Say cheese

Blir bare et rask innlegg, før jeg må skynde meg på trening! Hadde egentlig planer om å trene før skolen idag, siden jeg alltid har så problemer med å holde meg våken i timene, men når klokka ringte 0550 idag tidlig var det ingenting som fristet mer enn en times lenger søvn. Etter trening skal jeg på ledermøte, så får se om jeg får tid til noen fler innlegg.

SundayHar egentlig ikke så mye å si idag. Kvelden igår var utrolig hyggelig, med bra folk og masse latter. Idag har jeg planer om å legge meg tidlig, men og jeg lykkes gjenstår å se! Nyt resten av søndagen, før det er på´n igjen med ny uke imorgen!

Kveldens outfitLong time no see


Fin med rester fra gårsdagens sminke, ja..

Begynner å bli en stund siden forrige innlegg, har rett og slett ikke hatt tid til å blogge! Mye som skjer for tiden, har hatt en del innleveringer og jobb på skolen, noe som har tatt en del av fritiden min. I tillegg har jeg treninger og kamper + konfmøter på kveldstid. Når jeg også skal ha tid til å være med venner, dra på fester, bursdager osv. sier det seg selv at tiden ikke alltid strekker til. Skal prøve å bli flinkere hvertfall.

Senere idag skal jeg feire Mariann som nettopp ble 17, med masse fine folk, så det gleder jeg meg til! Kan prøve å få lagt ut kveldens outfit før jeg drar. 

Vi snakkes

Beautiful Creature
Army - Part #1Sunday is Funday

Eller..?

Dagen idag startet hos Helene, overnattet der fra igår. Som alltid har jeg det syykt gøy med Helene (HER), den jenta der er bare så altfor bra. Er utrolig kjipt at hun skal til USA et helt år (for meg hvertfall), det eneste er vel at jeg kanskje kan dra å besøke henne der da, men..

Ellers har jeg jobbet med en presentasjon jeg skal ha imorgen! Er litt stressa egentlig, for jeg har en del ting jeg må lære utenatt og føler jeg henger litt etter. Jaja, får vel bare håpe på det beste!Vi blogges!

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits