Prinsesse frokost

Idag når jeg og Helene sto opp lagde vi oss skikkelig prinsesse frokost med vafler, syltetøy og alt annet som hører til vafler! Var en veldig god start på dagen, om ikke helsemessig så hvertfall smaksmessig. Igår kveld bestemte jeg og Helene oss for å ta en liten båttur. Vi pakket med oss sjokolade, jordbær og blåbær og satte kursen mot Aker Brygge. Var en veldig koslig kveld, men begynte etter hvert å bli litt skummelt, siden det ble veldig mørkt og man nesten ikke kunne se annet enn lysene fra fastlandet. 

Senere på kvelden har jeg litt forskjellig planer, kan ta med kameraet og fortelle senere.

T.G.I.F

Hei! 

Etter skolen idag dro jeg, Helene, Helene, Frida og Fanny på Friday´s og spiste lunch. Alltid like godt! Nå er Helene hos meg og etterpå skal vi kanskje ut med båten. Tipper vi setter på en film eller noe senere i kveld, og bare slapper av og koser oss.  


Gårsdagens lille innkjøp


//diverse skolesaker

Waves
Miss New YorkÅå, savner New York sånn når jeg blar gjennom gamle bilder. Begynner å nærme seg et år siden nå, og det var virkelig en helt fantastisk tur! Jeg skal definitivt tilbake til U.S.A og New York igjen. Byen var akkurat som på film og det var nesten uvirkelig å være der. Stemningen, folkene, atmosfæren, alt var så utrolig bra!

Stikker på trening27.08.2013

Hei!

Kom akkurat hjem fra behandling, deilig å være ferdig, ettersom jeg hadde gruet meg ganske mye! Dagen idag vil jeg vel egentlig si har vært veldig bra, merker store forskjeller fra hvordan skolen var tidligere, for å si det sånn! Hverdagen er så utrolig mye morsomere, og jeg er utrolig heldig som har kommet i en så herlig klasse!Senere skal jeg etterhvert på trening, men det er ikke før ikveld. Tror jeg skal prøve å få ryddet rommet mitt også, begynner å bli en stund siden sist.

 

Just a Ordinary Girl

26.08.2013

Hei!

Ble visst ingen blogging på meg igår! Klarte å glemme minnekortet, men det var heldigvis en på laget som hadde, så da ble det noen bilder likevel. Hun måtte ha tilbake minnekortet senere da, så det er derfor jeg ikke fikk blogget igår, men nå har jeg endelig fått noen av bildene tilsendt.


Martine, Åshild, Therese, Martine og meg


Nå skal jeg snart på trening. Vet ikke helt hvordan det blir med tanke på benhinnebetennelsen, men skal prøve meg litt fram. Vi skal ha Cardio Energy eller noe sånt i hallen, med instruktør, så det blir spennende å se hvordan vi klarer oss!

Handball LoveHei!

Da er jeg hjemme igjen etter en dag i hallen. Merker hvor mye jeg får lyst til å spille når jeg ser alle de andre lagvenninnene mine ute på banen! Satser på å bli bra fort. Siden jeg ikke kan spille har jeg hatt mulighet til å ta masse bilder. Enjoy.Guro, Marie og Emma

Martine og Benedikte

Kathrine

Johanne, Ida, Marie og BenedikteMartine 


Ny blogg

Hei!

Dette blir vel egentlig det første ordentlige innlegget på bloggen, hvis man ser bortifra "om meg" og "kontakt". Idag har egentlig vært en ganske kjip dag, skal ikke gå noe nærmere inn på det, men håper på en bedre avslutning på dagen! Var bare på skolen i noen timer på starten av dagen idag, hvor vi fikk utdelt mac #2 og nye skolebøker. Gikk glipp av "kakefredag" da, noe som var litt trist, ettersom jeg hadde gledet meg til kake. Planene for resten av dagen er egentlig bare å dra å se håndball i Ski. Laget mitt skal spille cup, men pga. en overbelastningsskade måtte jeg stå over cupen etter anbefaling fra fysioterapauten.


Andrea

Om meg

Hei!

Jeg er en 18 år gammel jente, bosatt i Oslo. På denne bloggen deler jeg bilder og hendelser fra mitt liv, samt mine interesser. Jeg spiller aktivt håndball og har ingen planer om å slutte med det første. Foruten om trening har jeg en stor interesse for foto. Ellers lever jeg et vanlig tenåringsliv med alt det innebærer. Jeg er en livsnyter og benytter ledige helger til å feste, være med venner og ha det gøy.

 
 
 

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits