke love så altfor mye, trener jo 6 ganger i uka + at jeg skal ha tid til venner, jobb og sosiale happenings også, men skal prøve å ikke la det gå så altfor lang tid mellom hver update. Hvis det er noe spesielt dere kunne tenke dere er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg stiller meg positivt til alt, så det er bare å komme med forslag!

In my SchoolbagPolaroidFikk dette kameraet av verdens beste venner da jeg hadde bursdag, og jeg elsker det virkelig! Er godt i gang med en bildevegg på rommet, det blir så fint! Love it

Guess what? Jeg vant

Hei dere!

Har virkelig gått i ett de siste dagene! På tirsdag var det skole, deretter hjem og på trening, før det rett ned på stranda for å feire Frida! Der ble bading og grilling, med hyggelig folk.Så til overskriften! Igår hadde vi en slags prisutdeling for alle MK-elever på skolen, litt sånn gullruten-ish. Et av bildene mine ble nominert i en kategori, men med alle de andre dødsbra bidragene hadde jeg aldri tro på at jeg kunne vinne. Men guess what? JEG VANT! Hahah, skjelven i beina måtte jeg opp på scenen, uten en anelse om hva jeg skulle si i "takketalen". Gikk heldigvis helt greit, men kan love at hjertet banken hardt i brystet på meg når de ropte opp navnet mitt. Hele greia var egentlig ganske morsom, med rød løper, fotografer og fotovegg, vignetter, ekstern jurye bestående av profosjonelle fagfolk, programledere, flerkameraproduskjon, musikk osv, osv. Ble jo ikke noe mindre nervøs når jeg stadig ble filmet underveis i showet fordi jeg var nominert, og når jeg skulle opp på scenen vel vitende om at alt ble filmet! Jaja, fikk jo fine premier og greier, så det var stas!

Alle bildene er lånt av fineste Frida(link)

Sneiks

Did you know that?

♚ Jeg elsker å sette på høy musikk og danse ut, gjerne i bare undertøyet. Og da snakker jeg skikkelig høy musikk! Hvis du ikke allerede gjør det, anbefaler jeg dere å gjøre det; lover at uansett hvordan du føler deg vil du føle deg bedre etterpå

♚ Jeg kan alle klubbene Zlatan har spilt i, i riktig rekkefølge. Har nemlig en stor fotball-fan hjemme, noe som har resultert i at jeg kan skryte på meg litt fotballkunnskaper. 

♚ Jeg spiste kebab for første gang for bare noen uker siden. Skjønner at dette tydeligvis er veldig unormalt, men kan ikke si at jeg synes det var så veldig fantastisk akkurat. 

♚ Jeg liker ikke vannmelon, noe jeg virkelig kunne ønske at jeg gjorde! Det ser jo så godt ut, men klarer bare ikke å venne meg til å like det heller :(

♚ Jeg klarer ikke å rette ut den ene lillefingeren min. Jeg vet ikke hvorfor, men den vil bare ikke strekkes helt ut.

♚ Jeg eier ikke kroppskontroll, kan hvertfall hverken stå på hendene, stå på hodet, slå hjul eller noe sånt. Kan ikke ta salto på trampoline engang. Får vel trøste meg med at jeg klarer å stupe kråke..

♚ Jeg setter skikkelig pris på god mat. Får jeg noe godt å spise, så nyter jeg det virkelig. <matelsker3

♚ Jeg elsker filmmusikk. Sett på skikkelig høy filmmusikk og det kan gi meg gåsegud. Har til og med en egen spilleliste på spotify med bare filmmusikk.

♚ Etter at jeg begynte på Media&Kommunikasjon har jeg begynt å legge merke til ting jeg aldri la merke til før når jeg ser på TV, filmer, serier osv. Jeg sitter å tenker på klipperytme, overganger, musikkbruk, filmteknikk osv. Litt irriterende egentlig.

♚ Jeg har en skikkelig crush på Wenthworth Miller i Prison Break. De øynene, bare wooow

♚ Jeg elsker å danse, noe jeg tror alle klassekameratene mine har lagt merke til. Tror ikke det går en dag uten at jeg og Karianne danser.

♚ Jeg er veldig flink til å utsette ting, dette er et område jeg burde (og skal) forbedre

♚ Jeg kommer nesten aldri for sent til avtaler. Skolen derimot hender det jeg av og til kommer forsent til, men når det gjelder avtaler, treninger osv. blir jeg skikkelig stressa når jeg ser at jeg kommer forsen, selvom det bare er snakk om 2 minutter liksom. Kommer nesten derfor nesten alltid for tidlig. Er jeg noen minutter etter planen stresser jeg noe helt sykt for å rekke det, bare for å vise seg at de(n) andre er forsinket og uansett kommer for sent. Story of my life. 

♚ Jeg kan bli gal av å tenke på verdensrommet, det at jeg ikke finner svar. I tillegg skremmer verdensrommet meg noe helt sykt, samtidig som det facinerer meg. Jeg har hvertfall lovet meg selv, og fått broren min til å gjøre det samme, at jeg ikke skal bli astronaut.

♚ Etter at jeg så Titanic for første gang, kunne jeg tenke eller snakke om annet på flere måneder. Det ble en slags obsession. Historien gjorde virkelig inntrykk på meg og på fritiden satt jeg å søkte opp masse informasjoen. Jeg kunne såklart hvert eneste ord av "My Heart Will Go On".

♚ Jeg husker jeg synes det var helt sykt første gang vi fikk en kanal som bare viste barne-tv, 24/7. Kanalen var FoxKids, som senere ble Jetix. 

Har mange flere facts, men det får evt. komme i et senere innlegg! Håper dere liker slike innlegg, tar litt tid å lage og tenke ut facts, fremfor vanlige hverdagsinnlegg.


Når livet smiler

Åå, livet er virkelig herlig for tiden! Livet smiler, sola skinner, det er snart sommer, ting er rett og slett veldig bra for tiden! Jeg har så gode venner som får meg til å le hver dag, det er snart sommerferie og jeg har masse planer. I tillegg hadde jeg min siste prøve på skolen idag, så med mindre jeg blir trukket opp i muntlig eksamen er jeg så og si ferdig med skole for i år. Kos dere masse i finværet idag, snart kommer det noen dager med dårligere vær, så det er bare å passe på å nyte sola. 

#Bring Back Our Girls

Den 15. April ble 230 skolejenter kidnappet mens de befant seg på skolen. Alle de 230 jentene er fortsatt savnet. Bidra i kampen mot terrorismen ved å spre budskapet videre. Bruk hashtaggen #BringBackOurGirls
WANTS-WANTS-WANTS

Siden det nærmer seg sommer, har jeg plukket ut en del favoritter fra Sheinside.com Elsker at man kan kle seg i lettere klær, friske farger og blonder. Sheinside er en trygg nettside, som har masse fine klær hvis man tar seg tid til å lete litt. Her er noen av mine personlige favoritter.

Trykk på bildet, eller HER for å komme til sheinside.


Trykk på bildet, eller HER for å komme til sheinside.

Noe dere likte?

Say cheese

Blir bare et rask innlegg, før jeg må skynde meg på trening! Hadde egentlig planer om å trene før skolen idag, siden jeg alltid har så problemer med å holde meg våken i timene, men når klokka ringte 0550 idag tidlig var det ingenting som fristet mer enn en times lenger søvn. Etter trening skal jeg på ledermøte, så får se om jeg får tid til noen fler innlegg.

SundayHar egentlig ikke så mye å si idag. Kvelden igår var utrolig hyggelig, med bra folk og masse latter. Idag har jeg planer om å legge meg tidlig, men og jeg lykkes gjenstår å se! Nyt resten av søndagen, før det er på´n igjen med ny uke imorgen!

Long time no see


Fin med rester fra gårsdagens sminke, ja..

Begynner å bli en stund siden forrige innlegg, har rett og slett ikke hatt tid til å blogge! Mye som skjer for tiden, har hatt en del innleveringer og jobb på skolen, noe som har tatt en del av fritiden min. I tillegg har jeg treninger og kamper + konfmøter på kveldstid. Når jeg også skal ha tid til å være med venner, dra på fester, bursdager osv. sier det seg selv at tiden ikke alltid strekker til. Skal prøve å bli flinkere hvertfall.

Senere idag skal jeg feire Mariann som nettopp ble 17, med masse fine folk, så det gleder jeg meg til! Kan prøve å få lagt ut kveldens outfit før jeg drar. 

Vi snakkes

Sunday is Funday

Eller..?

Dagen idag startet hos Helene, overnattet der fra igår. Som alltid har jeg det syykt gøy med Helene (HER), den jenta der er bare så altfor bra. Er utrolig kjipt at hun skal til USA et helt år (for meg hvertfall), det eneste er vel at jeg kanskje kan dra å besøke henne der da, men..

Ellers har jeg jobbet med en presentasjon jeg skal ha imorgen! Er litt stressa egentlig, for jeg har en del ting jeg må lære utenatt og føler jeg henger litt etter. Jaja, får vel bare håpe på det beste!Vi blogges!

Waiting for Summer

Er så deilig at jeg ikke er like avhengig av dagslys for å kunne ta lyse, ordentlige bilder lenger. Har fått en del oppgraderinger til fotoutstyr-samlingen de siste månedene, og da er det ekstra gøy å ta bilder. Husk å melde dere på linkerunden! 

Linkerunde

Kommenter bloggen din i kommentarfeltet, så tar jeg en titt på bloggen deres! Kanskje blir det deg jeg linker i et senere innlegg :)

Back on Track


Hei!

Da var jeg tilbake etter en liten bloggpause! Har jo tross alt vært ferie, så da tok jeg litt fri! Ferien har vært bra, startet jo med en reise til London, så det kunne ikke blitt bedre! Alle dagene besto så og si av shopping, men jeg og mamma koste oss virkelig! Et av høydepunktene var desidert musikalen, aldri et londonbesøk uten! Har både sett "We will rock you" i London tidligere, også "Mamma Mia" på Broadway i NY. Denne gangen så vi "The Bodyguard" basert på filmen med samme navn. Vil virkelig anbefale denne musikalen, musikken er dødsbra og det er såå spennende! Var flere ganger jeg satt med hjertet i halsen, og skuespillerne er jo så talentfulle. 

Bra nok

I dagens samfunn skal alt være perfekt. Du skal leve det perfekte liv.Du skal være pen, slank, veltrent, sunn, trene masse og ha et bra sosialt liv. Helst skal du også ha Acne-skjerf, ralph lauren skjorte og vaffeljakke. I tillegg har vi jo FWSS/Carhartt luene, Michael Kors/Mulberry/Louis Vuitton veskene og Marc Jacobs klokkene. Også har vi jo oss som blogger om det i tillegg, som setter opp stativ og steller seg foran kamera med selvutløser, og fremstiller hverdagen som litt mer perfekt enn den ofte er. Jeg ser på meg selv, jeg er helt lik alle andre. Jeg er jenta med både acne-skjerf, ralph lauren skjorte, fwss lue, Carhartt lue, Michael Kors veske(r) og Marc Jacobs klokke. Jeg liker å tro at jeg er annerledes, men det er jeg jo ikke.  Jeg er bare en av tusen andre jenter.

Jeg opplever ikke et press på å eie alle disse tingene, mange snakker om "merkepress", men slik opplever ikke jeg det. Det er mer usikkerheten som følger med det å skille seg ut. Jeg vil ikke skille meg ut, jeg vil være som andre. Hvorfor er det slik? Hvorfor er jeg så redd for hva andre vil tenke om meg? Klærne jeg går kledd i er enkle klær, klær som ikke skiller seg ut. Klær som ikke vil bli lagt merke til. Hvorfor? Fordi jeg bryr meg så altfor mye om hva folk tenker om meg. Fordi jeg helst vil bli likt av alle. Fordi jeg ikke vil at folk skal se på meg og stusse over klessvalget mitt, fordi de ikke ville brukt de samme klærne selv. Men vet du hva? Man kan ikke tilfredsstille alle. Hvorfor skal jeg bry meg så mye om hva andre tenker, hvis det får meg til å føle meg bra? Er ikke det tross alt det viktigste? Likevel, det er enklere sagt enn gjort.

Når folk ser meg, tror jeg de ser en overfladisk jente. Og det er jeg også. Jeg sjekker meg selv i speilet sikkert 50 ganger daglig, om ikke mer. Er håret fint? Ser jeg fortsatt bra ut? Jeg er i for stor grad utseendefiksert. Vi lever i en verden med et feil ideal. Vi skal være så sinnsykt vellykket alle sammen. Det må da være lov å feile også? Vi skal være så sinnsykt perfekte hele gjengen. Selv trodde jeg at jeg ikke lot meg påvirke så mye av skjønnhetsverdenen og av nåtidens idealer. Men det er vel at faktum at vi alle har en liten drøm om å ha kropper som Victoria's Secret modellene. At vi stadig klikker oss innom WeHeartIt og ønsker vi så ut som jentene der. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke hadde hatt  noe imot å se sånn ut, og har selv tidligere gått ganske langt i forsøk på å oppnå "drømmekroppen". Men etter alle forsøk på å spise sunt, kutte ut alle godsaker og gå rundt sulten, har jeg funnet ut at det rett og slett ikke er verdt det. Jeg har en sunn kropp, og det får da være bra nok. Alt trenger ikke være perfekt, noen ganger holder det med å være bra nok. Så uansett hvem du er, du er bra nok.  

For engangs skyld har jeg lyst til å være en som skiller seg ut. Ved årsskiftet var jeg blant de som skulle spise sunt og trene masse for oppnå sommekroppen 2k14, som i år innebærer en slank kropp, med definerte muskler. Men jeg har ombestemt meg, i månedene fram mot sommeren skal jeg kose meg maksimalt. Jeg skal gjøre det jeg vil, når jeg vil, med hvem jeg vil. For jeg er bra nok, og bra nok holder i massevis. Så dere får ha meg unnskyldt, for nå skal jeg gå å kose meg med en skål is. Mens folk sliter rumpa av seg på treningssentre skal jeg krype opp i sofaen og kose meg, selvom det bare er onsdag. Ble et langt innlegg, men det får så være.

Snakkes

I don't fail, I succeed in finding what does not work
 

Fine bakgrunner


#1


#2


#3

Disse bakgrunnene er alle så fine. Det er ikke jeg som har laget dem, tror jeg fant de på en blogg for lenge siden. Hvis dere vet hvem det er, ta gjerne å gi meg beskjed! Liker å variere bakgrunn på macen, og disse kommer jeg nok snart til å ta i bruk. For øyeblikket bruker jeg ingen av de ovenfor, men har en selvlaget bakgrunn faktisk.

Nytt Design

Som mange kanskje ser er designet forandret. Jeg brukte et av gratisdesignene til fine Julie Victoria (link HER), men forandret noe på det. Det er også grunnen til at de tidligere innleggene ser litt rare ut, ettersom bildestørrelsen i det nye designet er større enn på det forrige designet blant annet. 

Nå skal jeg snart sette igang med en matteinnlevering vi har til imorgen, før jeg senere skal på trening. Da skal vi blant annet ta lagbilde, så håper bildene blir bra!

Before I die - check

Hei alle søte!

Vet ikke helt hva som skjedde igår, men nå gikk alt med bildeopplastingen helt fint og alle problemer var plustlig helt borte. Vet ikke hva det kan ha vært, men det plager meg egentlig ikke sånn veldig, nå som det er fikset igjen.Nok om det, jeg var på weheartit igår og da satt jeg og bladde gjennom masse "before I die" bilder ,og fant ut at det faktisk er en del av bildene jeg kan krysse ut som fullført. Noe dere har gjort?

ERROR

Får desverre ikke til noe ordentlig blogginnlegg idag, har sittet såå lenge å prøvd å få til noe, men får ikke lastet opp noen bilder. Vet rett og slett ikke hva det kan være, veldig irriterende og frustrerende. 

Noen som har hatt lignende problemer og ikke får laset opp bilder?

5 ting jeg gleder meg til

1. Jul! Nå er allerede høsten godt igang, og om ikke så altfor lenge nærmer det seg faktisk desember. Jeg elsker juletiden, med alle de tente lysene overalt, julereklamene på tv, risengrysgrøt, advent, julegaveshopping osv. 

2. Hausmania. Gleder meg allerede til neste revyfest og etter alt jeg har hørt sies det at den på Hausmania vanligvis er bedre enn den første revyfesten.

3. Sommeren. Vi har såvidt begynt å gå inn i vinterhalvåret, og jeg savner allerede sommeren...

4. Gleder meg til alt av oppussingsarbeid er ferdig. Nå har vi i flere måneder levd i rot og byggemateriale, så det skal bli deilig å få alt på plass.

5. Å spise. I øyeblikket er jeg den eneste som er hjemme, har nettopp kommet hjem fra trening og har ikke det største utvalget med mat hjemme. Får vel prøve å være kreativ å lage noe ut av det vi har hjemme...haha
 

Hva gleder dere, dere til?

I Heart TheseUpdate

Dette innlegget skulle egentlig vært publisert igår, men av en eller annen grunn ble det ikke det. Hadde ikke noe særlig å fortelle uansett. Tviler egentlig på at det blir noe mer blogging idag, skal litt forskjellig etter skolen idag, og er ikke hjemme før tidligst 2200. Sminkevideo på vei

Sminkevideo er på vei. Holder på å laste den opp på Youtube nå, så legger den ut når den er klar.

Just a Ordinary Girl

26.08.2013

Hei!

Ble visst ingen blogging på meg igår! Klarte å glemme minnekortet, men det var heldigvis en på laget som hadde, så da ble det noen bilder likevel. Hun måtte ha tilbake minnekortet senere da, så det er derfor jeg ikke fikk blogget igår, men nå har jeg endelig fått noen av bildene tilsendt.


Martine, Åshild, Therese, Martine og meg


Nå skal jeg snart på trening. Vet ikke helt hvordan det blir med tanke på benhinnebetennelsen, men skal prøve meg litt fram. Vi skal ha Cardio Energy eller noe sånt i hallen, med instruktør, så det blir spennende å se hvordan vi klarer oss!

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits