Nike Air Max 90Se så fine!! Har ønsket meg disse skoene så lenge, men de har vært utsolgt overalt i hele Oslo. I Sverige derimot fant jeg de etter x antall butikkbesøk og en overlykkelig Andrea kunne ikke annet enn å smile resten av dagen. Skadeutsatt som jeg er, er jo dette et veldig fornuftig kjøp også, ettersom disse i stor grad kommer til å erstatte conversene og andre mindre gode sko for ben og knær.

De er virkelig supergode og sitter utrolig bra på foten. Personlig liker jeg denne modellen mye bedre enn air force, for all del, nike air force er kjempefine de også, men holder en knapp på nike air max 90. Mine ble kjøpt på Stadium i Sverige for 1400 kr, men jeg tror det skal være mulig å få bestilt de på nett, f.eks gjennom Zalando.

Nelly love

For noen dager siden bestilte jeg en pakke fra Nelly, så gleden var stor da jeg fikk hentemelding om at pakken var kommet fram igår. Jeg dro straks og hentet den, og er kjempefornøyd med alt jeg bestilte. Det var tilbud på dr. denim buksene, så de fikk jeg for bare 149, for et kupp! De var utsolgt i størrelse S, så jeg bestilte et par i XS, med lite tro på at de kom til å passe, men det viste seg å ikke være et problem. Buksene er såpass stretchy at det gikk helt fint, så det var opptur. Disse kjolene er så fine og deilige i stoffet. De er så classy og stilrene, love it! Det som er bra er at de passer til både fest og i mer formelle sammenhenger. Vanligvis kler jeg meg jo ikke likt på f. eks julaften med familien og på fest med venner, men disse kjolene passer perfekt til begge deler! Tenker å bruke disse kjolene med bare cups, sånn at man ikke ser stroppene som på disse bildene, uppsi.. 

Noe dere likte?

New In my Wardrobe

Hei! Igår dro jeg og pappa på shoppingtur i Sverige! Kom hjem med x antall kilo godteri, masse mat og litt nytt til klesskapet også! Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte, i tillegg til det på bildene kjøpte jeg litt undertøy ogsånt også, men det dropper jeg å vise. 
"Denimskjorte med kule detaljer" Elsker denne, brukte den på skolen idag og syntes den er skikkelig kul. Liker at man både kan bruke den som "jakke", skjorte og til å knyte rundt livet.

T-skjorte. Syntes denne var så fin, tenker den kan bli sykt kul med en denimjakke eller skinnjakke over.

Koseklær må man jo ha. Denne er så deilig innvendig, dere aner ikke! Liker også at den ikke er så "posete", men sitter litt tightere!

Noe dere likte?

new shirtKjøpte denne fine skjorten etter skolen idag, loveit! 

Ellers avsluttet skolen på best tenkelig måte da vi fant ut at vi ikke avslutter med 3 timer matte på fredager, men bare 1! Det betyr også at vi slutter kvart på 2 istedenfor halv 4, og sånn skal det være hele året! Aaah, ekte glede altså! Er nemlig slik at hvis man tar P matte så har man to færre økter med matematikk i uka, så mens vi avslutte tidlig på fredager, må de med R og S matte sitte igjen i to skoletimer til. Nå må jeg egentlig skynde meg litt, skal som tidligere fortalt feire Malin og det starter sju, så har egentlig ikke så god tid! 

new in my schoolbag

New InIgår kom mamma hjem med en bygave til meg, disse kule skoene. Synes de var utrolig fine og gleder meg masse til å begynne å bruke de. De lar seg jo kombinere med det meste, så det er jo et stort pluss.

Tycks?

Litt nytt

Tenkte å vise dere litt nytt fra den siste tiden. I tillegg til tingene nedenfor har jeg også fått meg nye (flere) kleshenger til garderobeskapet, men det er aller beste er den nye senga! Den er så svær og deilig, gleder meg nesten til å legge meg nå, haha. Føler meg som en prinsesse når jeg her, men føler kanskje det ikke er så interessant for dere å se senga og klesshengerne mine liksom?

Skjorte: Tommy Hilfigher

Rensesett: Clinique

Foundation: Maybeline NewYork

Rosa krus fra Ikea. Kjøpte egentlig dette kruset fordi det var så søtt, tenker det kommer godt med på kalde høst og vinterkvelder, da blir det godt med noe varmt og deilig. 

My New Love

Husker dere jeg sa at jeg hadde fått pakke i posten? På mandag var det vel, så lå denne herligheten å ventet på meg hjemme. Perfeksjon spørr du meg! Elsker at den er så stilren og enkel, pluss at den har plass til macen, og alt annet jeg trenger. Den andre vesken jeg hadde ble veldig fort full, så det er utrolig deilig å endelig ha plass til alt i veska. 

Hva synes dere?

Gårsdagens innkjøp


"
Alt er fra Bikbok, Vero Moda og Cubus.

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits