The summer of my life

Sommeren nærmer seg med stormskritt og jeg tipper jeg ikke er den eneste som gleder seg til varmere dager. Vi fikk jo nylig en forsmak på sommeren her i Oslo, noe som fikk meg til å lengte enda mer tll sommeren. Heldigvis er det mindre enn to måneder til skolen slutter og før det skjer det masse. Jeg har planer for hver eneste helg i hele mai måned, i tillegg kommer jo eksamen og sluttvurderinger i tillegg, så tenker tiden fremover kommer til å gå veldig fort. Jeg kan nesten ikke vente til sommeren og det er ikke uten grunn, jeg tror nemlig sommeren 2015 kommer til å bli tidenes sommer. Tenkte derfor jeg skulle fortelle litt om planene mine for ferien.

Øyhopping
Den 25.juni tar jeg og Karianne flyet til Athen for en treukers reise rundt på greske øyer. Vi har bestilt en natt på Santorini på det sykeste hotellet ever. Det kostet flesk, men jeg tror det blir en opplevelse som skal mye til for å glemme. Vi skal innom øyer som Mykonos hvor masse kjendiser ferierer, blant Kim Kardashian, Ios hvor vi tilfredsstilt festbehovet vårt og Milos som byr på fantastisk natur. Alene på tur atten år gamle, tror jeg det blir tidenes tur med en av mine av mine aller beste venniner.
NORSK SOMMER I TØNSBERG/NØTTERØY
Jeg og Malin har vært bestevenninner siden 1.klasse og det har blitt en sommertradisjon å tilbringe deler av sommerferien på hytta deres utenfor Tønsberg. Tønsberg er jo tidenes sommerby og virkelig et sted jeg nyter livet. Jeg og Malin finner alltid på mye tull, så turen til Nøtterøy er alltid et av sommerens store høydepunkter.TRENINGSLEIR OG SKJÆRGÅRDSLEKENE
I tillegg til hyttetur, skal jeg faktisk på treningsleir og håndballcup i samme område senere i ferien. Ifjor hadde vi treningsleir i Danmark, mens vi i år skal bo på kjempefine campinghytter like ved havet. Vi bodde på samme sted da vi spilte skjærgårdslekene ifjor og da koste vi oss virkelig. Med verdens beste håndballjenter er dette virkelig noe jeg gleder meg til, selvom jeg vet det kommer til å bli hardt og tungt når vi skal trene oss i form til en ny sesong.

KONFLEIR
Noe ikke alle kanskje vet er at jeg er konfirmasjonsleder. Jeg hadde det rett og slett så bra under konftiden og jeg bare hadde lyst til å dra tilbake i tid og få oppleve konftiden engang til. Det nærmeste jeg kom var å være konfleder og jeg koser meg virkelig i rollen. Så mange fine konfirmanter og ikke minst ledere. Vi er en skikkelig kul ledergjeng med folk i alle aldre. Høydepunktet er jo da sommerleir som var en av hovedgrunnnene til at jeg ville bli leder, så jeg håper virkelig jeg får tid til å bli med på leir.

NORWAY CUP
Siden jeg spiller i Bækkelaget, som er arrangøren bak Norway cup, er vi pålagt å jobbe under Norway Cup uka. Selvom det er mye å gjøre, finner man alltid på mye gøy og blir kjent med masse spillere fra hele verden.FERIE?
Det er noe usikkert hva som skjer, men evt. blir det også ferie med familien. Det er snakk om å kanskje ta en tur i høsferien istedenfor, men ingenting er fastslått. Vi får se hva som skjer, jeg har jeg uansett en ganske fullspekket sommer fra før.LEVE LIVET
Ellers skal jeg bare leve livet her hjemme i Oslo. Sene sommedager med grilling, båtturer og god stemning er ting jeg lever for.


Outfit 240415
Enkelt, komfortabelt og med en sporty vri. Just the way I like it.

ALDRI MER

Tanken på at jeg har hatt min siste matematikkprøve for alltid er virkelig ubeskrivelig. Etter 12 år med algebra, likninger, regresjonsanalyser og potenser, er det evig deilig å kunne se seg ferdig. Vi hadde med andre ord tentamen i matematikk idag, og som de fleste sikkert vet er matte avgangsfag i 2vgs. De neste mattetimene avspasserer vi, så akkurat nå smiler virkelig livet. Jeg og jentene valgte å benytte oss av studiedagen i forkant av tentamenen, så igår samlet vi oss hos meg for å øve sammen. Etterhvert som vi ble sultne bestilte vi oss sushi, noe som smakte helt himmelsk. Sushi må være noe av det beste jeg vet..Coconut Coffee

Hei dere!

Nok en dag er gått og er vi er halvveis til helg, deilig! Er så herlig at dagene blir lenger og lenger, og at temperaturen er på vei opp. Nå fryser jeg ikke når jeg scootrer hjem engang. Etter 4 timer matematikk på slutten av dag tok jeg scooteren hjem, fikk hevet i meg litt mat, før det bar rett videre på trening. Sesongen nærmer seg slutten nå, så vi får faktisk noen uker fri fra håndballen etter torsdagens trening, før oppkjøringen mot ny sesong i høst starter i mai.

Nå tenkte jeg å komme med et aldri så lite tips til dere som er like glade i caffe latte som meg, nemlig det å bruke kokosmelk istedenfor vanlig melk til kaffen. Jeg blandet i tillegg inn litt proteinpulver i smaken vanilje, ettersom jeg straks skulle på styrketrening. Anbefales!

Smoothie og sesjon

Fikk spørsmål om oppskrift på smoothien etter gårsdagens innlegg, og den kan jeg såklart dele med dere. Smoothien består av bringebær, en porsjonspakning med tropisk frukt, noen spiseskjeer yoghurt og bittelitt juice. Jeg liker smoothie litt tykk, så da lar jeg frukten og bærene tine litt, og bruker heller mindre drikke.

Første skoledag etter ferien er overstått og jeg fikk dratt meg opp fra senga i dag tidlig, til tross for få timer søvn. Skulle være flink å legge meg tidlig igår, men ble liggende å vri meg i flere timer. Er det forresten flere som har fått svar fra forsvaret idag? Jeg ble innkalt til sesjon del 2 og hvis jeg har forstått det riktig er det ganske få (hvertfall jenter) som blir innkalt. Er en del blandede følelser og vet ikke helt hva jeg skal tenke, men får bare ta det som det kommer.
Nike Air Max 90Se så fine!! Har ønsket meg disse skoene så lenge, men de har vært utsolgt overalt i hele Oslo. I Sverige derimot fant jeg de etter x antall butikkbesøk og en overlykkelig Andrea kunne ikke annet enn å smile resten av dagen. Skadeutsatt som jeg er, er jo dette et veldig fornuftig kjøp også, ettersom disse i stor grad kommer til å erstatte conversene og andre mindre gode sko for ben og knær.

De er virkelig supergode og sitter utrolig bra på foten. Personlig liker jeg denne modellen mye bedre enn air force, for all del, nike air force er kjempefine de også, men holder en knapp på nike air max 90. Mine ble kjøpt på Stadium i Sverige for 1400 kr, men jeg tror det skal være mulig å få bestilt de på nett, f.eks gjennom Zalando.

Pink powerPåsken er ikke tiden for å være sunn, det synes nå hvertfall jeg. Påsken har med andre ord bestått av mye godteri, kjeks, chips og andre usunnheter. Det merkes på kroppen og selvom jeg nøt hver eneste sjokoladebit, skal det bli godt å komme tilbake til rutiner. En smoothie smaker nesten bedre etter en del utskeielser, og denne smakte helt himmelsk. Bland sammen dine favoritter i en blender og du ferdig på noen minutter.

through my phone

HEI BLOGGEN

Da var det gått over 1 1/2 måned siden forrige innlegg, verdens dårligste blogger sa du? Jeg må nok innse at jeg ikke er den fødte blogger..
I nuet sitter jeg og koser meg med litt godteri og jordbær, ingen påske uten. Jeg har frem til nå vært i Sverige på besøk hos familien min og vi kjøpte ikke mindre enn 2,5kg løsgodis på vei hjem. Når vi legger til godteriet som ikke er løsvekt kan dere jo bare tenke dere hvor mye godteri det er snakk om, hahahah. Imorgen drar vi til hytta på Trysil og skal feire påsken som ekte nordmenn. Der blir det langrenn, kvikk lunsj, appelsiner, x antall runder yatzy og stumpeskikonkurranse. Håper alle koser seg masse i ferien og unner seg både det ene og det andre.


Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits