Outfit 290914Bukse: Bikbok // Cardigan: h&m // Skjerf: Acne // Klokke: Marc Jacobs // Veske: Acne

God start på dagen

Om ikke så altfor lenge drar jeg avgårde på kamp, så i den forbindelse måtte jeg passe på å få i meg en god og næringsrik frokost! 
Nå er jeg fit for fight, etter en god og sunn start på dagen, ikke tar det lang tid å mekke i stand denne enkle frokosten heller! 

Self Portrait

Magic

         


Before/AfterSelvportrett

ForestKvalik

Om ca. 2 timers tid går turen ned til Gjøvik hvor vi skal spille landsserie-kvalik. Ifølge GPS-en tar det i underkant av 2 timer å kjøre, så det blir mye kjøring på en dag! Frokosten er hvertfall inntatt og matpakke er laget, så nå er jeg fit for fight! Jeg vet egentlig ingenting om lagene vi møter, aldri spilt mot noen av dem, men vi skal hvertfall spille 2 kamper hvor vi virkelig gir alt!
Chill dag

Hei!

På skolen idag tok vi turen til Hovedøya, hvor vi grillet, spilte fotball, kubb, bocca og hadde diverse andre leker! På skolen bytter vi klasser hvert år, så det er nok for å bli bedre kjent med hverandre, selvom de fleste av oss kjenner hverandre sånn halvveis fra før. Klager hvertfall ikke, været var jo supert, så vi hadde en veldig fin dag med masse lek og gøy! Vi hadde en som var fotoansvarlig, så kan se om jeg kan få lagt ut noen bilder senere.


GullE prisen

Hei dere!

Da er jeg tilbake etter en travel helg! Lillebror feiret konfirmasjon, og i den forbindelse var det masse som måtte ordnes! Var og er fortsatt syk, noe som passet veldig dårlig siden jeg skulle holde tale. Jaja, det gikk hvertfall veldig bra sett bortifra den hese stemmen min, kanskje deler jeg noen bilder fra konfirmasjonen senere. 

Ellers hadde jeg tidenes kjipeste opplevelse idag. Bussen hjem går ikke så ofte, bare en, noen ganger to ganger i timen. For å ikke måtte gå den lengre veien hjem ventet jeg i byen i over 30 min før bussen gikk. På bussen presterte jeg såklart å sovne og våknet igjen på full fart tilbake mot byen igjen. Dere aner ikke hvor kjipt det var, jeg som hadde ventet så lenge i byen for å slippe å gå langt. Så da endte det opp med at jeg måtte gå den lange, kjipe veien hjem likevel...

På skolen idag fikk jeg hvertfall prisen fra da jeg vant GullE før sommeren. Den fysiske prisen var ikke 100% klar på prisutdelingen, så da fikk jeg den idag!
Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits