Utslitt, død, jeg vet ikke

Da er jeg kommet hjem etter tidenes trening! Idag startet oppkjøringa, og den startet ikke lett for å si det mildt. Vi hadde en knallhard fysisk økt, men gud så deilig det er nå! Jeg blir alltid så glad etter trening, tror det er fordi endorfiner blir sluppet ut i kroppen eller noe (?), også kalt kroppens eget dop. "No pain, no gain", er det ikke det man sier? Jaja, nok babbel..
Min 17.Mai


(Fine kjæresteparet <3)

Dagen igår var utrolig bra! Startet dagen med champagne frokost hos Fanny, før vi dro videre inn til byen! I byen var det helt crazyy mange mennesker, akkurat som det alltid er på 17.mai. Blir likevel overrasket hver gang over hvor vanskelig det er å komme seg fram i folkemengden. I byen spiste vi litt, pølser, osv. før jeg og Karianne dro hjem til meg for å skifte klær og fikse oss for kvelden.


Deretter gikk turen videre til vors hos Herman, før vi dro til Frognerparken og deretter videre på en annen fest. Møtte utrolig mange kjentfolk, både på dagen og kvelden igår, noe som alltid er veldig hyggelig. Hadde det utrolig gøy i hele igår, etter ha vært på festen dro vi til slutt videre til nok et sted, før vi endte opp trøtte og slitne halv tre hos meg. Tror vi sloknet i firetiden, etter ha spist litt nattmat og Pavolova. Tok desverre ingen bilder sånn utpå kvelden, menmen..

Håper dere alle hadde en helt fantastisk 17.mai, det hadde hvertfall jeg!

Bra start på dagenStartet dagen på best tenkelig måte; med prinsessefrokost i finværet! Ser ikke dette bare helt herlig ut? Det ble ganske sent igår, så jeg og Karianne våknet ikke før langt ut på ettermiddagen idag, da smakte det godt med omelett, rundstykker, croisanter, moreller og jordbær. Siden jeg bor like ved stranda brukte vi de neste timene på å slikke litt sol og noen mislykkede forsøk på å bade. Badesessongen  er ikke riktig i gang merket jeg. 

Ellers hadde jeg en veldig fin dag igår, forteller mer i neste innlegg!

Army part #2Video: RoomTour

Valgte å ikke ta med alle klesskuffene denne gangen. Valgte rett og slett de skuffene som så nogenlunde ryddige ut, tror ikke dere hadde fått så mye ut av å se de 8 andre skuffene uansett! Skal ikke skryte på meg at rommet vanligvis slik ser sånn ut, de som kjenner meg vet at det faktisk er stikk motsatt, med andre ord veldig sjeldent. 

#Bring Back Our Girls

Den 15. April ble 230 skolejenter kidnappet mens de befant seg på skolen. Alle de 230 jentene er fortsatt savnet. Bidra i kampen mot terrorismen ved å spre budskapet videre. Bruk hashtaggen #BringBackOurGirls
WANTS-WANTS-WANTS

Siden det nærmer seg sommer, har jeg plukket ut en del favoritter fra Sheinside.com Elsker at man kan kle seg i lettere klær, friske farger og blonder. Sheinside er en trygg nettside, som har masse fine klær hvis man tar seg tid til å lete litt. Her er noen av mine personlige favoritter.

Trykk på bildet, eller HER for å komme til sheinside.


Trykk på bildet, eller HER for å komme til sheinside.

Noe dere likte?

MonsterNew BuyingJeg var i byen for å kjøpe løpetights for noen dager siden, da jeg kom over denne kule smoothiemaskinen. Ikke bare ser den utrolig fresh ut, men den er så smart også! Man lager rett og slett smoothien i en takeaway kopp,  så når smoothien er ferdig kan man legge den rett i veska. Den er utrolig effektiv, smoothien er ferdig på bare noen sekunder, i motsetning til når jeg har brukt blender. Veldig fornøyd!

10 little things

Hei, søte mennesker!

Innleggene med "10 ting som irriterer meg" har jo blitt ganske populærere, men jeg tenkte å gjøre en liten vri,og heller ta "10 ting som gjør meg glad". Jeg har det egentlig veldig bra for tiden, så tenkte det passet bedre. Tenkte å ta for meg litt hverdagslige ting, de små tingene som gjør hverdagen bedre.

1. Vår

Åå, våren er så herlig. Når blader og blomster begynner og titte frem, og sola varmer, da merker jeg at bare blir så utrolig glad. Helt sykt hvor mye været påvirker humøret egentlig, men bare det å se utenfor vinduet når alt er grønt gjør meg glad.2."Sene sommerkvelder"

Nå er det jo ikke helt sommer enda da, men jeg elsker når man bare sitter ute til langt på natt, foran bål, inntullet i tepper og med gode venner. Stikkord: Godmusikk, nattbading, jordbær og latter.

3. Regnværsnetter

Vet ikke med dere, men jeg har en greie med at jeg elsker å sove når det regner ute. Da åpner jeg vinduet, skifter sengetrekk og tar meg en dusj. Å legge seg da føles bare helt fantastisk, men regnet dryppende utenfor.

4. Få komplimenter

Å få komplimenter, uansett sammenheng er alltid veldig hyggelig. Spessielt hyggelig er det hvis de kommer på fest, da er folk som oftest ekstra ærlige og da setter man bare desto stor pris på det.

5. Bær og Vannbakkels

Er det en ting jeg er svak for, så er det vannbakkels og bær. Enten i kombinasjon, eller alene. Åå, det smaker bare så utrolig godt.

6. Spontaneity

Elsker å bare være spontan, og ikke planlegge ting. Bare ta ting litt som det kommer, og gripe mulighetene når de kommer. Er så gøy når man plutslig bare bestemmer seg for noe, også gjennomfører man det. Er ofte sånn de beste minnene blir skapt.

7. Folk som tenker likt som meg

 Dere vet hvordan man noen ganger bare tenker masse rare ting, også forteller man tankene, men så skjønner ikke folk hvordan du tenker, eller hva du mener? Også plutslig finner du en som tenker helt likt, og skjønner hva du mener? Ja, den følelsen er rett og slett til å bli glad av.8. Bra Tv-dager

Når du setter deg ned i sofaen, skrur på tv-en, også kommer det bare favoritter, på favoritter etter hverandre. 

9. Gode bilder

Når du blar gjennom en bildeserie, som ble skikkelig bra og som du faktisk er fornøyd med. Da tenker jeg mer på sånn bildeprosjekter, fremfor bloggbilder.10. Matte, faktisk

Når du har sittet lenge med en mattestykke, prøvd og prøvd, men ikke fått det til og plutslig får du bare riktig svar. Åå, det er så herlig! Dette gjelder generelt alt jeg opplever vanskelig og som jeg plutslig klarer.

 

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits