Hjemme igjen


Dette innlegget skulle egentlig vært postet tidligere idag, etter at jeg kom hjem fra byen, men fikk plutslig veldig dårlig tid da klokka var litt mer enn jeg trodde og jeg måtte skynde meg til trening. Treninga var tøff, vi hadde mye fysisk idag, så jeg kunne virkelig kjenne melkesyra i beina. Ellers fikk jeg kjøpt ny selvutløser idag, finner ikke den andre, den har nok forsvunnet i alt oppussningsrotet. 

Hva har dere gjort idag?

September

 
Room Details

Hva synes dere?

Hadde helt glemt at det var høstferie da jeg våknet idag, så det var såå deilig når jeg kom på at jeg har en over en uke med skolefri fremfor meg! I den forbindelse lurte jeg på hva dere vil lese mer av på bloggen? Skal være hjemme i ferien, så da har jeg mulighet til å ta imot ønsker om hva slags innlegg dere vil ha på bloggen, evt. filmer. Blir veldig glad for forslag!

Wehoo

Da er det høstferie, og for en herlig følelse! Tiden etter sommeren har gått så sykt fort, kan ikke tro det er høstferie allerede..tiden går fort når man har det bra, I guess. Tok ihvertfall høstferie med god samvittighet etter en treningsøkt idag. Hadde så absolutt ikke lyst til å trene og hadde vel egentlig bestemt meg for å ta en hviledag idag, og heller trene ekstra i helgen, men ombestemte meg og fullførte økta. Er utrolig deilig nå, når man er ferdig hvertfall.

Hva skal dere i høstferien? 

Gårsdagen

Hei!

Igår var jeg som sagt på revyfest, noe som har resultert i at jeg er veldig sliten idag. Var ihvertfall en veldig bra kveld. Det var maange folk, neonfarger, glowsticks, mye dansing og herlig stemning. Tok ikke mange bilder, og de jeg tok var med mobilen, så har desverre ingen bilder å vise dere..

Hvordan har deres dag vært?

Tips: Pizza på 5 min

Hei!

Vet ikke med dere, men når jeg kommer jeg fra en lang skoledag, er ikke alltid tørre brødskiver det som frister mest. Idag når jeg kom jeg bestemte jeg derfor for å lage en rask pizza. Det er egentlig sykt enkelt. Man tar bare tacolefser, også tar man på valgfritt fyll før man steker den i ovnen. Jeg valgte ost, skinke og soltørkede tomater. Nå skal jeg snart opp på trening, vi skal ha langkjøring, så får se hvordan det går med tanke på benhinnebetenelsen. Etter treninga er det revyfest, men før det drar jeg sammen med endel andre til en venninne. Temaet er "rave", tror nok det blir veldig bra. Kan fortelle mer imorgen.  

Sushi

På Søndag dro jeg og Fanny til byen for å spise. Begge hadde veldig lyst på sushi, så vi bestemte oss for å finne en sushiresturant. De vi visste om fra før var såklart stengt, så da tenkte vi at vi bare kunne ta en trikk og hoppe av hvis vi så noe. Vi klarte såklart å rote oss bort, men fant heldigvis veien tilbake og fant en åpen sushiresturant. Maten var utrolig god, og vi koste oss masse. 

Nå skal jeg bare spise litt fort, før jeg drar avgårde på sesongens første håndballkamp. Satser såklart på seier!

Litt nytt

Tenkte å vise dere litt nytt fra den siste tiden. I tillegg til tingene nedenfor har jeg også fått meg nye (flere) kleshenger til garderobeskapet, men det er aller beste er den nye senga! Den er så svær og deilig, gleder meg nesten til å legge meg nå, haha. Føler meg som en prinsesse når jeg her, men føler kanskje det ikke er så interessant for dere å se senga og klesshengerne mine liksom?

Skjorte: Tommy Hilfigher

Rensesett: Clinique

Foundation: Maybeline NewYork

Rosa krus fra Ikea. Kjøpte egentlig dette kruset fordi det var så søtt, tenker det kommer godt med på kalde høst og vinterkvelder, da blir det godt med noe varmt og deilig. 

Love

Dagens outfit

Skjorte: Ralph Lauren // Veske: Michael Kors // Sko: Barcelona // Skjerf: Cubus // Solbriller: Ray Ban 

Hva synes dere?

Friday

Da er det endelig helg, for en herlig følelse. Gleder meg veldig mye til å kunne sove lenge imorgen, har vært så utrolig tungt å stå opp de siste dagene. Kom hjem fra trening isted også, så da kan jeg ta helgen med god samvittighet!Sats

Da har jeg endelig fått fikset medlemskapet på Sats! Gleder meg masse til å begynne å trene på senter igjen, mye morsommere å gjennomføre egentreningen vi må gjøre med tanke på håndballen. Fikk flere timer med PT også, så det blir spennende å se hvordan alt blir! Gleder meg.

Fler som har medlemskap på Sats eller andre steder?

Bad dayHei!

Idag startet jeg dagen med å forsove meg og måtte i full hast dra til skolen uten sminke, og med ugredd hår. Var langt fra den beste måten å starte dagen på, og det hjalp ikke akkurat at vi startet med dobbelt-time naturfag, etterfulg av trippeltime matematikk. Jaja, ukeplanen ellers er ganske chill, så er bare onsdagene som er litt tunge. 

Det som er deilig er at vi snart er ferdig med oppussingen hjemme! Er vi heldige er det kanskje klart til helgen, men det oppstår alltid noen greier som forlenger prossessen. Det skal hvertfall bli veldig godt å etterhvert sove i sin egen seng (som ikke er kjøpt enda da, men...) og ha stekeovn tilgjenelig + mye bedre plass. Gleder meg!

Hvordan har deres dag vært?

Treatment

Hei!

Da har jeg akkurat kommet hjem fra behandling hos fysioterapauten med akupunktur og strømbehandlig. Kan ikke akkurat si det er behagelig, men det må til for å bli kvitt skaden. Planen for dagen er å bare slappe av, før jeg skal på trening senere idag. Er fortsatt ikke helt frisk, men skal være med på så mye jeg klarer.

PLL

Sitter å ser på de siste episodene av PLL, kanskje ikke det lureste å gjøre når jeg for øyeblikket er alene hjemme? Er uansett deilig å ligge inne når det blåser og er skikkelig høstvær ute, sånn som det er idag. Har ikke fått på meg klær engang og tasser fortsatt rundt i pysjen. Elsker sånne dager hvor man bare slapper fullstendig av og ikke gjør noen ting. 

 

Room Inspiration

Se på alle disse fine bildene, kan sitte å se på slike i evigheter! Jeg pusset opp rommet for ikke så altfor lenge siden, men har lyst til å gjøre noen små justeringer. Har allerede noen bilder i hodet, og tror ikke det skal så mye til for at det skal bli bra!

Sminkevideo

Sett på 1080p for best kvalitet.

Sminkevideo på vei

Sminkevideo er på vei. Holder på å laste den opp på Youtube nå, så legger den ut når den er klar.

Friday

Da var det fredag igjen og det betyr helg! Skal faktisk på skolen imorgen, det er ikke "skole", men er et opplegg i forbindelse med revyen. De kaller det "Workshop" eller noe, og meningen er at vi skal bli kjent med de som deltar i revyen, på tvers at de ulike gruppene. Skriver mer om det imorgen. Ellers begynte vi med et filmprosjekt på skolen idag, gleder meg til å se hvordan resultatet blir etter klipping og redigering. 

Tenkte å kanskje spille inn en videoblogg i helgen, er det noe spessielt dere kunne tenke dere?

My New Love

Husker dere jeg sa at jeg hadde fått pakke i posten? På mandag var det vel, så lå denne herligheten å ventet på meg hjemme. Perfeksjon spørr du meg! Elsker at den er så stilren og enkel, pluss at den har plass til macen, og alt annet jeg trenger. Den andre vesken jeg hadde ble veldig fort full, så det er utrolig deilig å endelig ha plass til alt i veska. 

Hva synes dere?

Breakfast

Ble hjemme fra skolen idag og fikk sovet ut. Har sovet veldig dårlig de siste nettene, men i natt sov jeg bra. Tok å lagde meg deilig frokost, og siden det har jeg stort sett bare slappet av. Vet at det blir kjedelig blogging, men sånn er det når jeg er syk. Kommer tilbake sterkere etter sykeperioden.

Sick of being sick


Hei!

Akkurat nå ligger jeg i senga og venter på at pappa skal komme hjem med noe godt til meg, siden jeg er syk. Formen har så absolutt ikke blitt noe bedre siden igår, tvert imot verre. Planen er derfor bare å slappe av under dyna, ta igjen de episodene av PLL som jeg har gått glipp av og ellers bare gjøre alt jeg kan for å prøve å bli frisk

Sykepia

Har følt på meg i flere dager at jeg kom til å bli syk og idag kom det endelige utslaget. Er virkelig ikke i form, men håper på å bli bra så fort som mulig. Tross sykdom dro jeg på skolen idag, men sto over gymmen. Får se hvordan formen er imorgen, men regner med at jeg drar på skolen med mindre jeg har feber. Skulle jo egentlig vært på trening nå straks, men tror jeg stikker bort en tur til hallen bare for å se hva de andre trener på. 

Andre som også er syke?

Dugnad

Hei!

Snart kommer en del jenter fra håndball-laget for å hjelpe til med noen greier, i forbindelse med oppussingen her hjemme. Tenkte bare å slenge inn et raskt innlegg før jeg må ut å jobbe! Poster en innlegg senere ikveld.
Pakke i posten

Noen som kan gjette hva det kan være?

Pancakes & Chocolate

Da har jeg og Helene akkurat fått spist frokst. Vet at klokka har passert tre, men tiden bare gikk. Etter å ha stått opp gikk vi etterhvert til matbutikken og kjøpte sjokolade, før vi tok å stekte oss pannekaker. Var utrolig godt, kanskje ikke så sunt, men begge skal uansett på trening etterpå da. Girls night

Lånte noen bilder fra jentekvelden på lørdag av Helene, er forresten henne som har laget hele designet mitt også. Hun er utrolig flink, besøk bloggen hennes her.
Kvelden var utrolig koselig, masse latter og herlig stemning.

Ellers var kvelden igår bra, ble kjent med masse nye folk, noe som alltid er hyggelig. Nå ligger jeg i senga til Helene og har nettopp stått opp. Utrolig deilig med en ekstra dag fri!

Har dere også fri idag? 

Sunday

Hei!

Idag var jeg ute å kjørte bil for første gang. Skulle egentlig begynne for et halvt år siden, men har liksom aldri blitt noe av! Var utrolig skummelt, men samtidig gøy. Etter å ha kjørt en stund dro vi bort til Malin og spiste og koste oss. Hadde ikke sett Malin på 2-3 uker, så var utrolig godt å endelig se henne igjen!

Nå er jeg hos Helene, før vi etterhvert skal dra videre. Vi har jo fri imorgen pga. valget og derfor skal vi og masse andre folk fra Elvebakken samles og ha det koselig sammen. Tror og håper på en bra kveld!

Hva skal dere idag?

Gårsdagens antrekk

Bluse: Forever21 // Shorts: H&M

Happy

Hei!

Har egentlig utrolig dårlig tid nå, skal på jentekveld og har nettopp spilt Bring-kvalik, så må dusje og få ordnet meg. Men jeg må bare få slengt inn et innlegg , for jeg er så utrolig glad nå! Gjennom hele året har laget hatt et stort, felles mål, nemlig å kvalifisere seg til Bring. Idag var kvaliken og vi møtte to lag, Ullkisa og Toten tror jeg?Uansett, det viktigste er at vi VANT! Åå, er så utrolig glad. Det er bare 16 lag i hele Norge som klarer å kvalifisere seg til Bring, så det at vi er en av dem er utrolig morsomt. Så nå blir det masse reising med laget rundt om i hele Norge! Tror jeg hørte noen si at vi bare har to helger fri frem til jul fra håndball, ettersom vi skal spille seriespill også! Uansett, dette blir gøy!

Ble desverre bare et bilde fra forrige helg da jeg overnattet hos Helene, har ikke rukket å få tatt noen nye bilder idag, da første kamp ble spilt 10.00 på morgenen. 

Gårsdagens innkjøp


"
Alt er fra Bikbok, Vero Moda og Cubus.

Dagens outfitSkjerf: Acne // Vest: Vero Moda // Genser: American Eagle Outfitters // Bukse: Bikbok// Sko: Kjøpt i Berlin// Klokke: Marc Jacobs

Buksen og vesten kjøpte jeg igår, resten av gårsdagens innkjøp kommer senere. 

BYTUR

Idag etter skolen tok jeg meg faktisk tiden til å gå innom noen butikker på vei hjem for å kjøpe noen nødvendigheter, pluss noen ting til. Gikk en del penger, men er utrolig fornøyd med alt hvertfall, så det er godt å tenke på! Kan desverre ikke vise noe bilde av hva jeg kjøpte idag, ettersom kameraet er i leiligheten vi for øyeblikket bor i, siden vi driver oppussing hjemme og det ikke er mulig å bo der. 

Senere skal jeg på trening, så før det skal jeg bare slappe av og hente noen klær ogsånt i huset, sånn at alt er klart til imorgen!

Snakkes
 

WEDNESDAY

Idag etter skolen var jeg, Josefine, Cecilie, Margrete og Hanna på Mac´ern. Ble jo såklart McFlurry på meg som alltid, og jeg som liksom skulle prøve å være sunn. Jaja, må nok bare finne meg i at det aldri kommer til å funke uansett. Har prøvd utallige ganger tidligere, men feiler hver eneste gang. Anyway, var utrolig koselig å møte jentene igjen, er evigheter siden jeg så Cecile og Margrete sist, så var utrolig godt å se dem igjen!

Wishlist

Åå, er så mye ønsker jeg meg fortiden! Nr. 1 på ønskelisten bestilte jeg igår da, og mamma var så snill og sa at jeg kunne få det i gave, så da er en veske fra Michael Kors på vei hjem til meg. Gleder meg utrolig mye til å få den. Likvel er det fortsatt mange ting jeg ønsker meg, noe som jeg faktisk trenger, og andre ting som kanskje ikke er fullt like nødvendig. Tenkte derfor å sette opp en liten ønskeliste.

1. Bukser 


Trenger bukser nå, så det er absolutt det neste på listen. Har veldig lyst på en blå, en grå og kanskje en hvit og/eller millitærgrønn.

 

2. SkjerfTrenger vel egentlig ikke fler skjert, men elsker å pakke meg inn i store skjerf nå som det faktisk er høst og snart begynner å bli kaldere. 

 

3. Sko


Nye sko! Som kjent får en jente aldri nok av sko, og jeg tror jeg skal innvestere i et par nye denne høsten. Tenker meg noe sånt som de to bildene til venstre.

 

4. Strikkegensere

 

Er så deilig å gå i store, varme gensere, selvom dette egentlig ikke er noe jeg trenger.

 

5. Bluser


Får aldri nok av bluser, elsker bluser i alle slags farger.

 

6. Smykker

 

Har egentlig ikke så mange smykker, men det er jo så fint! 

 

Blir nok en liten runde i byen på meg snart!

Starbucks

Som noen av dere kanskje har sett så har bloggdesignet endret seg en del de siste dagene. Det er flinke Helene som ordnet alt for meg, det er også grunnen til mitt lille fravær. Designet er fortsatt ikke helt ferdig, men skal få blogget som vanlig fra nå av likevel. 

Nå sitter jeg på Starbucks med Helene og har gjort ferdig ukas lekser. Er så deilig med skole i byen sånn at man kan få gjort leksene på kafè, istedenfor å sitte igjen på skolen eller gjøre dem hjemme. 

Yesterday

Igår dro jeg og Helene hjem til henne og fikset oss, før vi dro videre. Vi startet kvelden med jentekveld hos Mariann, noe som var veldig koslig. Herlige jenter og masse latter. Senere dro  vi videre til Petter og ble kjent med mange nye og koslige folk. Bra kveld!

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits