Bad Timing

Hei!

Har seg desverre sånn at jeg har blitt syk, noe som kommer på et utrolig dårlig tidspunkt! Lillebroren min konfirmeres i helgen, og jeg har utrolig mye som må gjøres, og da er det lite greit å være syk! Hele familien fra Sverige kommer jo også, så da blir det fullt og hus, og lite hvile. Jaja, ingenting å gjøre med den saken! Planen er egentlig å gå legge meg nå, jeg er bare så helt utrolig sliten. Tenk det a dere, legge seg 21 på en fredagskveld, hahah. Har ikke lagt meg så tidlig på måneder..


New In my Wardrobe

Hei! Igår dro jeg og pappa på shoppingtur i Sverige! Kom hjem med x antall kilo godteri, masse mat og litt nytt til klesskapet også! Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte, i tillegg til det på bildene kjøpte jeg litt undertøy ogsånt også, men det dropper jeg å vise. 
"Denimskjorte med kule detaljer" Elsker denne, brukte den på skolen idag og syntes den er skikkelig kul. Liker at man både kan bruke den som "jakke", skjorte og til å knyte rundt livet.

T-skjorte. Syntes denne var så fin, tenker den kan bli sykt kul med en denimjakke eller skinnjakke over.

Koseklær må man jo ha. Denne er så deilig innvendig, dere aner ikke! Liker også at den ikke er så "posete", men sitter litt tightere!

Noe dere likte?

Gårsdagens anntrekkSaturday Morning Inspirationnew shirtKjøpte denne fine skjorten etter skolen idag, loveit! 

Ellers avsluttet skolen på best tenkelig måte da vi fant ut at vi ikke avslutter med 3 timer matte på fredager, men bare 1! Det betyr også at vi slutter kvart på 2 istedenfor halv 4, og sånn skal det være hele året! Aaah, ekte glede altså! Er nemlig slik at hvis man tar P matte så har man to færre økter med matematikk i uka, så mens vi avslutte tidlig på fredager, må de med R og S matte sitte igjen i to skoletimer til. Nå må jeg egentlig skynde meg litt, skal som tidligere fortalt feire Malin og det starter sju, så har egentlig ikke så god tid! 

new in my schoolbag

Snart helg

Hei!

Nok en skoledag er over og imorgen er det allerede fredag! Har en del planer for helgen, skal blant annet feire bestevenninnen min Malin og debutere på damelaget. Må si jeg er passe nervøs, men blir utrolig spennende! Etter skolen idag fikk jeg kjøpt litt diverse, nødvendige skolesaker. Legger ut et innlegg senere med bilde av alt sammen. Wednesday

Hei!

Da er jeg endelig hjemme etter en lang dag på skolen. Startet dagen på verst tenklig måte, våknet 15 min før jeg måtte dra! Rakk likevel å både sminke meg, kle på meg og spise før jeg måtte styrte av gårde til bussen! Rakk utrolig nok skolen, hvor dagen har gått til å skrive lister på hva man kan bruke en murstein til...ja, dere leste riktig! Hahah, vi måtte komme på minst sånn 40 forslag på 5-10 min eller noe, ble mye rart for å si det sånn! Vi hadde også konkurranse om å bygge det høyeste tårnet bestående av seigmenn og spaghetti, dere kan jo gjette hvem sin gruppe som vant, hehe

Nå drar jeg straks på trening, så snakkes vi senere!

First day of School

Hei!

Idag startet jeg på skolen igjen som de fleste andre ungdommer i Norge. Rart å tenke på at jeg nå begynner i VGS2, førsteåret gikk så sykt fort! På Elvebakken bytter vi klasse vært år, hvertfall på media-linjen, så dagen idag gikk stort sett til å lære nye navn, bli kjent osv. Imorgen får vi utlevert macene våre igjen, så det gleder jeg meg masse til! Det vil jo si at jeg også får hele Adobe pakken på macen, som innebærer blant annet Photoshop og Indesign.Må jo inrømme at jeg ikke har vært så flink til å jevnlig oppdatere bloggen, men det skal jeg prøve å forandre på nå. Nå som jeg har fått macen tilbake blir det jo mye enklere, så slipper jeg å låne mamma og pappa's pcer hele tiden! Skal ikke love så altfor mye, trener jo 6 ganger i uka + at jeg skal ha tid til venner, jobb og sosiale happenings også, men skal prøve å ikke la det gå så altfor lang tid mellom hver update. Hvis det er noe spesielt dere kunne tenke dere er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg stiller meg positivt til alt, så det er bare å komme med forslag!

In my SchoolbagPolaroidFikk dette kameraet av verdens beste venner da jeg hadde bursdag, og jeg elsker det virkelig! Er godt i gang med en bildevegg på rommet, det blir så fint! Love it

Mornings Like This
Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits