Thursday Inspiration

Gleden var stor da jeg tidligere idag gikk av bussen og sola strålte. Har vært en stund siden sola skinte siste her i Oslo, rart hvor mye været har å si på humøret, eller hva? Mangelen på lys er det jeg savner mest om vinteren, dagslys har så utrolig mye å si på hvordan jeg opplever jeg dagen. Hadde likt vinteren så mye bedre hadde det ikke vært for mørketiden.

Kjøpte med meg det nye shapeup på vei hjem, alltid fint med litt ekstra inspirasjon. Når man trener så mye som jeg gjør kan det være godt med litt påfyll av inspirasjon sånn at treningen gir deg glede og ikke føles som et ork. Nå sier jeg ikke at det er sånn jeg føler det, men på dager som er ekstra tunge kan det være godt med et lager av trenings- og mat inspirasjon. Fine Eirin Kristiansen pryder coveret og fant inspirasjon i kollasjene hun ofte lager. Nå skal jeg sette meg ned bladet og drikke det siste jeg har igjen av caffe latte, før jeg starter opp med skole arbeid. Denne uka har vært et skikkelig slit på skolen med masse prøver, innlevering og fremføringer, det merkes på kroppen. Skal bli utrolig godt med helg, bare en dag igjen før jeg kan senke skuldrene.

 

Tumblr
Følg meg her for mer bilder

 

Saturday Morning InspirationRoom Inspiration

Se på alle disse fine bildene, kan sitte å se på slike i evigheter! Jeg pusset opp rommet for ikke så altfor lenge siden, men har lyst til å gjøre noen små justeringer. Har allerede noen bilder i hodet, og tror ikke det skal så mye til for at det skal bli bra!

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits