Kvalik

Om ca. 2 timers tid går turen ned til Gjøvik hvor vi skal spille landsserie-kvalik. Ifølge GPS-en tar det i underkant av 2 timer å kjøre, så det blir mye kjøring på en dag! Frokosten er hvertfall inntatt og matpakke er laget, så nå er jeg fit for fight! Jeg vet egentlig ingenting om lagene vi møter, aldri spilt mot noen av dem, men vi skal hvertfall spille 2 kamper hvor vi virkelig gir alt!
Bildedryss fra dagen
Ble mange bilder, men et bilde sier mer enn 1000 ord, eller hva? Disse bildene sier hvertfall noe om hvor herlig dagen har vært! Dere skulle bare visst hvor mye vi har ledd idag. Dagen startet i byen hvor jeg møtte alle håndballjentene. Jeg og en annen hadde ansvaret for "arrangementet" og hadde laget en rekke oppgaver som de andre skulle gjennomføre i lag. Vil si alle oppgavene var ganske kleine, de måtte blant annet lage og fremføre en koregrafi på Karl Johan, løfte en person over hodet som høyt måtte synge "I believe I can fly", gå på en klessbutikk og spørre om de solgte juice, gi godteri til den kjekkeste gutten de fant på gata, være Oslo taxi osv. osv. Vi som dommere hadde det hvertfall veldig gøy med å se gjennom videoene. Senere dro vi hjem til meg å spiste, og gud så mye god mat det var! Tror alle nærmest rullet hjem etterpå. 

Nå tror jeg at jeg snart drar ut igjen, uansett hvordan kvelden blir har dagen vært utrolig vellykket

Utslitt, død, jeg vet ikke

Da er jeg kommet hjem etter tidenes trening! Idag startet oppkjøringa, og den startet ikke lett for å si det mildt. Vi hadde en knallhard fysisk økt, men gud så deilig det er nå! Jeg blir alltid så glad etter trening, tror det er fordi endorfiner blir sluppet ut i kroppen eller noe (?), også kalt kroppens eget dop. "No pain, no gain", er det ikke det man sier? Jaja, nok babbel..
Håndball-helg

Hei! Har vært noen dager borte fra bloggen, har rett og slett ikke hatt tid til å blogge. I helgen spilte jeg bring og vi møtte Heimdal, Haslum og Lørenskog. Det som er så morsomt med Bring er at man møter lag fra hele Norge, som man ikke har spilt mot tidligere. 

Håndball ogsånt

Da er jeg akkurat kommet hjem fra elitekamp, etter å ha spist med håndballaget på Egons. Vi så på NM-finalen i håndball og det var utrolig spennende! Endte med ekstraomganger, men laget vi heide på vant, så det var bra!

Igår var de vi som spilte kamp, vi måtte reise hele veien til Halden, noe som tilsvarer 1 1/2 time med kjøring hver vei. Når vi i tillegg da skal møte en time før kampstart og spiller i en time, ble det rett og slett ingen tid til blogging. Siden vi reiste så langt var det ekstra deilig å vinne hvertfall, da ble ikke den lange bilturen hjem så kjip. Merker det ble en del håndball nå, men så bruker jeg jo veldig mye tid på det også. 
Today

Hei!

Ble ett sent innlegg idag, men kom ikke hjem før nå. Var først å spilte håndballkamp, før jeg etter kampen dro med noen venner hjem til Helene, som bor like ved hallen vi spilte i. Der koste vi oss med pizza og TV, før klokka var blitt så mye at det var på tide å dra hjem. Alt i alt en bra dag med mye glede og latter. 

Happy

Hei!

Har egentlig utrolig dårlig tid nå, skal på jentekveld og har nettopp spilt Bring-kvalik, så må dusje og få ordnet meg. Men jeg må bare få slengt inn et innlegg , for jeg er så utrolig glad nå! Gjennom hele året har laget hatt et stort, felles mål, nemlig å kvalifisere seg til Bring. Idag var kvaliken og vi møtte to lag, Ullkisa og Toten tror jeg?Uansett, det viktigste er at vi VANT! Åå, er så utrolig glad. Det er bare 16 lag i hele Norge som klarer å kvalifisere seg til Bring, så det at vi er en av dem er utrolig morsomt. Så nå blir det masse reising med laget rundt om i hele Norge! Tror jeg hørte noen si at vi bare har to helger fri frem til jul fra håndball, ettersom vi skal spille seriespill også! Uansett, dette blir gøy!

Ble desverre bare et bilde fra forrige helg da jeg overnattet hos Helene, har ikke rukket å få tatt noen nye bilder idag, da første kamp ble spilt 10.00 på morgenen. 

Stikker på treningHandball LoveHei!

Da er jeg hjemme igjen etter en dag i hallen. Merker hvor mye jeg får lyst til å spille når jeg ser alle de andre lagvenninnene mine ute på banen! Satser på å bli bra fort. Siden jeg ikke kan spille har jeg hatt mulighet til å ta masse bilder. Enjoy.Guro, Marie og Emma

Martine og Benedikte

Kathrine

Johanne, Ida, Marie og BenedikteMartine 


Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits