Finally here

Etter sju timers kjøring føltes det veldig godt å endelig være fremme i Stockholm. Vi rakk å møte familien i noen timer, før vi kjørte til stedet vi skal bo i to netter. Har forresten glemt å fortelle hva vi skal her, men eldste fetteren min konfirmeres imorgen, så det blir stas. Så imorgen er det tidlig opp og rett til kirken, før vi på kvelden samles igjen for konfirmasjonsfeset.

Jeg har forresten en stor nyhet å fortelle dere, men det får vente til senere. Er så lykkelig nå at dere aner ikke! Alt går virkelig min vei, og jeg lurer på hva jeg har gjort for å fortjene dette.Dagen imorgen blir altså en innholdsrik dag. Både kirken, forhåpentligvis grøna lund eller byvandring og deretter konfirmasjonsfest. Tenker derfor det er lurt å ta senga og sikre seg en god natts søvn. Med dagens lykkenyhet sover jeg nok godt.Stockholm

Om under et døgn setter jeg og familien kursen mot storbyen Stockholm. Det er lenge siden sist jeg var i Stockholm og håper det blir tid til å kjenne litt på adrenalinet på Gröna Lund. Satser på at værer blir bra og det kanskje også blir tid til litt byvandring. Før den tid skal jeg straks dra å jobbe litt, før det er treningskamp ikveld. Merker faktisk at det har vært litt deilig å vende tilbake til rutiner, selvom jeg gjerne skulle sovet litt lenger hver morgen. Jeg får så mye mer energi når jeg tilfører kroppen riktig næring, istedenfor all kosen det er blitt mye av i sommer. Missforstå meg rett, jeg elsker å kose meg, men man merker det går utover energien når  man kun spiser kosemat over en lenger periode. Et år igjen

Hei!

Da var sommerferien over for denne gang og man er nok en gang tilbake på skolebenken. De første dagene har for det meste gått til å lære seg nye navn, ettersom jeg har startet i en ny klasse. Vi er bare ti jenter og tjue gutter, så det kan jo bli interessant. Kjenner heldigvis en del av de andre jentene fra før, så tror og håper på et bra siste år. Deilig er det hvertfall at vi hver fredag slutter halv tolv.Ellers er det veldig mye som skjer for tiden. Jeg har altfor mye å gjøre og dagene strekker egentlig ikke helt til. Har faktisk ikke eneste dag hvor jeg ikke har planer før andre helgen i september. Menmen, jeg liker å ha det litt busy og blir fort rastløs hvis jeg ikke utnytter dagene, så jeg klager ikke. Mesteparten er jo i tillegg veldig spennende ting, så jeg kan ikke annet enn å smile om dagen av alt jeg har i vente. 

Her har dere forresten dagens. Turen bar rett hjem etter skolen, før jeg fikk knipset noen bilder og deretter dro videre for å overraske min aller beste, Malin! Etter en del hvite løgner fra min side og god planlegging av Malin sine foreldre, var det en stk overrasket bursdagsjente, da det plutselig var duket for god mat, vin (brus for min del, siden jeg skulle på trening og kjøre) og masse mennesker. Stakkars, jenta var bare forberedt på å bli plukket opp av meg, da en hel gjeng med venner og kjente invaderte stua hennes. Så til Malin: gratulerer så mye med dagen og lappen!


- Snakkes

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits