Blir ikke bedre

Som jeg har lengtet etter fredag, endelig er helgen her! Etter en uke med mye slit, mas og stress kunne ikke helgen ha kommet fort nok. Planene for kvelden er lagt, men før det må jeg få kjørt gjennom styrkeprogrammet. Derfor blir det en økt på Oslo Idrettssenter, før jeg på ekte kan ta helgen med den beste samvittighet. Ønsker dere alle en helt fantastisk helg, så er det jo bare to uker til vinterferie også. Viktig å ha noe og glede seg over og se frem til, da blir dagene så mye lettere. Jeg starter nedtellingen allerede nå!

Thursday Inspiration

Gleden var stor da jeg tidligere idag gikk av bussen og sola strålte. Har vært en stund siden sola skinte siste her i Oslo, rart hvor mye været har å si på humøret, eller hva? Mangelen på lys er det jeg savner mest om vinteren, dagslys har så utrolig mye å si på hvordan jeg opplever jeg dagen. Hadde likt vinteren så mye bedre hadde det ikke vært for mørketiden.

Kjøpte med meg det nye shapeup på vei hjem, alltid fint med litt ekstra inspirasjon. Når man trener så mye som jeg gjør kan det være godt med litt påfyll av inspirasjon sånn at treningen gir deg glede og ikke føles som et ork. Nå sier jeg ikke at det er sånn jeg føler det, men på dager som er ekstra tunge kan det være godt med et lager av trenings- og mat inspirasjon. Fine Eirin Kristiansen pryder coveret og fant inspirasjon i kollasjene hun ofte lager. Nå skal jeg sette meg ned bladet og drikke det siste jeg har igjen av caffe latte, før jeg starter opp med skole arbeid. Denne uka har vært et skikkelig slit på skolen med masse prøver, innlevering og fremføringer, det merkes på kroppen. Skal bli utrolig godt med helg, bare en dag igjen før jeg kan senke skuldrene.

 

Outfit 280115

Lunch SaladHei!

Fikk utrolig mange kommentarer på matpakken min idag, tydeligvis la folk merke til at jeg brukte en smoothieflaske som matboks. Fant ikke noen matboks hjemme, da gjelder det å være kreativ. Tok meg faktisk tid igår til å lage en stooor salat igår, tipper den sikkert veide 1kg. Dermed hadde jeg nok salat til 2 slike flasker + en liten en også. På tirsdager drar jeg ofte rett til hallen fra skolen og blir der ofte frem til 21. Må derfor ha med meg ekstra mat, sånn at jeg slipper å stadig bruke penger på butikken til mat før trening. Det er definitivt verdt å bruke litt lenger tid på skolemat, smaker jo så mye bedre en tørre brødskiver.
OOTD

Personlig almanakk

For noen uker siden var jeg så heldig å bli tilsendt en personlig almanakk. På personligalmanakk.com kan du designe din helt egen almanakk akkurat slik du vil ha den, både med tanke på innhold og utseende. Mange lager jo bildecollager som de bruker som forside, men jeg ville ha min helt enkel og stilren og gikk derfor en litt annen vei. Den er veldig praktisk og inni boka finner du blant annet elementer som ukens gjøremål, ukens trening, russetips, partyleker osv. Innholdet bestemmer du helt selv, vil du f.eks ha notatsider kan du legge til det. Må si meg veldig fornøyd, anbefales!
Kveldens planerDagens trening er unnagjort, magen er fylt med pizza og jeg tenker meg snart ut. Er sikker på at det blir en hyggelig kveld, med masse kjentfolk. Har kamp imorgen, så blir nok å ta det litt rolig for min del, men er ganske flink på å ha det gøy uansett tilstand og omstendigheter, så skal nyte livet til det fulle likevel. Ønsker dere alle en festlig lørdagskveld, så blogges vi senere. 

Jeg er heldig...

..som bor i Norge. Stort sett alle som bor i Norge er det. Vi kan nesten si vi har vunnet i Lotto hele gjengen. Selvfølgelig gjelder ikke dette for alle, men for veldig, veldig mange av oss. Alle dører står åpne for oss og muligheter vi tar for gitt, muligheter vi til og med tar oss friheten til å klage over er muligheter som bare eksisterer som en vag drøm i bakhodet hos millioner av mennesker.  Mens vi drømmer om at skoledagen skal bli slutt, drømmer andre om at de en dag skal få muligheten til å ta del i det en ny skoledag starter. Mens vi klager over at #ruter har blitt altfor dyrt, finnes det mennesker som knapt har sett biler og må benytte seg av beina for å gå strekninger vi aldri ville vurdert å begi oss ut på engang. Vi er så heldige i dette landet, og det vi tar som en selvfølge er faktisk et privilege vi er så heldige å ha. Jeg sier ikke at jeg er noe bedre, jeg er som alle andre alt for dårlig til å sette pris på det jeg har. Jeg drømmer stadig om materialistiske gleder og tar meg ikke ofte nok tiden til å verdsette tingene jeg har og de viktige tingene i livet. Derfor har jeg satt meg som nyttårsforsett å være mer takknemlig. Når det skal sies setter jeg faktisk pris på og er veldig takknemlig for alt jeg får oppleve og alle tingene + mulighetene jeg blir gitt, men kan bli langt bedre. Jeg setter pris på tingene idet jeg får dem, men er ikke i stor nok grad flink til å verdsette ting og muligheter i lengden. Noen som kjenner seg igjen? Vi er alle litt bortskjemte i dette landet, kanskje ikke på den måten som først dukker opp i hodet på en, men i det store bildet er vi det. Ingen av oss kan forandre verden, hvertfall ikke på egenhånd, men det minste vi kan gjøre er sette pris på de mulighetene vi er gitt og hvor heldige vi er. Vi kan ikke noe for at vi ble født norske, vi var rett og slett bare heldige. Men alle er ikke like heldige som oss, og for deres skyld burde vi alle bli flinkere til å ta oss noen sekunder og bare være glad. Glad fordi vi har så mye. Glad fordi vi har alle muligheter åpne. Glad fordi vi ble gitt sjansen til selv bestemme over egen fremtid, desverre er det ikke alle som kan si det samme... Så istedenfor å klage over alt du ikke har, hva med å glede deg over det du faktisk har? Dette er et punkt jeg selv må jobbe med, men det handler om å være bevisst. For i sluttenden dør vi alle alene og alle dine ting har ikke lenger noen verdi. For hva er en gjenstand uten eier? En gjenstand er verdifull fordi vi gjør den det. Merker dette ble litt rotete og vet ikke om det kommer noe meningsfult ut idet fingrene mine flyr over tasturet, men i det store og hele er er det ikke gjenstander som definerer deg, men hvilke valg vi gjør og hvordan vi velger å benytte vår tid på jorden. Så start allerede imorgen med å verdsette livet og sette pris på alle privileger du og jeg har. 


Det var dagens visdomsord, ble et litt rotete innlegg, men vanskelig å skrive et ryddig innlegg når det er smålig kaos i hodet.  Håper det kom noe meningsfullt ut..

Outfit: Coat & GlovesÅå, vet noen hvorfor blogg.no gjør fargene så stygge? Bildene jeg legger opp blir aldri sånn som de egentlig er, de blir liksom så grønne og ekle når jeg laster de opp på bloggen. 

God helg!

Yesterday´s outfit


Uten mat og drikke...

...duger helten ikke. Idag skal jeg ut å ta bilder, derfor fikk jeg tid til å lage ekstra god frokost her på morgenkvisten. Et tips er å steke epler i litt mozell (light) og kanel, det blir supergodt! Lagde meg også en skål med yoghurt, cottage cheese og granola + en kopp caffe latte, ikke hver dag jeg kan ta meg tid til sånne frokoster i hverdagen. 

Som sagt skal jeg etterhvert ut å ta bilder, har tenkt meg til tjuvholmen for å ta bilder til en moteoppgave vi har på skolen. Blir spennende å se resultatet, er hvertfall ganske heldig med være siden det er overskyet, noe som er perfelt hver for fotografering! Senere idag kommer også gårsdagens outfit, to innlegg på en dag, hva skjer a, hæ? 

Åpen dag

Idag er det åpen dag på Elvebakken VGS, noe som innebærer at jeg ikke starter på skolen før klokka 14. Må innrømme at det var utrolig deilig å kunne sove lenge idag, mens resten av familien måtte opp tidlig. Hvis det er noen 10.klassinger der ute som vurderer å starte på Elvebakken neste semester er det bare å stikke innom mellom klokka 15-20 for en prat og omvisning. Jeg skal nemlig være guide og skal være på skolen fra klokka 14-21, og skal prøve så godt jeg kan å svare på alt dere lurer på. 

Frem til nå har jeg egentlig bare spist frokost i fred og ro, med tven stående på i bakgrunnen. Gleder meg til studietiden hvor det blir flere dager som denne.. 

Siden sist har jeg...


Feiret jul. Hadde en utrolig fin feiring av det jeg synes er den beste høytiden av dem alle. Feiret hjemme med godt selskap, julemat og julegaver under treet. Juleferien gikk stort sett til å slappe av, foruten om de timene jeg tilbragte på treningssenteret. Jeg hadde endelig fått lov til å begynne å trene styrke på bein igjen etter 3mnd opphold pga skade og var supermotivert. Juleferien ble derfor noe mer aktiv enn vanlig. 


Feiret nyttår. Hadde en utrolig vellykket kveld med gode venner. Startet kvelden hos en venninne før vi dro videre og feiret at 2014 var over og ønsket 2015 velkommen. Avsluttet kvelden med nach, før jeg og Karianne kom oss i seng i 5-6tiden. Noe morsomt fra kvelden var at vi på vorset hadde tenkt å bestille sushi og brukte mye arbeid på å finne ut hva vi skulle bestille. Fant etterhvert ut at sushiresturanten holdt stengt og bestemte oss derfor for å bestille pizza. En time gikk og ingen pizza kom, visste seg at også pizzaresturanten holdt steng. Fant til slutt en kebabsjappe som holdt åpent OG hadde hjemmelevering, så mat ble det hvertfall på oss..


BLITT 18! Helt sykt at jeg er nå er 18, har faktisk litt problemer med å forstå det selv. Å bli 18 er jo på en måte det hellige tallet, du er myndig og står fritt til å gjøre hva du vil. Ble ingen syk feiring siden jeg hadde bursdag nå på mandag, men feiret med venninner på resturant (måtte selvfølgelig bestille meg en drink for å markere at jeg var blitt 18, red mojito fra vapiano), før jeg fikk favorittmaten sushi til middag hjemme og avsluttet dagen med håndballtrening hvor jeg ble sunget for. Verdens beste Malin stakk også innom på kvelden med cupcakes, som btw var dritgode. Imorgen blir det mer ordentlig feiring med jentevors hjemme hos meg


Trent masse. Etter å ikke ha kunnet løpe, belaste eller kjøre styrketrening på beina på 3mnd var motivasjonen stor da jeg fikk klarsignal til å starte opp igjen. De siste månendene har det gått mye i styrke på overkropp, så det var deilig å kunne variere øktene i mye større grad. Jeg kan også være med på store deler av håndballtreningene, til tross for at jeg klarte å tråkke over etter 15 min på første trening...


Kommet tilbake til rutiner. Etter en lang ferie føltes det godt å komme tilbake til rutiner og hverdagen igjen(får se hvor lenge jeg tenker deg samme). Jeg har funnet tilbake til gode og sunne spisevaner, og har skrevet ned nyttårsforsetter og mål for året.

Satser på å være tilbake på blogen nå, jeg fikk et drømmeobjektiv i bursdag blant annet, så er kjempegira på å få testet det ut!

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits