04.11.2015

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 3471877827"

Jeg har fått bilJeg har fått bil!!! Og ikke en hvilken som helst bil, men en Mini Cooper. Med bankende hjerte fikk jeg igår overlevert nøklene, det er med andre ord en veldig lykkelig jente som skriver dette innlegget. Det er virkelig drømmebilen, supergod og ikke minst morsom å kjøre. Morsomt er det jo at den matcher med vespaen min også! Bilen er like kul innvendig, som utvendig, så nå er det bare å lære bilen å kjenne. Den har masse spennende funksjoner, som gjenstår å finne ut hvordan fungerer, men det tar jeg etterhvert som det kommer!

Ellers så drar jeg som sagt til Stavanger imorgen etter skolen, så da blir det en del kjøring. Det minner meg på at jeg egentlig burde begynne å pakke bagen allerede nå, sånn at jeg er sikker på at jeg ikke glemmer noe. Er så typisk meg å glemme noe så fundamentalt som gode sko for eksempel. Akkurat det skjedde faktisk igår. Da kom jeg på trening og hadde glemt håndballsko, GREAT! Dro heldigvis i joggesko, så det gikk jo fint, men fortsatt...

 

Turen går til Stavanger...

....Og jeg gleder meg som bare det! På fredag setter nemlig jeg og Malin kursen mot Stavanger, for en aldri så liten jentetur. Vi skal bo på Borestrand, en utrolig vakker strand et stykke utenfor sentrum. Svak for stavangerdialekten som jeg er og med min bestevenninne på tur, kan det jo ikke bli annet enn bra. Vi har noen lange bilturer i vente da, men med en oppdatert spotifyliste og litt pauser her og der, satser vi på at den lange veien fra Oslo - Stavanger skal gå bra.Finally here

Etter sju timers kjøring føltes det veldig godt å endelig være fremme i Stockholm. Vi rakk å møte familien i noen timer, før vi kjørte til stedet vi skal bo i to netter. Har forresten glemt å fortelle hva vi skal her, men eldste fetteren min konfirmeres imorgen, så det blir stas. Så imorgen er det tidlig opp og rett til kirken, før vi på kvelden samles igjen for konfirmasjonsfeset.

Jeg har forresten en stor nyhet å fortelle dere, men det får vente til senere. Er så lykkelig nå at dere aner ikke! Alt går virkelig min vei, og jeg lurer på hva jeg har gjort for å fortjene dette.Dagen imorgen blir altså en innholdsrik dag. Både kirken, forhåpentligvis grøna lund eller byvandring og deretter konfirmasjonsfest. Tenker derfor det er lurt å ta senga og sikre seg en god natts søvn. Med dagens lykkenyhet sover jeg nok godt.Stockholm

Om under et døgn setter jeg og familien kursen mot storbyen Stockholm. Det er lenge siden sist jeg var i Stockholm og håper det blir tid til å kjenne litt på adrenalinet på Gröna Lund. Satser på at værer blir bra og det kanskje også blir tid til litt byvandring. Før den tid skal jeg straks dra å jobbe litt, før det er treningskamp ikveld. Merker faktisk at det har vært litt deilig å vende tilbake til rutiner, selvom jeg gjerne skulle sovet litt lenger hver morgen. Jeg får så mye mer energi når jeg tilfører kroppen riktig næring, istedenfor all kosen det er blitt mye av i sommer. Missforstå meg rett, jeg elsker å kose meg, men man merker det går utover energien når  man kun spiser kosemat over en lenger periode. Summer essentials

God morgen! Det er endelig ferie og mange skal kanskje ut å reise. I den forbindelse tenkte jeg å vise hva jeg mener er viktig å ha med seg på reisefot. Nedenfor har jeg plukket ut noen favoritter.

Blant sminke finner du solpudder og en lebestift. I sommervarmen liker jeg å bruke lite sminke og med litt solpudder i kinnene og en frisk farge på leppene kan man fint gå rett fra stranda til en god middag.

Ellers er det viktig med ørepropper, ikke en dag på stranda uten. Ut på ettermiddagen når sola står litt lavere på himmelen. blir solkremen byttet ut med sololje. Husk å velge en med beskyttelse i. Solbriller er jo såklart med, et must uansett hvor du befinner deg i sommer. Ellers er det viktig å tilføre huden fuktighet. Timesvis med sol og bading går fort utover huden, og for å bevare brunfargen lengst mulig og for egen velværes skyld, bør man smøre huden hver kveld, gjerne med aloe vera. For en dypere og mer langvarig brunfarge pakker jeg også med meg betakaroten. For best effekt bør du starte med betakaroten flere uker før solsesongen.

Sol og bading kan slite mye på håret, invester derfor i en hårolje, så blir ikke håret så slitt! Jeg ønsker dere alle en super ferie, hvor enn dere skal i sommer.

Sverigetur

Hei!

For en lang dag det har vært! Dagen startet tidlig med langkjøring fra klokka 08 på morgenen. Ikke viste jeg at det skulle vare opp mot ni timer? Og enda har jeg en avsluttende teoridel imorgen. Jeg liker i og for seg å kjøre da, særlig når vi plustelig endte opp på norby kjøpesenter hvor det ble tid for litt mat. Vi fikk i oppgave å legge opp en kjørerute ut fra en kartbok hvor vi skulle innom visse steder og utrolig nok klarte vi å løse oppgaven, til tross for mine elendige ferdigheter innenfor navigasjon. Et under at jeg har båtførerkort egentlig...når jeg kom hjem etter å kjørt i nærmere ni timer var det rett hjem og slenge i seg litt mat og scootre opp til hallen for håndballtrening. Kom hjem i 8 tiden og sitter nå å tar backup av skolemacen, som vi desverre må levere inn imorgen. Hvordan skal jeg klare meg nå?

Nå skal jeg straks legge meg, skolen arrangerer nemlig en prisutdeling imorgen hvor jeg er nominert i en av kategoriene. I fjor vant jeg, men har absolutt ingen forventninger til morgendagen sånn sett. Blir hvertfall utrolig hyggelig å se jentene mine igjen, har ikke sett dem på evigheter.

rise and shine

Det kunne ikke passet meg bedre at skolen ga oss fri idag, for Oslo viser seg virkelig fra sin beste side nå. Allerede halv ti var jeg ute og rigget til den perfekte solplass og jeg har ikke flyttet meg siden. Med musikk på høytaleranlegget, masse inspirasjon og Pepsi Max er livet for øyeblikket perfekt. Hadde bare hver dag hvert som denne.. Gradestokken viser 20 grader i skyggen, det kan man virkelig ikke klage på. I sola er det jo i tillegg enda mye varmere. Dager som dette må virkelig utnyttes, så jeg håper alle skynder seg ut i finværet så fort de får mulighet.

GårsdagenKvelden igår ble en innholdsrik kveld. Den startet med feiring av verdens beste Anette, før jeg og Helene var nødt å dra. Senere på kvelden endte vi opp på en fest arrangert i forbindelse med en fotballcup (?). Det var hvertfall god stemning, til tross for en noe utdatert spilleliste. Etter problemer med å skaffe transport, endte jeg og Helene opp med å gå hjem. Kokka 03 var vi omsider hjemme, etter å ha gått i nærmere en time. Da var det ikke noe som fristet mer enn senga og vi sluknet begge to rimelig fort, etter at Helene hadde snakket litt med typen på telefon.

Dagen idag har gått til rydding og øvelseskjøring. Skal bli så godt å slippe kjøre med den rød "L"en på bagasjedøra. Gleder meg masse til å bare cruise rundt og kunne kjøre hvor jeg vil. I starten syntes jeg det å kjøre manuell var sykt stress og veldig frustrende,  men etterhvert som man har blitt bedre er det faktisk veldig gøy.

Nå må dere ha meg unnskyldt, det er håndballmatch på tven, og selvom om håndballgutta allerede har sikret seg en plass i EM, er det alltid gøy når landslaget spiller. 

BreakfastGoodmorning sunshines!

Idag våknet jeg til skyfri himmel utenfor vinduet på soverommet mitt og da gjaldt det å komme seg fortest mulig ut i bikini for å slikke sol. Nå er det desverre et tynt skylag som dekker for sola, men siden jeg uansett skal ut å øvelseskjøre er det nesten like greit. 

Se på dagens deilige frokost da dere. Om jeg kan få si det selv så smakte smoothien helt fantastisk, særlig når den ble inntatt på verandaen med utsikt over sjøen og sola som varmet på kroppen. Jordbær og gresk yoghurt var så absolutt ikke feil det heller. Tenker nok det blir en del gresk youghurt i Hellas, og jeg klager på ingen måte. Jeg teller dager og nå er det så lite som 12 dager til vi drar. La dem gå fort. 

eksamenMuntlig eksamen i medier & kommunikasjon er overstått og jeg har i praksis sommerferie. Neste uke består nemlig kun av to skoledager, hvor det på onsdag er prisutdeling og fredagen går til utdeling av karakterkort. Jeg har så utrolig mye gøy å se frem til i ukene fremover, så sommeren kan virkelig ikke komme fort nok.

Nylig ble det også halvveis bestemt at det kanskje blir en aldri så liten jentetur til Stavanger i midten av Juli. Planen er og nok en gang gå preikestolen, denne gangen uten en mor tydelig preget av høydeskrekk (sorry mom). I tillegg har jeg hørt at Stavanger byr på mange fine strender og bra uteliv, så kan ikke annet enn å glede meg. 

Planen for kvelden nå er egentlig bare å kose meg og nyte følelsen av å være ferdig med nok et år på skolebenken. Tanken på at jeg til neste år på denne tiden er ferdig på videregående og må bestemme meg for hva det skal bli ut av meg skremmer meg likevel noe. Folk har hele tiden sagt "men du trenger ikke bestemme det med det første, du har god tid på deg", men nå begynner tiden å renne ut. Jeg må bestemme meg for hva jeg vil, og selvom jeg har en tanke om hva jeg vil studere er det så mange muligheter som også virker spennende. I tillegg må jeg jo bestemme meg for om jeg vil inn i forsvaret. Jaja, jeg har enda litt tid på meg, og begynner ikke stresse med det første. Nå venter fotballkamp på tv-skjermen. GO NORWAY!

The summer of my life

Sommeren nærmer seg med stormskritt og jeg tipper jeg ikke er den eneste som gleder seg til varmere dager. Vi fikk jo nylig en forsmak på sommeren her i Oslo, noe som fikk meg til å lengte enda mer tll sommeren. Heldigvis er det mindre enn to måneder til skolen slutter og før det skjer det masse. Jeg har planer for hver eneste helg i hele mai måned, i tillegg kommer jo eksamen og sluttvurderinger i tillegg, så tenker tiden fremover kommer til å gå veldig fort. Jeg kan nesten ikke vente til sommeren og det er ikke uten grunn, jeg tror nemlig sommeren 2015 kommer til å bli tidenes sommer. Tenkte derfor jeg skulle fortelle litt om planene mine for ferien.

Øyhopping
Den 25.juni tar jeg og Karianne flyet til Athen for en treukers reise rundt på greske øyer. Vi har bestilt en natt på Santorini på det sykeste hotellet ever. Det kostet flesk, men jeg tror det blir en opplevelse som skal mye til for å glemme. Vi skal innom øyer som Mykonos hvor masse kjendiser ferierer, blant Kim Kardashian, Ios hvor vi tilfredsstilt festbehovet vårt og Milos som byr på fantastisk natur. Alene på tur atten år gamle, tror jeg det blir tidenes tur med en av mine av mine aller beste venniner.
NORSK SOMMER I TØNSBERG/NØTTERØY
Jeg og Malin har vært bestevenninner siden 1.klasse og det har blitt en sommertradisjon å tilbringe deler av sommerferien på hytta deres utenfor Tønsberg. Tønsberg er jo tidenes sommerby og virkelig et sted jeg nyter livet. Jeg og Malin finner alltid på mye tull, så turen til Nøtterøy er alltid et av sommerens store høydepunkter.TRENINGSLEIR OG SKJÆRGÅRDSLEKENE
I tillegg til hyttetur, skal jeg faktisk på treningsleir og håndballcup i samme område senere i ferien. Ifjor hadde vi treningsleir i Danmark, mens vi i år skal bo på kjempefine campinghytter like ved havet. Vi bodde på samme sted da vi spilte skjærgårdslekene ifjor og da koste vi oss virkelig. Med verdens beste håndballjenter er dette virkelig noe jeg gleder meg til, selvom jeg vet det kommer til å bli hardt og tungt når vi skal trene oss i form til en ny sesong.

KONFLEIR
Noe ikke alle kanskje vet er at jeg er konfirmasjonsleder. Jeg hadde det rett og slett så bra under konftiden og jeg bare hadde lyst til å dra tilbake i tid og få oppleve konftiden engang til. Det nærmeste jeg kom var å være konfleder og jeg koser meg virkelig i rollen. Så mange fine konfirmanter og ikke minst ledere. Vi er en skikkelig kul ledergjeng med folk i alle aldre. Høydepunktet er jo da sommerleir som var en av hovedgrunnnene til at jeg ville bli leder, så jeg håper virkelig jeg får tid til å bli med på leir.

NORWAY CUP
Siden jeg spiller i Bækkelaget, som er arrangøren bak Norway cup, er vi pålagt å jobbe under Norway Cup uka. Selvom det er mye å gjøre, finner man alltid på mye gøy og blir kjent med masse spillere fra hele verden.FERIE?
Det er noe usikkert hva som skjer, men evt. blir det også ferie med familien. Det er snakk om å kanskje ta en tur i høsferien istedenfor, men ingenting er fastslått. Vi får se hva som skjer, jeg har jeg uansett en ganske fullspekket sommer fra før.LEVE LIVET
Ellers skal jeg bare leve livet her hjemme i Oslo. Sene sommedager med grilling, båtturer og god stemning er ting jeg lever for.


ALDRI MER

Tanken på at jeg har hatt min siste matematikkprøve for alltid er virkelig ubeskrivelig. Etter 12 år med algebra, likninger, regresjonsanalyser og potenser, er det evig deilig å kunne se seg ferdig. Vi hadde med andre ord tentamen i matematikk idag, og som de fleste sikkert vet er matte avgangsfag i 2vgs. De neste mattetimene avspasserer vi, så akkurat nå smiler virkelig livet. Jeg og jentene valgte å benytte oss av studiedagen i forkant av tentamenen, så igår samlet vi oss hos meg for å øve sammen. Etterhvert som vi ble sultne bestilte vi oss sushi, noe som smakte helt himmelsk. Sushi må være noe av det beste jeg vet..Coconut Coffee

Hei dere!

Nok en dag er gått og er vi er halvveis til helg, deilig! Er så herlig at dagene blir lenger og lenger, og at temperaturen er på vei opp. Nå fryser jeg ikke når jeg scootrer hjem engang. Etter 4 timer matematikk på slutten av dag tok jeg scooteren hjem, fikk hevet i meg litt mat, før det bar rett videre på trening. Sesongen nærmer seg slutten nå, så vi får faktisk noen uker fri fra håndballen etter torsdagens trening, før oppkjøringen mot ny sesong i høst starter i mai.

Nå tenkte jeg å komme med et aldri så lite tips til dere som er like glade i caffe latte som meg, nemlig det å bruke kokosmelk istedenfor vanlig melk til kaffen. Jeg blandet i tillegg inn litt proteinpulver i smaken vanilje, ettersom jeg straks skulle på styrketrening. Anbefales!

Smoothie og sesjon

Fikk spørsmål om oppskrift på smoothien etter gårsdagens innlegg, og den kan jeg såklart dele med dere. Smoothien består av bringebær, en porsjonspakning med tropisk frukt, noen spiseskjeer yoghurt og bittelitt juice. Jeg liker smoothie litt tykk, så da lar jeg frukten og bærene tine litt, og bruker heller mindre drikke.

Første skoledag etter ferien er overstått og jeg fikk dratt meg opp fra senga i dag tidlig, til tross for få timer søvn. Skulle være flink å legge meg tidlig igår, men ble liggende å vri meg i flere timer. Er det forresten flere som har fått svar fra forsvaret idag? Jeg ble innkalt til sesjon del 2 og hvis jeg har forstått det riktig er det ganske få (hvertfall jenter) som blir innkalt. Er en del blandede følelser og vet ikke helt hva jeg skal tenke, men får bare ta det som det kommer.
through my phone

HEI BLOGGEN

Da var det gått over 1 1/2 måned siden forrige innlegg, verdens dårligste blogger sa du? Jeg må nok innse at jeg ikke er den fødte blogger..
I nuet sitter jeg og koser meg med litt godteri og jordbær, ingen påske uten. Jeg har frem til nå vært i Sverige på besøk hos familien min og vi kjøpte ikke mindre enn 2,5kg løsgodis på vei hjem. Når vi legger til godteriet som ikke er løsvekt kan dere jo bare tenke dere hvor mye godteri det er snakk om, hahahah. Imorgen drar vi til hytta på Trysil og skal feire påsken som ekte nordmenn. Der blir det langrenn, kvikk lunsj, appelsiner, x antall runder yatzy og stumpeskikonkurranse. Håper alle koser seg masse i ferien og unner seg både det ene og det andre.


Blir ikke bedre

Som jeg har lengtet etter fredag, endelig er helgen her! Etter en uke med mye slit, mas og stress kunne ikke helgen ha kommet fort nok. Planene for kvelden er lagt, men før det må jeg få kjørt gjennom styrkeprogrammet. Derfor blir det en økt på Oslo Idrettssenter, før jeg på ekte kan ta helgen med den beste samvittighet. Ønsker dere alle en helt fantastisk helg, så er det jo bare to uker til vinterferie også. Viktig å ha noe og glede seg over og se frem til, da blir dagene så mye lettere. Jeg starter nedtellingen allerede nå!

Kveldens planerDagens trening er unnagjort, magen er fylt med pizza og jeg tenker meg snart ut. Er sikker på at det blir en hyggelig kveld, med masse kjentfolk. Har kamp imorgen, så blir nok å ta det litt rolig for min del, men er ganske flink på å ha det gøy uansett tilstand og omstendigheter, så skal nyte livet til det fulle likevel. Ønsker dere alle en festlig lørdagskveld, så blogges vi senere. 

Åpen dag

Idag er det åpen dag på Elvebakken VGS, noe som innebærer at jeg ikke starter på skolen før klokka 14. Må innrømme at det var utrolig deilig å kunne sove lenge idag, mens resten av familien måtte opp tidlig. Hvis det er noen 10.klassinger der ute som vurderer å starte på Elvebakken neste semester er det bare å stikke innom mellom klokka 15-20 for en prat og omvisning. Jeg skal nemlig være guide og skal være på skolen fra klokka 14-21, og skal prøve så godt jeg kan å svare på alt dere lurer på. 

Frem til nå har jeg egentlig bare spist frokost i fred og ro, med tven stående på i bakgrunnen. Gleder meg til studietiden hvor det blir flere dager som denne.. 

Christmas Vacation

Endelig ferie!
Det er så deilig å tenke på at juleferien endelig er et faktum og at vi har to uker uten stress, mas og lite søvn foran oss.  Skoledagen idag bar ikke akkurat mye preg av faglig innhold, tvert imot duket vi til langbord og koste oss med mandariner, kake og sjokolade. Alle julegaver er i boks, og etter tre vurderingssituasjoner denne uka, tar jeg ferie med god samvittighet. Fremover blir det mys foran peisen, med tente lys, oversizede genser, varme og gode sokker og julefilmer rullende på skjermen. Det blir baking, julemusikk, gaveinnpakning, grøt og god mat. Julen er virkelig fantastisk! Jeg kickstarter ferien med en skikkelig jentekveld hjemme hos meg ikveld, så kan allerede starte å glede meg til julebaking, julefilm og grøt til middag! I løpet av kort tid kommer også et DIY innlegg, med hvordan du lage kjempefin julepynt på egenhånd. 
Jul igjen

Hei!

Denne helgen gikk utrolig fort, på fredag var jeg som sagt på teater og spiste nydelig mat, før jeg dro videre å feiret to venninner. På lørdag og søndag jobbet jeg mye, før jeg avsluttet helgen med Fanny. Vi bakte helt fantastisk gode boller i tre forskjellige smaker, sjokolade, rosier og kanel. Får vann i munnen av tanken. Til bollene hadde vi kakao og krem som vi koste oss med til film i sofaen. Blir ikke bedre. Vi så the Holiday, anbefaler den filmen på det høyeste, den er så utrolig søt.
Det nærmer seg jul med stormskritt, så det var utrolig koslig å bake litt, det hører jo jula med. Planen var egentlig å bake lussekatter da, men da vi ikke hadde noe safran ble det litt vanskelig. Glad i lussekatter som jeg er, blir det nok å bake noen på fredag når jentene kommer over, selvom de ikke blir bakt til selve luciadagen. Men hvem bryr seg vel om det, halloo?

Oppskrift på bollene kommer litt senere :-)

Not feeling great

Slik har dagen min sett ut til nå..De siste dagene har jeg egentlig vært forberedt på at jeg kom til å bli syk, siden jeg har hatt vondt i halsen helt siden forrige torsdag. Våknet idag med tett nese og hals, samt hodepine og vondt i halsen, så idag er jeg hjemme og tar det rolig. Blir vel å sette på en julefilm nå snart, ellers ikke noe spennede som skjer.

Håper alle har en fin dag!

Skolelei


Skjønner ikke hvorfor lærerne absolutt må samle alle prøver til samme periode, sånn at vi plutslig får en hel masse skolearbeid hengende over oss. På søndag må jeg levere en 4-siders analyse og så kommer tentamene på rekke og rad etter det. Førstkommende uke skal jeg ha hele 3 tentamener på en uke, det burde da være mulig å fordele de litt utover skoleåret? Er jo tross alt mange uker igjen før ferie...Jaja, jeg skal vel klare det! Det som er dumt er at de to vanskeligste kommer rett etter hverandre, det vil si engelsk og matematikk. Avslutter neste uke med norsk, som vi ikke trenger å forberede oss noe til. I tillegg er det til norsken vi faktisk får en "øvedag", ettersom vi ikke har noe på torsdag og prøven er på fredag. I tillegg må jeg levere sisteutkast av fotoboka mi før den skal sendes til trykk. Heldigvis har jeg fått utsatt fristen, ettersom jeg har haltet rundt på krykker pga et ødelagt kne den siste tiden og derfor ikke har kunnet ta noen av bildene jeg hadde planlagt. 


later som jeg er glad, mens jeg sitter med skolearbeid..noe jeg for øyeblikket ikke er

Straks tenker jeg meg opp i hallen. Selvom jeg ikke kan spille håndball selv, kan man alltids se på og lære mye fra det! I tillegg har jeg i skadeperioden min også fått kjørt mange økter på armer og rygg, går jo faktisk helt fint å trene overkroppen. Blir jo lite variasjon og ganske så ensidig, føler bare at jeg mister all muskelmasse i beina, så vurderer å begynne å svømme til benet er bra igjen..Skal hvertfall på nye legetime på fredag. Vi hadde regnet med at ting skulle være mye bedre på dette tidspunktet enn det er, utrolig kjipt at det går så sakte fremover, men håper å få litt mer svar da
 

T.G.I.F

Hei!

Nå sitter jeg godt innpakket i dyna, mens jeg skriver dagens innlegg. Har egentlig ganske dårlig tid, om mindre enn 45 min skal jeg nemlig være publikum på Lindmo som dugnadsjobb for russebussen. Etter dugnaden bærer det rett på bussmøtet, før vi skal vorse med gjengen. Håper og tror på en bra kveld hvertfall. Tenker å gå fikse meg nå straks, som dere ser på bildene har jeg ikke akkurat tatt meg tiden til å stelle håret idag, jeg som egentlig har naturlig rett hår. Sånn går det når man går med dott hele dagen. Ønsker dere alle en fantastisk helg!

Long time, no see

Hei!

Tror jeg bare bør slutte å unnskylde mine stadige bloggpauser, dette er ikke første gang det skjer, og sikkert ikke den siste heller med 100 % garanti. I en fullstappet hverdag er man nødt til å prioritere, og da kommer desverre bloggen sist.

Dagen idag har ikke vært så fullstappet derimot. Jeg har vært hjemme i hele dag, både fordi vi uansett har foto hele dagen, noe som betyr at vi kan ta bilder hvor som helst, men også fordi jeg knapt klarer å gå. Klarte såklart å skade det allerede skadede kneet mitt i gymmen på skolen igår, noe som resulterte i at jeg ble fraktet med taxi, på skolens regning, til legevakten. Heldigvis var det ikke noen skader på korsbånd, men et kne ut av ledd. Det er mildt sagt helt sinnsykt vondt, å skulle sove i natt var et mareritt. Føler meg passe hjelpesløs der jeg hopper rundt på krykkene mine. Var hvertfall heldig med at det ikke var korsbåndene som var røket, da kan man risikere å være borte fra idretten veldig lenge!

Som dere kanskje ser har jeg forandret en del på designet, brukte et gratisdesign, men har gjort litt småforandringer. Er hvertfall veldig fornøyd, elsker helt stilrene og enkle design. Tenker jeg kommer til å ha dette en stund, så får vi se om jeg går lei etterhvert. Senere idag skal opp i hallen, kan jo ikke spille selv, men se på skal jeg nok klare. Jeg skulle egentlig spilt treningskamp mot damelaget idag, så det er utrolig kjipt, men ikke noe jeg kan gjøre med det.

 Ønsker dere alle en fantastisk dag, snart helg!

Chill dag

Hei!

På skolen idag tok vi turen til Hovedøya, hvor vi grillet, spilte fotball, kubb, bocca og hadde diverse andre leker! På skolen bytter vi klasser hvert år, så det er nok for å bli bedre kjent med hverandre, selvom de fleste av oss kjenner hverandre sånn halvveis fra før. Klager hvertfall ikke, været var jo supert, så vi hadde en veldig fin dag med masse lek og gøy! Vi hadde en som var fotoansvarlig, så kan se om jeg kan få lagt ut noen bilder senere.


GullE prisen

Hei dere!

Da er jeg tilbake etter en travel helg! Lillebror feiret konfirmasjon, og i den forbindelse var det masse som måtte ordnes! Var og er fortsatt syk, noe som passet veldig dårlig siden jeg skulle holde tale. Jaja, det gikk hvertfall veldig bra sett bortifra den hese stemmen min, kanskje deler jeg noen bilder fra konfirmasjonen senere. 

Ellers hadde jeg tidenes kjipeste opplevelse idag. Bussen hjem går ikke så ofte, bare en, noen ganger to ganger i timen. For å ikke måtte gå den lengre veien hjem ventet jeg i byen i over 30 min før bussen gikk. På bussen presterte jeg såklart å sovne og våknet igjen på full fart tilbake mot byen igjen. Dere aner ikke hvor kjipt det var, jeg som hadde ventet så lenge i byen for å slippe å gå langt. Så da endte det opp med at jeg måtte gå den lange, kjipe veien hjem likevel...

På skolen idag fikk jeg hvertfall prisen fra da jeg vant GullE før sommeren. Den fysiske prisen var ikke 100% klar på prisutdelingen, så da fikk jeg den idag!
Bad Timing

Hei!

Har seg desverre sånn at jeg har blitt syk, noe som kommer på et utrolig dårlig tidspunkt! Lillebroren min konfirmeres i helgen, og jeg har utrolig mye som må gjøres, og da er det lite greit å være syk! Hele familien fra Sverige kommer jo også, så da blir det fullt og hus, og lite hvile. Jaja, ingenting å gjøre med den saken! Planen er egentlig å gå legge meg nå, jeg er bare så helt utrolig sliten. Tenk det a dere, legge seg 21 på en fredagskveld, hahah. Har ikke lagt meg så tidlig på måneder..


Snart helg

Hei!

Nok en skoledag er over og imorgen er det allerede fredag! Har en del planer for helgen, skal blant annet feire bestevenninnen min Malin og debutere på damelaget. Må si jeg er passe nervøs, men blir utrolig spennende! Etter skolen idag fikk jeg kjøpt litt diverse, nødvendige skolesaker. Legger ut et innlegg senere med bilde av alt sammen. Learn to "Surf"Prøvde dette for en stund siden, og det var utrolig gøy! Tar nok en stund  før jeg kan kalle meg proff, men var faktisk ikke så vanskelig som man skulle tro til tross for at det til tider var ganske mye bølger. Har egentlig skikkelig lyst til å lære meg å enten surfe eller vindseile, bor jo like ved vannet så det burde jo være mulig.  

Teller dagerTenk at det bare er 1 uke igjen til ferie da dere! Idag hadde vi fri, så da var det bare å komme seg ut i finværet! Jeg møtte Mina og Mariann på stranda hvor vi badet, solet oss og spiste is. Føles nesten som sommerferie allerede, men skal bli deilig når det faktisk er sånn helt offisielt! Ingenting slår 8 uker med fri. Ønsker forresten alle som har eksamen imorgen masse lykke til, etter imorgen kan dere ta sommerferie med god samvittighet!

Recently

Hey folks!

Har desverre ikke fått blogget de siste dagene, har virkelig hatt noe på planen hele tiden! Tenkte derfor å lage et aldri så lite oppsummeringinnlegg med hva jeg har gjort de siste dagene.


1. Etter å ha vært litt på youngwood dro jeg og Karianne i butikken og kjøpte med oss litt digg til Frida, som ble trukket opp i eksamen. Trøstemat er viktig // 2-3.Etter å ha vært hos Frida, gikk turen videre til treningssenteret for en styrkeøkt // 4. Deretter var det rett til toget for å turen videre til Tønsberg, hvor jeg koste meg med masse hyggelig folk. // 5-9 Dagen etter var det hjem for å være med på klassetur. Det ble bading, grilling, kos og annet gøy.

Dette var altså helgen min, fullpakket med hyggelige hendelser!

Håper helgen deres var like bra!

Active Day

Hey!

Idag hadde vi aktivitetsdag på skolen, så dagen idag har bestått av blant annet volleyball og fotball. Blåste en del, så var egentlig ganske kaldt, men jeg kom meg hvertfall gjennom! Jeg må innrømme at jeg ikke har store ferdigheter innenfor volleyball, noe jeg får bekreftet hver gang jeg spiller. Jaja, det handler om å delta, right? Imorgen er det opptrekk til muntlig eksamen, jeg ber til gud om at jeg ikke blir trukket opp, for hjernen min har tatt sommerferie for lenge siden allerede! 

Radiointervju ogsånt

Hey dere!

Idag ble det nok en dag på stranda, rettere sagt tjuvholmen. For dere som ikke vet det ligger det en strand i Oslo Sentrum, like ved Astrup Fearnly museet. Jeg og jentene kjøpte med oss mat og dro direkte etter skolen til stranda for å bade og kose oss. Noen lurer kanskje på overskriften, da vi skulle bade kom det nemlig en dame fra nrk som ville intervju oss (på direkten!!) om badinga++. Var utrolig gøy, rart, men også litt skummelt. Plutslig var mikrofonen oppi ansiktet ditt og du måtte formulere deg på en noe fornuftig måte. Det at det var direktesendt gjorde ikke saken enklere. Jaja, gikk helt greit! Hvis dere vil høre intervjuet kan dere gjøre det HER
 Bilder lånt fra Marie(link) og Frida(link)

Grillingzz

Lever virkelig bra dager for tiden! Etter skolen dro jeg først å møtte masse koslige folk på lambert, før jeg dro på trening! Etter trening var det rett på stranda for å møte verdens herligste jenter til grilling, jordbær og sjokolade. Elsker virkelig sånne ting, blir ikke bedre.

- Blogges

Summer Lovin

Blir like lykkelig hver gang jeg våkner og ser at sola skinner utenfor vinduet. Elsker å ligge å sløve på terassen, til lyden av bølger, latter og barnerop fra stranda. Tenk at sommeren allerede er her, om bare noen uker har jeg fullført første året på vgs. Dette året har gitt meg så utrolig mye, nye venner, masse minner og syke opplevelser. Det beste er at ferien ikke har begynt engang, så vi har fortsatt 8 uker med fri å glede oss til. 

Blogges

Saturday

Dere visste det kanskje ikke, men jeg er veldig glad i lage mat. Lager middag til familien ikke sjeldent, og elsker å prøve meg på nye ting. For noen dager siden lagde jeg denne retten her: sitron og chillimarinert kjøtt, servert med rucola, cherrytomater og pinjekjerner. 

Kvelden igår var veldig koslig. Jeg og Karianne dro sammen dit vi skulle, men ble ganske stress siden vi allerede var ganske sent ute. Endte med at jeg satt å spiste sushi på t-banen, samtidig som Karianne satt å sminket seg! Følte oss passe dumme for å si det sånn! 
Nå driver jeg å ordner, rydder og fikser hjemme, for nemlig besøk av verdens herligste håndballjenter senere idag! Vi blir jo ganske mange, så er en del som må ordnes og gjøres i stand. Jeg tror heldigvis at jeg har kontroll på tiden! Blir nok utrolig hyggelig, satser på at værmeldinga stemmer sånn at vi kan være ute også.

Kos dere masse videre!

Bra start på dagen


Så ikke dette bare helt herlig ut? Startet dagen med å kjøre å hente skoene og telefonen min, som jeg klarte å glemme på treningssenteret igår. Det kjipe var jo at jeg måtte stå opp tidlig, selvom jeg har fri idag. Været var ikke på det beste, så da jeg var kommet tilbake smakte det ekstra godt med en god frokost, etter å ha kjørt i regnet. Smoothie må jo bare være noe av det beste som finnes, synd jeg ikke tar meg tid til å lage det oftere! Må si livet på Media er ganske chill, vi har fri både her og der, plutselig får vi avspassering osv. Har ikke store planene for dagen, tenker jeg bare chiller hjemme, før det er trening ikveld som vanlig :) 
 

Min 17.Mai


(Fine kjæresteparet <3)

Dagen igår var utrolig bra! Startet dagen med champagne frokost hos Fanny, før vi dro videre inn til byen! I byen var det helt crazyy mange mennesker, akkurat som det alltid er på 17.mai. Blir likevel overrasket hver gang over hvor vanskelig det er å komme seg fram i folkemengden. I byen spiste vi litt, pølser, osv. før jeg og Karianne dro hjem til meg for å skifte klær og fikse oss for kvelden.


Deretter gikk turen videre til vors hos Herman, før vi dro til Frognerparken og deretter videre på en annen fest. Møtte utrolig mange kjentfolk, både på dagen og kvelden igår, noe som alltid er veldig hyggelig. Hadde det utrolig gøy i hele igår, etter ha vært på festen dro vi til slutt videre til nok et sted, før vi endte opp trøtte og slitne halv tre hos meg. Tror vi sloknet i firetiden, etter ha spist litt nattmat og Pavolova. Tok desverre ingen bilder sånn utpå kvelden, menmen..

Håper dere alle hadde en helt fantastisk 17.mai, det hadde hvertfall jeg!

Bra start på dagenStartet dagen på best tenkelig måte; med prinsessefrokost i finværet! Ser ikke dette bare helt herlig ut? Det ble ganske sent igår, så jeg og Karianne våknet ikke før langt ut på ettermiddagen idag, da smakte det godt med omelett, rundstykker, croisanter, moreller og jordbær. Siden jeg bor like ved stranda brukte vi de neste timene på å slikke litt sol og noen mislykkede forsøk på å bade. Badesessongen  er ikke riktig i gang merket jeg. 

Ellers hadde jeg en veldig fin dag igår, forteller mer i neste innlegg!

10 little things

Hei, søte mennesker!

Innleggene med "10 ting som irriterer meg" har jo blitt ganske populærere, men jeg tenkte å gjøre en liten vri,og heller ta "10 ting som gjør meg glad". Jeg har det egentlig veldig bra for tiden, så tenkte det passet bedre. Tenkte å ta for meg litt hverdagslige ting, de små tingene som gjør hverdagen bedre.

1. Vår

Åå, våren er så herlig. Når blader og blomster begynner og titte frem, og sola varmer, da merker jeg at bare blir så utrolig glad. Helt sykt hvor mye været påvirker humøret egentlig, men bare det å se utenfor vinduet når alt er grønt gjør meg glad.2."Sene sommerkvelder"

Nå er det jo ikke helt sommer enda da, men jeg elsker når man bare sitter ute til langt på natt, foran bål, inntullet i tepper og med gode venner. Stikkord: Godmusikk, nattbading, jordbær og latter.

3. Regnværsnetter

Vet ikke med dere, men jeg har en greie med at jeg elsker å sove når det regner ute. Da åpner jeg vinduet, skifter sengetrekk og tar meg en dusj. Å legge seg da føles bare helt fantastisk, men regnet dryppende utenfor.

4. Få komplimenter

Å få komplimenter, uansett sammenheng er alltid veldig hyggelig. Spessielt hyggelig er det hvis de kommer på fest, da er folk som oftest ekstra ærlige og da setter man bare desto stor pris på det.

5. Bær og Vannbakkels

Er det en ting jeg er svak for, så er det vannbakkels og bær. Enten i kombinasjon, eller alene. Åå, det smaker bare så utrolig godt.

6. Spontaneity

Elsker å bare være spontan, og ikke planlegge ting. Bare ta ting litt som det kommer, og gripe mulighetene når de kommer. Er så gøy når man plutslig bare bestemmer seg for noe, også gjennomfører man det. Er ofte sånn de beste minnene blir skapt.

7. Folk som tenker likt som meg

 Dere vet hvordan man noen ganger bare tenker masse rare ting, også forteller man tankene, men så skjønner ikke folk hvordan du tenker, eller hva du mener? Også plutslig finner du en som tenker helt likt, og skjønner hva du mener? Ja, den følelsen er rett og slett til å bli glad av.8. Bra Tv-dager

Når du setter deg ned i sofaen, skrur på tv-en, også kommer det bare favoritter, på favoritter etter hverandre. 

9. Gode bilder

Når du blar gjennom en bildeserie, som ble skikkelig bra og som du faktisk er fornøyd med. Da tenker jeg mer på sånn bildeprosjekter, fremfor bloggbilder.10. Matte, faktisk

Når du har sittet lenge med en mattestykke, prøvd og prøvd, men ikke fått det til og plutslig får du bare riktig svar. Åå, det er så herlig! Dette gjelder generelt alt jeg opplever vanskelig og som jeg plutslig klarer.

 

Revyyy

Hei!

Siden det er morsdag idag, vil jeg bare starte med å gratulerer den fine mamma'n min med dagen! Senere idag er planene å se lambertseterrevyen,  noe jeg gleder meg veldig til! En av bestevenninnene mine er skuespiller i revyen, så det blir utrolig gøy å se henne på scenen.

Igår kveld endte jeg opp med å dra ut, sammen med noen kompiser. Orket ikke fikse meg eller noe, så kom liksom i hettegenser, men ble en koslig kveld likevel.


Tusen takk

Først og fremst, takk for alle fine tilbakemeldinger på innlegget igår, både på facebook, på bloggen, på mail og privat. Utrolig hyggelig med så mange fine tilbakemeldinger. Som noen kanskje ser har jeg skaffet meg header, og ellers forandret litt på designet. Ikke veldig store forandringer, men likevel noen.

Planen for dagen er egentlig bare å etterhvert spise middag, før jeg senere skal prøve meg på trening igjen, etter to dagers fravær fra håndballen. Er fortsatt ikke 100% i form, men får se hvordan det går.

LondonFor øyeblikket sitter jeg hjemme med null matlyst, rennende øyne og et dunkende hode. Jeg har i perioder hatt store magesmerter den siste uka, så idag ble jeg hjemme fra skolen. Dagen min til nå kan oppsummeres sli:k iste - one tree hill - pretty little liars. Det er faktisk det eneste dagen min har bestått av. Skal snart lage meg en kopp te, og må nok etterhvert også bevege meg ut på en aldri så liten tur ut med hunden. Jaja, litt frisk luft skader nok ikke.

Ellers kom mamma med en utrolig overasskelse nå i helgen. Jeg hadde nettopp ryddet ut av skapet mitt, og var vel litt frustrert over at jeg hadde så lite klær jeg likte. Jeg foreslo for meg selv at en tur til London ville vært perfekt, og dette fikk mamma med seg. Senere på kvelden kom nemlig mamma med beskjeden om at det blir London-tur om mindre enn 2 uker. Åå, ble så utrolig glad. Tanken på London gjør dager som dette lysere, kan virkelig ikke vente. Det blir en skikkelig jentetur med musikal, shopping og kvalitetstid. Siden vi allerede har vært i London tidligere kan vi droppe alle turistgreiene og ta oss tid til å gjøre alt annet vi har lyst til. Jeg må virkelig ha verdens beste mamma!

Bangerz

Allerede nå vet jeg at 28.mai kommer til å bli en bra dag! Jeg og Helene skal på Telenor Arena og se Miley Cyrus live. Vi var så heldige å få tak i de beste billettene, så dette kommer til å bli bra. Can´t wait. 

Matte er ikke helt min greie

Sitter nå å øver på matte, noe som er utrolig kjipt, ettersom det egentlig skulle være lov med hjelpemidler og jeg dermed ikke hadde trengt å øve såå mye. Men for litt siden ble det plutslig sendt ut en melding om at det ikke var lov med hjelpemidler likevel, så akkurat nå er jeg egentlig litt irritert over at vi fikk den beskjeden såpass sent. Jaja, får vel bare fortsette å øve...
Jeg lever

Hei!

Sorry for mitt lille bloggfravær de siste dagene. Har bare hatt en del å gjøre, og har rett og slett ikke hatt tid eller krefter til å tenke på bloggen. De siste dagene har vært veldig bra, sett bortifra endel skolearbeid jeg måtte levere inn. Dro ut både på fredag og lørdag, og hadde det veldig gøy med masse bra folk. Igår overnattet Malin, så nå ligger vi bare å daffer i koseklær og har hatt spadag. 

Hva har dere gjort de siste dagene?

Hyttetur

Heyy!

Er egentlig litt småstressa nå, ettersom jeg skal på hyttetur om ikke altfor lenge og ikke har begynt å pakke enda. Jaja, det ordner seg sikkert! Tror og håper på en super helg, med masse bra folk! Har forhåndsinnstilt noen innlegg til dere, så blogging blir det uansett!
Gårsdagen

Hei!

Sorry for null blogging idag, fikk rett og slett ikke tid da jeg var ute å fartet hele dagen. Etter skolen ble jeg Helene værende igjen for å vente på Emma, før vi dro ut å spiste på Peppes. Etter maasse latter og god mat dro tre litt for mette jenter videre opp til Solli. Der møtte vi noen kompiser og skulle egentlig spille bowling, men etter å ha ventet i 1 time gadd vi ikke lenger. Istedenfor hang vi bare i byen og endte til slutt opp på Burger King.

Idag har jeg vært på kakelotteri for håndballaget. Det gikk veldig bra, og fikk solgt mange, mange lodd! Var ganske kaldt siden vi måtte stå ute, men da hjalp det hvertfall at vi fikk solgt en del!

Bildene er lånt fra bloggen til Helene, besøk den HER.

School Visit

Da er jeg hjemme etter å ha møtt Malin på skolen hennes. Skolene ligger egentlig veldig nærme hverandre, og med trikk skulle det egentlig bare være ett minutts tid å gå, men med den retningssansen jeg har, tok det nærmere en halvtime. Fant ihvertfall fram til slutt og fikk se litt hvordan de har det på hennes vgs.

Nå skal jeg jobbe litt videre med en bildeanalyse vi må levere iløpet av dagen, og senere skal jeg på trening.

Hva skal dere idag?


 


 

Sjokolade Fondant

Hallo!

Sorry for sen oppdatering, sånn er det når man har innleveringer og treninger etter skolen. Nå er jeg hvertfall hjemme, har fått spist og lager faktisk sjokolade fondant. Gleder meg til å smake, har faktisk ikke smakt det før. So much to doHar akkurat kommet hjem og sitter nå å leser på en prøve vi skal ha imorgen i mediafaget. Senere skal jeg også på trening, så må virkelig få kommet igang nå!

Blogges

Sorry

Innlegget skulle vært postet igår ettermiddag.

Sorry for litt dårlig blogging i det siste, lover å bli bedre! Har likom ikke hatt noen bilder å vise dere, så...menmen. Igår etter skolen dro jeg sammen med masse andre herlige folk og spiste lunch på fridays etter skolen. Etter det dro jeg hjem og fikk overnattingbesøk av Malin, før også Helene kom litt senere på kvelden. Etter litt frem og tilbake, bestemte vi oss for dra ut og satte kursen mot byen. Vi ble ikke særlig lenge da, men dro heller etterhvert tilbake igjen.

Idag har jeg og Malin bare slappet av, vært å handlet litt og gått på kjøpesenteret. Vi tok noen bilder, kan vise dere to stykker nå, men har maange fler som dere kan få se imorgen. Rekker nemlig ikke å laste opp alle, ettersom jeg må begynne å ordne meg, før jeg nok en gang skal dra ut.


School


Her er litt bilder fra dagen, lånt av fine Frida! Torsdagene er utrolig deilige, har bare media og slutter halv to. For dere som skal søke vgs til neste år, vil jeg virkelig anbefale medialinjen, hvertfall etter hvordan jeg har opplevd linja på Elvebakken. Miljøet er utrolig bra, det samme gjelder både om lærerne og folkene! Hvis det er noe dere lurer på om media-linja, eller skolen generelt, er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Yesterday

Igår var jeg, Mariann og Marie og spiste på Friday´s. Var utrolig hyggelig, selvom vi måtte vente veeeldig lenge på maten, i tillegg til at det ikke var flere ledige bord inne, så vi var nødt til å sitte ute. Heldigvis var det tepper og varmelamper, så det gikk egentlig helt greit og var veldig koslig. Etter å ha spist, dro vi å tittet litt i butikker og slikt. Kjøpte ingenting, prøver å være flink og faktisk spare litt på pengene. Ble ikke så mange bilder, menmen...Hjemme igjen


Dette innlegget skulle egentlig vært postet tidligere idag, etter at jeg kom hjem fra byen, men fikk plutslig veldig dårlig tid da klokka var litt mer enn jeg trodde og jeg måtte skynde meg til trening. Treninga var tøff, vi hadde mye fysisk idag, så jeg kunne virkelig kjenne melkesyra i beina. Ellers fikk jeg kjøpt ny selvutløser idag, finner ikke den andre, den har nok forsvunnet i alt oppussningsrotet. 

Hva har dere gjort idag?

Room Details

Hva synes dere?

Hadde helt glemt at det var høstferie da jeg våknet idag, så det var såå deilig når jeg kom på at jeg har en over en uke med skolefri fremfor meg! I den forbindelse lurte jeg på hva dere vil lese mer av på bloggen? Skal være hjemme i ferien, så da har jeg mulighet til å ta imot ønsker om hva slags innlegg dere vil ha på bloggen, evt. filmer. Blir veldig glad for forslag!

Wehoo

Da er det høstferie, og for en herlig følelse! Tiden etter sommeren har gått så sykt fort, kan ikke tro det er høstferie allerede..tiden går fort når man har det bra, I guess. Tok ihvertfall høstferie med god samvittighet etter en treningsøkt idag. Hadde så absolutt ikke lyst til å trene og hadde vel egentlig bestemt meg for å ta en hviledag idag, og heller trene ekstra i helgen, men ombestemte meg og fullførte økta. Er utrolig deilig nå, når man er ferdig hvertfall.

Hva skal dere i høstferien? 

Gårsdagen

Hei!

Igår var jeg som sagt på revyfest, noe som har resultert i at jeg er veldig sliten idag. Var ihvertfall en veldig bra kveld. Det var maange folk, neonfarger, glowsticks, mye dansing og herlig stemning. Tok ikke mange bilder, og de jeg tok var med mobilen, så har desverre ingen bilder å vise dere..

Hvordan har deres dag vært?

Tips: Pizza på 5 min

Hei!

Vet ikke med dere, men når jeg kommer jeg fra en lang skoledag, er ikke alltid tørre brødskiver det som frister mest. Idag når jeg kom jeg bestemte jeg derfor for å lage en rask pizza. Det er egentlig sykt enkelt. Man tar bare tacolefser, også tar man på valgfritt fyll før man steker den i ovnen. Jeg valgte ost, skinke og soltørkede tomater. Nå skal jeg snart opp på trening, vi skal ha langkjøring, så får se hvordan det går med tanke på benhinnebetenelsen. Etter treninga er det revyfest, men før det drar jeg sammen med endel andre til en venninne. Temaet er "rave", tror nok det blir veldig bra. Kan fortelle mer imorgen.  

Sushi

På Søndag dro jeg og Fanny til byen for å spise. Begge hadde veldig lyst på sushi, så vi bestemte oss for å finne en sushiresturant. De vi visste om fra før var såklart stengt, så da tenkte vi at vi bare kunne ta en trikk og hoppe av hvis vi så noe. Vi klarte såklart å rote oss bort, men fant heldigvis veien tilbake og fant en åpen sushiresturant. Maten var utrolig god, og vi koste oss masse. 

Nå skal jeg bare spise litt fort, før jeg drar avgårde på sesongens første håndballkamp. Satser såklart på seier!

Love

Friday

Da er det endelig helg, for en herlig følelse. Gleder meg veldig mye til å kunne sove lenge imorgen, har vært så utrolig tungt å stå opp de siste dagene. Kom hjem fra trening isted også, så da kan jeg ta helgen med god samvittighet!Bad dayHei!

Idag startet jeg dagen med å forsove meg og måtte i full hast dra til skolen uten sminke, og med ugredd hår. Var langt fra den beste måten å starte dagen på, og det hjalp ikke akkurat at vi startet med dobbelt-time naturfag, etterfulg av trippeltime matematikk. Jaja, ukeplanen ellers er ganske chill, så er bare onsdagene som er litt tunge. 

Det som er deilig er at vi snart er ferdig med oppussingen hjemme! Er vi heldige er det kanskje klart til helgen, men det oppstår alltid noen greier som forlenger prossessen. Det skal hvertfall bli veldig godt å etterhvert sove i sin egen seng (som ikke er kjøpt enda da, men...) og ha stekeovn tilgjenelig + mye bedre plass. Gleder meg!

Hvordan har deres dag vært?

PLL

Sitter å ser på de siste episodene av PLL, kanskje ikke det lureste å gjøre når jeg for øyeblikket er alene hjemme? Er uansett deilig å ligge inne når det blåser og er skikkelig høstvær ute, sånn som det er idag. Har ikke fått på meg klær engang og tasser fortsatt rundt i pysjen. Elsker sånne dager hvor man bare slapper fullstendig av og ikke gjør noen ting. 

 

Friday

Da var det fredag igjen og det betyr helg! Skal faktisk på skolen imorgen, det er ikke "skole", men er et opplegg i forbindelse med revyen. De kaller det "Workshop" eller noe, og meningen er at vi skal bli kjent med de som deltar i revyen, på tvers at de ulike gruppene. Skriver mer om det imorgen. Ellers begynte vi med et filmprosjekt på skolen idag, gleder meg til å se hvordan resultatet blir etter klipping og redigering. 

Tenkte å kanskje spille inn en videoblogg i helgen, er det noe spessielt dere kunne tenke dere?

Breakfast

Ble hjemme fra skolen idag og fikk sovet ut. Har sovet veldig dårlig de siste nettene, men i natt sov jeg bra. Tok å lagde meg deilig frokost, og siden det har jeg stort sett bare slappet av. Vet at det blir kjedelig blogging, men sånn er det når jeg er syk. Kommer tilbake sterkere etter sykeperioden.

Sick of being sick


Hei!

Akkurat nå ligger jeg i senga og venter på at pappa skal komme hjem med noe godt til meg, siden jeg er syk. Formen har så absolutt ikke blitt noe bedre siden igår, tvert imot verre. Planen er derfor bare å slappe av under dyna, ta igjen de episodene av PLL som jeg har gått glipp av og ellers bare gjøre alt jeg kan for å prøve å bli frisk

Sykepia

Har følt på meg i flere dager at jeg kom til å bli syk og idag kom det endelige utslaget. Er virkelig ikke i form, men håper på å bli bra så fort som mulig. Tross sykdom dro jeg på skolen idag, men sto over gymmen. Får se hvordan formen er imorgen, men regner med at jeg drar på skolen med mindre jeg har feber. Skulle jo egentlig vært på trening nå straks, men tror jeg stikker bort en tur til hallen bare for å se hva de andre trener på. 

Andre som også er syke?

Dugnad

Hei!

Snart kommer en del jenter fra håndball-laget for å hjelpe til med noen greier, i forbindelse med oppussingen her hjemme. Tenkte bare å slenge inn et raskt innlegg før jeg må ut å jobbe! Poster en innlegg senere ikveld.
Pakke i posten

Noen som kan gjette hva det kan være?

Pancakes & Chocolate

Da har jeg og Helene akkurat fått spist frokst. Vet at klokka har passert tre, men tiden bare gikk. Etter å ha stått opp gikk vi etterhvert til matbutikken og kjøpte sjokolade, før vi tok å stekte oss pannekaker. Var utrolig godt, kanskje ikke så sunt, men begge skal uansett på trening etterpå da. Girls night

Lånte noen bilder fra jentekvelden på lørdag av Helene, er forresten henne som har laget hele designet mitt også. Hun er utrolig flink, besøk bloggen hennes her.
Kvelden var utrolig koselig, masse latter og herlig stemning.

Ellers var kvelden igår bra, ble kjent med masse nye folk, noe som alltid er hyggelig. Nå ligger jeg i senga til Helene og har nettopp stått opp. Utrolig deilig med en ekstra dag fri!

Har dere også fri idag? 

Sunday

Hei!

Idag var jeg ute å kjørte bil for første gang. Skulle egentlig begynne for et halvt år siden, men har liksom aldri blitt noe av! Var utrolig skummelt, men samtidig gøy. Etter å ha kjørt en stund dro vi bort til Malin og spiste og koste oss. Hadde ikke sett Malin på 2-3 uker, så var utrolig godt å endelig se henne igjen!

Nå er jeg hos Helene, før vi etterhvert skal dra videre. Vi har jo fri imorgen pga. valget og derfor skal vi og masse andre folk fra Elvebakken samles og ha det koselig sammen. Tror og håper på en bra kveld!

Hva skal dere idag?

BYTUR

Idag etter skolen tok jeg meg faktisk tiden til å gå innom noen butikker på vei hjem for å kjøpe noen nødvendigheter, pluss noen ting til. Gikk en del penger, men er utrolig fornøyd med alt hvertfall, så det er godt å tenke på! Kan desverre ikke vise noe bilde av hva jeg kjøpte idag, ettersom kameraet er i leiligheten vi for øyeblikket bor i, siden vi driver oppussing hjemme og det ikke er mulig å bo der. 

Senere skal jeg på trening, så før det skal jeg bare slappe av og hente noen klær ogsånt i huset, sånn at alt er klart til imorgen!

Snakkes
 

Wishlist

Åå, er så mye ønsker jeg meg fortiden! Nr. 1 på ønskelisten bestilte jeg igår da, og mamma var så snill og sa at jeg kunne få det i gave, så da er en veske fra Michael Kors på vei hjem til meg. Gleder meg utrolig mye til å få den. Likvel er det fortsatt mange ting jeg ønsker meg, noe som jeg faktisk trenger, og andre ting som kanskje ikke er fullt like nødvendig. Tenkte derfor å sette opp en liten ønskeliste.

1. Bukser 


Trenger bukser nå, så det er absolutt det neste på listen. Har veldig lyst på en blå, en grå og kanskje en hvit og/eller millitærgrønn.

 

2. SkjerfTrenger vel egentlig ikke fler skjert, men elsker å pakke meg inn i store skjerf nå som det faktisk er høst og snart begynner å bli kaldere. 

 

3. Sko


Nye sko! Som kjent får en jente aldri nok av sko, og jeg tror jeg skal innvestere i et par nye denne høsten. Tenker meg noe sånt som de to bildene til venstre.

 

4. Strikkegensere

 

Er så deilig å gå i store, varme gensere, selvom dette egentlig ikke er noe jeg trenger.

 

5. Bluser


Får aldri nok av bluser, elsker bluser i alle slags farger.

 

6. Smykker

 

Har egentlig ikke så mange smykker, men det er jo så fint! 

 

Blir nok en liten runde i byen på meg snart!

Starbucks

Som noen av dere kanskje har sett så har bloggdesignet endret seg en del de siste dagene. Det er flinke Helene som ordnet alt for meg, det er også grunnen til mitt lille fravær. Designet er fortsatt ikke helt ferdig, men skal få blogget som vanlig fra nå av likevel. 

Nå sitter jeg på Starbucks med Helene og har gjort ferdig ukas lekser. Er så deilig med skole i byen sånn at man kan få gjort leksene på kafè, istedenfor å sitte igjen på skolen eller gjøre dem hjemme. 

Yesterday

Igår dro jeg og Helene hjem til henne og fikset oss, før vi dro videre. Vi startet kvelden med jentekveld hos Mariann, noe som var veldig koslig. Herlige jenter og masse latter. Senere dro  vi videre til Petter og ble kjent med mange nye og koslige folk. Bra kveld!

Prinsesse frokost

Idag når jeg og Helene sto opp lagde vi oss skikkelig prinsesse frokost med vafler, syltetøy og alt annet som hører til vafler! Var en veldig god start på dagen, om ikke helsemessig så hvertfall smaksmessig. Igår kveld bestemte jeg og Helene oss for å ta en liten båttur. Vi pakket med oss sjokolade, jordbær og blåbær og satte kursen mot Aker Brygge. Var en veldig koslig kveld, men begynte etter hvert å bli litt skummelt, siden det ble veldig mørkt og man nesten ikke kunne se annet enn lysene fra fastlandet. 

Senere på kvelden har jeg litt forskjellig planer, kan ta med kameraet og fortelle senere.

T.G.I.F

Hei! 

Etter skolen idag dro jeg, Helene, Helene, Frida og Fanny på Friday´s og spiste lunch. Alltid like godt! Nå er Helene hos meg og etterpå skal vi kanskje ut med båten. Tipper vi setter på en film eller noe senere i kveld, og bare slapper av og koser oss.  


Gårsdagens lille innkjøp


//diverse skolesaker

27.08.2013

Hei!

Kom akkurat hjem fra behandling, deilig å være ferdig, ettersom jeg hadde gruet meg ganske mye! Dagen idag vil jeg vel egentlig si har vært veldig bra, merker store forskjeller fra hvordan skolen var tidligere, for å si det sånn! Hverdagen er så utrolig mye morsomere, og jeg er utrolig heldig som har kommet i en så herlig klasse!Senere skal jeg etterhvert på trening, men det er ikke før ikveld. Tror jeg skal prøve å få ryddet rommet mitt også, begynner å bli en stund siden sist.

 

Ny blogg

Hei!

Dette blir vel egentlig det første ordentlige innlegget på bloggen, hvis man ser bortifra "om meg" og "kontakt". Idag har egentlig vært en ganske kjip dag, skal ikke gå noe nærmere inn på det, men håper på en bedre avslutning på dagen! Var bare på skolen i noen timer på starten av dagen idag, hvor vi fikk utdelt mac #2 og nye skolebøker. Gikk glipp av "kakefredag" da, noe som var litt trist, ettersom jeg hadde gledet meg til kake. Planene for resten av dagen er egentlig bare å dra å se håndball i Ski. Laget mitt skal spille cup, men pga. en overbelastningsskade måtte jeg stå over cupen etter anbefaling fra fysioterapauten.


Andrea

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits