Guess what? Jeg vant

Hei dere!

Har virkelig gått i ett de siste dagene! På tirsdag var det skole, deretter hjem og på trening, før det rett ned på stranda for å feire Frida! Der ble bading og grilling, med hyggelig folk.Så til overskriften! Igår hadde vi en slags prisutdeling for alle MK-elever på skolen, litt sånn gullruten-ish. Et av bildene mine ble nominert i en kategori, men med alle de andre dødsbra bidragene hadde jeg aldri tro på at jeg kunne vinne. Men guess what? JEG VANT! Hahah, skjelven i beina måtte jeg opp på scenen, uten en anelse om hva jeg skulle si i "takketalen". Gikk heldigvis helt greit, men kan love at hjertet banken hardt i brystet på meg når de ropte opp navnet mitt. Hele greia var egentlig ganske morsom, med rød løper, fotografer og fotovegg, vignetter, ekstern jurye bestående av profosjonelle fagfolk, programledere, flerkameraproduskjon, musikk osv, osv. Ble jo ikke noe mindre nervøs når jeg stadig ble filmet underveis i showet fordi jeg var nominert, og når jeg skulle opp på scenen vel vitende om at alt ble filmet! Jaja, fikk jo fine premier og greier, så det var stas!

Alle bildene er lånt av fineste Frida(link)

Sneiks

Did you know that?

♚ Jeg elsker å sette på høy musikk og danse ut, gjerne i bare undertøyet. Og da snakker jeg skikkelig høy musikk! Hvis du ikke allerede gjør det, anbefaler jeg dere å gjøre det; lover at uansett hvordan du føler deg vil du føle deg bedre etterpå

♚ Jeg kan alle klubbene Zlatan har spilt i, i riktig rekkefølge. Har nemlig en stor fotball-fan hjemme, noe som har resultert i at jeg kan skryte på meg litt fotballkunnskaper. 

♚ Jeg spiste kebab for første gang for bare noen uker siden. Skjønner at dette tydeligvis er veldig unormalt, men kan ikke si at jeg synes det var så veldig fantastisk akkurat. 

♚ Jeg liker ikke vannmelon, noe jeg virkelig kunne ønske at jeg gjorde! Det ser jo så godt ut, men klarer bare ikke å venne meg til å like det heller :(

♚ Jeg klarer ikke å rette ut den ene lillefingeren min. Jeg vet ikke hvorfor, men den vil bare ikke strekkes helt ut.

♚ Jeg eier ikke kroppskontroll, kan hvertfall hverken stå på hendene, stå på hodet, slå hjul eller noe sånt. Kan ikke ta salto på trampoline engang. Får vel trøste meg med at jeg klarer å stupe kråke..

♚ Jeg setter skikkelig pris på god mat. Får jeg noe godt å spise, så nyter jeg det virkelig. <matelsker3

♚ Jeg elsker filmmusikk. Sett på skikkelig høy filmmusikk og det kan gi meg gåsegud. Har til og med en egen spilleliste på spotify med bare filmmusikk.

♚ Etter at jeg begynte på Media&Kommunikasjon har jeg begynt å legge merke til ting jeg aldri la merke til før når jeg ser på TV, filmer, serier osv. Jeg sitter å tenker på klipperytme, overganger, musikkbruk, filmteknikk osv. Litt irriterende egentlig.

♚ Jeg har en skikkelig crush på Wenthworth Miller i Prison Break. De øynene, bare wooow

♚ Jeg elsker å danse, noe jeg tror alle klassekameratene mine har lagt merke til. Tror ikke det går en dag uten at jeg og Karianne danser.

♚ Jeg er veldig flink til å utsette ting, dette er et område jeg burde (og skal) forbedre

♚ Jeg kommer nesten aldri for sent til avtaler. Skolen derimot hender det jeg av og til kommer forsent til, men når det gjelder avtaler, treninger osv. blir jeg skikkelig stressa når jeg ser at jeg kommer forsen, selvom det bare er snakk om 2 minutter liksom. Kommer nesten derfor nesten alltid for tidlig. Er jeg noen minutter etter planen stresser jeg noe helt sykt for å rekke det, bare for å vise seg at de(n) andre er forsinket og uansett kommer for sent. Story of my life. 

♚ Jeg kan bli gal av å tenke på verdensrommet, det at jeg ikke finner svar. I tillegg skremmer verdensrommet meg noe helt sykt, samtidig som det facinerer meg. Jeg har hvertfall lovet meg selv, og fått broren min til å gjøre det samme, at jeg ikke skal bli astronaut.

♚ Etter at jeg så Titanic for første gang, kunne jeg tenke eller snakke om annet på flere måneder. Det ble en slags obsession. Historien gjorde virkelig inntrykk på meg og på fritiden satt jeg å søkte opp masse informasjoen. Jeg kunne såklart hvert eneste ord av "My Heart Will Go On".

♚ Jeg husker jeg synes det var helt sykt første gang vi fikk en kanal som bare viste barne-tv, 24/7. Kanalen var FoxKids, som senere ble Jetix. 

Har mange flere facts, men det får evt. komme i et senere innlegg! Håper dere liker slike innlegg, tar litt tid å lage og tenke ut facts, fremfor vanlige hverdagsinnlegg.


Teller dagerTenk at det bare er 1 uke igjen til ferie da dere! Idag hadde vi fri, så da var det bare å komme seg ut i finværet! Jeg møtte Mina og Mariann på stranda hvor vi badet, solet oss og spiste is. Føles nesten som sommerferie allerede, men skal bli deilig når det faktisk er sånn helt offisielt! Ingenting slår 8 uker med fri. Ønsker forresten alle som har eksamen imorgen masse lykke til, etter imorgen kan dere ta sommerferie med god samvittighet!

Recently

Hey folks!

Har desverre ikke fått blogget de siste dagene, har virkelig hatt noe på planen hele tiden! Tenkte derfor å lage et aldri så lite oppsummeringinnlegg med hva jeg har gjort de siste dagene.


1. Etter å ha vært litt på youngwood dro jeg og Karianne i butikken og kjøpte med oss litt digg til Frida, som ble trukket opp i eksamen. Trøstemat er viktig // 2-3.Etter å ha vært hos Frida, gikk turen videre til treningssenteret for en styrkeøkt // 4. Deretter var det rett til toget for å turen videre til Tønsberg, hvor jeg koste meg med masse hyggelig folk. // 5-9 Dagen etter var det hjem for å være med på klassetur. Det ble bading, grilling, kos og annet gøy.

Dette var altså helgen min, fullpakket med hyggelige hendelser!

Håper helgen deres var like bra!

Messy Bun

Kanskje verdens beste hårfrisyre?

Active Day

Hey!

Idag hadde vi aktivitetsdag på skolen, så dagen idag har bestått av blant annet volleyball og fotball. Blåste en del, så var egentlig ganske kaldt, men jeg kom meg hvertfall gjennom! Jeg må innrømme at jeg ikke har store ferdigheter innenfor volleyball, noe jeg får bekreftet hver gang jeg spiller. Jaja, det handler om å delta, right? Imorgen er det opptrekk til muntlig eksamen, jeg ber til gud om at jeg ikke blir trukket opp, for hjernen min har tatt sommerferie for lenge siden allerede! 

Radiointervju ogsånt

Hey dere!

Idag ble det nok en dag på stranda, rettere sagt tjuvholmen. For dere som ikke vet det ligger det en strand i Oslo Sentrum, like ved Astrup Fearnly museet. Jeg og jentene kjøpte med oss mat og dro direkte etter skolen til stranda for å bade og kose oss. Noen lurer kanskje på overskriften, da vi skulle bade kom det nemlig en dame fra nrk som ville intervju oss (på direkten!!) om badinga++. Var utrolig gøy, rart, men også litt skummelt. Plutslig var mikrofonen oppi ansiktet ditt og du måtte formulere deg på en noe fornuftig måte. Det at det var direktesendt gjorde ikke saken enklere. Jaja, gikk helt greit! Hvis dere vil høre intervjuet kan dere gjøre det HER
 Bilder lånt fra Marie(link) og Frida(link)

Grillingzz

Lever virkelig bra dager for tiden! Etter skolen dro jeg først å møtte masse koslige folk på lambert, før jeg dro på trening! Etter trening var det rett på stranda for å møte verdens herligste jenter til grilling, jordbær og sjokolade. Elsker virkelig sånne ting, blir ikke bedre.

- Blogges

Summer Lovin

Blir like lykkelig hver gang jeg våkner og ser at sola skinner utenfor vinduet. Elsker å ligge å sløve på terassen, til lyden av bølger, latter og barnerop fra stranda. Tenk at sommeren allerede er her, om bare noen uker har jeg fullført første året på vgs. Dette året har gitt meg så utrolig mye, nye venner, masse minner og syke opplevelser. Det beste er at ferien ikke har begynt engang, så vi har fortsatt 8 uker med fri å glede oss til. 

Blogges

Bildedryss fra dagen
Ble mange bilder, men et bilde sier mer enn 1000 ord, eller hva? Disse bildene sier hvertfall noe om hvor herlig dagen har vært! Dere skulle bare visst hvor mye vi har ledd idag. Dagen startet i byen hvor jeg møtte alle håndballjentene. Jeg og en annen hadde ansvaret for "arrangementet" og hadde laget en rekke oppgaver som de andre skulle gjennomføre i lag. Vil si alle oppgavene var ganske kleine, de måtte blant annet lage og fremføre en koregrafi på Karl Johan, løfte en person over hodet som høyt måtte synge "I believe I can fly", gå på en klessbutikk og spørre om de solgte juice, gi godteri til den kjekkeste gutten de fant på gata, være Oslo taxi osv. osv. Vi som dommere hadde det hvertfall veldig gøy med å se gjennom videoene. Senere dro vi hjem til meg å spiste, og gud så mye god mat det var! Tror alle nærmest rullet hjem etterpå. 

Nå tror jeg at jeg snart drar ut igjen, uansett hvordan kvelden blir har dagen vært utrolig vellykket

Saturday

Dere visste det kanskje ikke, men jeg er veldig glad i lage mat. Lager middag til familien ikke sjeldent, og elsker å prøve meg på nye ting. For noen dager siden lagde jeg denne retten her: sitron og chillimarinert kjøtt, servert med rucola, cherrytomater og pinjekjerner. 

Kvelden igår var veldig koslig. Jeg og Karianne dro sammen dit vi skulle, men ble ganske stress siden vi allerede var ganske sent ute. Endte med at jeg satt å spiste sushi på t-banen, samtidig som Karianne satt å sminket seg! Følte oss passe dumme for å si det sånn! 
Nå driver jeg å ordner, rydder og fikser hjemme, for nemlig besøk av verdens herligste håndballjenter senere idag! Vi blir jo ganske mange, så er en del som må ordnes og gjøres i stand. Jeg tror heldigvis at jeg har kontroll på tiden! Blir nok utrolig hyggelig, satser på at værmeldinga stemmer sånn at vi kan være ute også.

Kos dere masse videre!

Helg med god samvittighetHei!

Dagen idag har vært utrolig deilig! Pågrunn av mange eksamener eller noe på skolen vår får vi mye fri, så idag startet jeg 10.00 og var ferdig til 11. Etter det dro jeg og trente med noen venninner fra håndballen, noe som har resultert i to vonde håndflater etter alle vektene. Senere idag tenker jeg kanskje å dra ut, blir nok som alltid veldig gøy! Nå som det er sommer har man jo muligheten til å være ute også, man trenger ikke nødvendigvis å være inne eller hjemme hos noen. Elsker sånne sene, lyse sommerkvelder, blir virkelig ikke bedre enn det med musikk og gode venner. 

Ønsker dere alle en strålende helg, nyt finværet! 

(vet bildene er litt uklare, vet ikke hvorfor)

RainRegn, regn og mer regn! Det vil jo ingen ende ta idag! Heldigvis er det meldt fint vær fremover, fra og med imorgen! 

Bra start på dagen


Så ikke dette bare helt herlig ut? Startet dagen med å kjøre å hente skoene og telefonen min, som jeg klarte å glemme på treningssenteret igår. Det kjipe var jo at jeg måtte stå opp tidlig, selvom jeg har fri idag. Været var ikke på det beste, så da jeg var kommet tilbake smakte det ekstra godt med en god frokost, etter å ha kjørt i regnet. Smoothie må jo bare være noe av det beste som finnes, synd jeg ikke tar meg tid til å lage det oftere! Må si livet på Media er ganske chill, vi har fri både her og der, plutselig får vi avspassering osv. Har ikke store planene for dagen, tenker jeg bare chiller hjemme, før det er trening ikveld som vanlig :) 
 

Hva vi gjør på MK

Tenkte å vise dere bildene jeg tok til prøve-eksamen/mk-tentamen for en stund siden. Flere er kanskje usikre på hva vi egentlig gjør på media&kommunikasjon, så tenkte derfor å vise dere oppgaven min. Vi fikk flere oppgaver vi kunne velge mellom innefor ulike felt, feks. film, foto, grafisk osv. med hovedtema "grønne Oslo". Oppgaven jeg valgte innebar å lage en motereportasje med magasinet Natt&Dag som oppdragsgiver, med fokus på gjenbruk + lage en forside til magasinet. På dette bildet var det også en miljø-quote skrevet i hvit på høyre side av bildet.

Hva synes dere?

Når livet smiler

Åå, livet er virkelig herlig for tiden! Livet smiler, sola skinner, det er snart sommer, ting er rett og slett veldig bra for tiden! Jeg har så gode venner som får meg til å le hver dag, det er snart sommerferie og jeg har masse planer. I tillegg hadde jeg min siste prøve på skolen idag, så med mindre jeg blir trukket opp i muntlig eksamen er jeg så og si ferdig med skole for i år. Kos dere masse i finværet idag, snart kommer det noen dager med dårligere vær, så det er bare å passe på å nyte sola. 

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits