Space

Self Portrait

Magic

         


Before/AfterSelvportrett

ForestMornings Like This
Messy Bun

Kanskje verdens beste hårfrisyre?

RainRegn, regn og mer regn! Det vil jo ingen ende ta idag! Heldigvis er det meldt fint vær fremover, fra og med imorgen! 

Hva vi gjør på MK

Tenkte å vise dere bildene jeg tok til prøve-eksamen/mk-tentamen for en stund siden. Flere er kanskje usikre på hva vi egentlig gjør på media&kommunikasjon, så tenkte derfor å vise dere oppgaven min. Vi fikk flere oppgaver vi kunne velge mellom innefor ulike felt, feks. film, foto, grafisk osv. med hovedtema "grønne Oslo". Oppgaven jeg valgte innebar å lage en motereportasje med magasinet Natt&Dag som oppdragsgiver, med fokus på gjenbruk + lage en forside til magasinet. På dette bildet var det også en miljø-quote skrevet i hvit på høyre side av bildet.

Hva synes dere?

Army part #2MonsterThis is What True Friendship Looks Like
Beautiful Creature
Army - Part #1Food Porn
It's cold outside

Bildene ble tatt i forbindelse med en skoleoppgave. Var utrolig kaldt, men synes resultatet ble ganske bra!

If it weren´t for my mind, my meditation would be excellent

A walk to rememberIt´s never to cold for a walk on the beach
Nice and SimpleSweater Weather

 

Hei!

Begynner å bli en stund siden forrige blogginnlegg ser jeg, men nå er jeg hvertfall tilbake. Siden sist har det kommet snø her i Oslo, noe som er veldig koslig nå som det nærmer seg jul. Håper bare den blir liggende,  men er litt skeptisk og merker at det allerede begynner å bli slapsete.

Autumn

Høsten er så fin med masse fine farger! Er likevel utrolig deilig med dager som idag, hvor man fortsatt kan merke at sola varmer skikkelig. I tillegg er det jo så mye fint å ta bilder av, nå som det fortsatt er en del blader på trærne, men også masse fint høstløv. 

Hva synes dere om bildene?

Ett bilde, to redigeringer

Hvilket bilde likte dere best?

Blue Eyes

Redigert i Photoshop CS5. Synes?

September

 
Treatment

Hei!

Da har jeg akkurat kommet hjem fra behandling hos fysioterapauten med akupunktur og strømbehandlig. Kan ikke akkurat si det er behagelig, men det må til for å bli kvitt skaden. Planen for dagen er å bare slappe av, før jeg skal på trening senere idag. Er fortsatt ikke helt frisk, men skal være med på så mye jeg klarer.

Waves
Miss New YorkÅå, savner New York sånn når jeg blar gjennom gamle bilder. Begynner å nærme seg et år siden nå, og det var virkelig en helt fantastisk tur! Jeg skal definitivt tilbake til U.S.A og New York igjen. Byen var akkurat som på film og det var nesten uvirkelig å være der. Stemningen, folkene, atmosfæren, alt var så utrolig bra!

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits