Månedens favoritter

Foundation fra Bobbi Brown

"Touch up Stick" fra Bobbi Brown

Solpudder fra Too facedNeglelakk fra Topshop

Waiting for Summer

Er så deilig at jeg ikke er like avhengig av dagslys for å kunne ta lyse, ordentlige bilder lenger. Har fått en del oppgraderinger til fotoutstyr-samlingen de siste månedene, og da er det ekstra gøy å ta bilder. Husk å melde dere på linkerunden! 

Linkerunde

Kommenter bloggen din i kommentarfeltet, så tar jeg en titt på bloggen deres! Kanskje blir det deg jeg linker i et senere innlegg :)

Back on Track


Hei!

Da var jeg tilbake etter en liten bloggpause! Har jo tross alt vært ferie, så da tok jeg litt fri! Ferien har vært bra, startet jo med en reise til London, så det kunne ikke blitt bedre! Alle dagene besto så og si av shopping, men jeg og mamma koste oss virkelig! Et av høydepunktene var desidert musikalen, aldri et londonbesøk uten! Har både sett "We will rock you" i London tidligere, også "Mamma Mia" på Broadway i NY. Denne gangen så vi "The Bodyguard" basert på filmen med samme navn. Vil virkelig anbefale denne musikalen, musikken er dødsbra og det er såå spennende! Var flere ganger jeg satt med hjertet i halsen, og skuespillerne er jo så talentfulle. 

Revyyy

Hei!

Siden det er morsdag idag, vil jeg bare starte med å gratulerer den fine mamma'n min med dagen! Senere idag er planene å se lambertseterrevyen,  noe jeg gleder meg veldig til! En av bestevenninnene mine er skuespiller i revyen, så det blir utrolig gøy å se henne på scenen.

Igår kveld endte jeg opp med å dra ut, sammen med noen kompiser. Orket ikke fikse meg eller noe, så kom liksom i hettegenser, men ble en koslig kveld likevel.


Food Porn
It's cold outside

Bildene ble tatt i forbindelse med en skoleoppgave. Var utrolig kaldt, men synes resultatet ble ganske bra!

Outfit

Bukse:Bikbok // Bluse: Vero Moda // Vest: Forever 21 // Skinnjakke: ? // Skjerf: Acne

Tusen takk

Først og fremst, takk for alle fine tilbakemeldinger på innlegget igår, både på facebook, på bloggen, på mail og privat. Utrolig hyggelig med så mange fine tilbakemeldinger. Som noen kanskje ser har jeg skaffet meg header, og ellers forandret litt på designet. Ikke veldig store forandringer, men likevel noen.

Planen for dagen er egentlig bare å etterhvert spise middag, før jeg senere skal prøve meg på trening igjen, etter to dagers fravær fra håndballen. Er fortsatt ikke 100% i form, men får se hvordan det går.

Bra nok

I dagens samfunn skal alt være perfekt. Du skal leve det perfekte liv.Du skal være pen, slank, veltrent, sunn, trene masse og ha et bra sosialt liv. Helst skal du også ha Acne-skjerf, ralph lauren skjorte og vaffeljakke. I tillegg har vi jo FWSS/Carhartt luene, Michael Kors/Mulberry/Louis Vuitton veskene og Marc Jacobs klokkene. Også har vi jo oss som blogger om det i tillegg, som setter opp stativ og steller seg foran kamera med selvutløser, og fremstiller hverdagen som litt mer perfekt enn den ofte er. Jeg ser på meg selv, jeg er helt lik alle andre. Jeg er jenta med både acne-skjerf, ralph lauren skjorte, fwss lue, Carhartt lue, Michael Kors veske(r) og Marc Jacobs klokke. Jeg liker å tro at jeg er annerledes, men det er jeg jo ikke.  Jeg er bare en av tusen andre jenter.

Jeg opplever ikke et press på å eie alle disse tingene, mange snakker om "merkepress", men slik opplever ikke jeg det. Det er mer usikkerheten som følger med det å skille seg ut. Jeg vil ikke skille meg ut, jeg vil være som andre. Hvorfor er det slik? Hvorfor er jeg så redd for hva andre vil tenke om meg? Klærne jeg går kledd i er enkle klær, klær som ikke skiller seg ut. Klær som ikke vil bli lagt merke til. Hvorfor? Fordi jeg bryr meg så altfor mye om hva folk tenker om meg. Fordi jeg helst vil bli likt av alle. Fordi jeg ikke vil at folk skal se på meg og stusse over klessvalget mitt, fordi de ikke ville brukt de samme klærne selv. Men vet du hva? Man kan ikke tilfredsstille alle. Hvorfor skal jeg bry meg så mye om hva andre tenker, hvis det får meg til å føle meg bra? Er ikke det tross alt det viktigste? Likevel, det er enklere sagt enn gjort.

Når folk ser meg, tror jeg de ser en overfladisk jente. Og det er jeg også. Jeg sjekker meg selv i speilet sikkert 50 ganger daglig, om ikke mer. Er håret fint? Ser jeg fortsatt bra ut? Jeg er i for stor grad utseendefiksert. Vi lever i en verden med et feil ideal. Vi skal være så sinnsykt vellykket alle sammen. Det må da være lov å feile også? Vi skal være så sinnsykt perfekte hele gjengen. Selv trodde jeg at jeg ikke lot meg påvirke så mye av skjønnhetsverdenen og av nåtidens idealer. Men det er vel at faktum at vi alle har en liten drøm om å ha kropper som Victoria's Secret modellene. At vi stadig klikker oss innom WeHeartIt og ønsker vi så ut som jentene der. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke hadde hatt  noe imot å se sånn ut, og har selv tidligere gått ganske langt i forsøk på å oppnå "drømmekroppen". Men etter alle forsøk på å spise sunt, kutte ut alle godsaker og gå rundt sulten, har jeg funnet ut at det rett og slett ikke er verdt det. Jeg har en sunn kropp, og det får da være bra nok. Alt trenger ikke være perfekt, noen ganger holder det med å være bra nok. Så uansett hvem du er, du er bra nok.  

For engangs skyld har jeg lyst til å være en som skiller seg ut. Ved årsskiftet var jeg blant de som skulle spise sunt og trene masse for oppnå sommekroppen 2k14, som i år innebærer en slank kropp, med definerte muskler. Men jeg har ombestemt meg, i månedene fram mot sommeren skal jeg kose meg maksimalt. Jeg skal gjøre det jeg vil, når jeg vil, med hvem jeg vil. For jeg er bra nok, og bra nok holder i massevis. Så dere får ha meg unnskyldt, for nå skal jeg gå å kose meg med en skål is. Mens folk sliter rumpa av seg på treningssentre skal jeg krype opp i sofaen og kose meg, selvom det bare er onsdag. Ble et langt innlegg, men det får så være.

Snakkes

LondonFor øyeblikket sitter jeg hjemme med null matlyst, rennende øyne og et dunkende hode. Jeg har i perioder hatt store magesmerter den siste uka, så idag ble jeg hjemme fra skolen. Dagen min til nå kan oppsummeres sli:k iste - one tree hill - pretty little liars. Det er faktisk det eneste dagen min har bestått av. Skal snart lage meg en kopp te, og må nok etterhvert også bevege meg ut på en aldri så liten tur ut med hunden. Jaja, litt frisk luft skader nok ikke.

Ellers kom mamma med en utrolig overasskelse nå i helgen. Jeg hadde nettopp ryddet ut av skapet mitt, og var vel litt frustrert over at jeg hadde så lite klær jeg likte. Jeg foreslo for meg selv at en tur til London ville vært perfekt, og dette fikk mamma med seg. Senere på kvelden kom nemlig mamma med beskjeden om at det blir London-tur om mindre enn 2 uker. Åå, ble så utrolig glad. Tanken på London gjør dager som dette lysere, kan virkelig ikke vente. Det blir en skikkelig jentetur med musikal, shopping og kvalitetstid. Siden vi allerede har vært i London tidligere kan vi droppe alle turistgreiene og ta oss tid til å gjøre alt annet vi har lyst til. Jeg må virkelig ha verdens beste mamma!

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits