Tips til å spare penger

For tiden prøver jeg å spare litt penger, fremfor å bruke dem på masse unødvendige ting. Jeg tenkte derfor jeg kunne dele noe tips til hvordan man kan spare penger, disse funker hvertfall bra for meg!

  • Legg alle småmynter som etterhvert samles opp på et fast sted. De fem kronene du har i lomma, eller pengene du får etter å ha pantet flasker virker kanskje ikke mye da, men etterhvert kan det faktisk utvikle seg til ganske store summer.
  • Lag matpakke. Jeg vet ikke med dere, men av mine største utgifter går til mat. Jeg burde selv bli mye flinkere til å ha med mat på skolen.
  • Legg igjen pengene hjemme, med mindre du vet det er noe du trenger de til. Lar du pengene bli liggende, kan du rett og slett ikke bruke de heller.
  • Istedenfor å å gå ut å spise på resturanger, dra på kino osv. kan man ha filmkvelder med venner, hvor man f.eks lager tapasbord. Det er både sosialt, gøy og billigere.
  • Lager du en sparekonto, får du renter på pengene. Dvs. at summen du har i banken med tiden vil øke.Liker dere sånne innlegg?

Se serier gratis

Tenkte å anbefale dere en side hvor dere kan se masse forskjellige serier gratis, i god kvalitet, hvertfall hvis du bare har planer om se de på pc/mac. Siden oppdaters straks nye episoder av seriene er sendt på TV, og hvis du er ute etter en ny serie å se på, står det også litt om serien, sånn at du vet hva du går til. Serien heter cucirca.eu (LINK HER) og det er her jeg ser alle episoden av pll f.eks.

Hvor ser dere serier?

Hyttetur

Heyy!

Er egentlig litt småstressa nå, ettersom jeg skal på hyttetur om ikke altfor lenge og ikke har begynt å pakke enda. Jaja, det ordner seg sikkert! Tror og håper på en super helg, med masse bra folk! Har forhåndsinnstilt noen innlegg til dere, så blogging blir det uansett!
Nytt Design

Som mange kanskje ser er designet forandret. Jeg brukte et av gratisdesignene til fine Julie Victoria (link HER), men forandret noe på det. Det er også grunnen til at de tidligere innleggene ser litt rare ut, ettersom bildestørrelsen i det nye designet er større enn på det forrige designet blant annet. 

Nå skal jeg snart sette igang med en matteinnlevering vi har til imorgen, før jeg senere skal på trening. Da skal vi blant annet ta lagbilde, så håper bildene blir bra!

Before I die - check

Hei alle søte!

Vet ikke helt hva som skjedde igår, men nå gikk alt med bildeopplastingen helt fint og alle problemer var plustlig helt borte. Vet ikke hva det kan ha vært, men det plager meg egentlig ikke sånn veldig, nå som det er fikset igjen.Nok om det, jeg var på weheartit igår og da satt jeg og bladde gjennom masse "before I die" bilder ,og fant ut at det faktisk er en del av bildene jeg kan krysse ut som fullført. Noe dere har gjort?

ERROR

Får desverre ikke til noe ordentlig blogginnlegg idag, har sittet såå lenge å prøvd å få til noe, men får ikke lastet opp noen bilder. Vet rett og slett ikke hva det kan være, veldig irriterende og frustrerende. 

Noen som har hatt lignende problemer og ikke får laset opp bilder?

Today

Hei!

Ble ett sent innlegg idag, men kom ikke hjem før nå. Var først å spilte håndballkamp, før jeg etter kampen dro med noen venner hjem til Helene, som bor like ved hallen vi spilte i. Der koste vi oss med pizza og TV, før klokka var blitt så mye at det var på tide å dra hjem. Alt i alt en bra dag med mye glede og latter. 

Gårsdagen

Hei!

Sorry for null blogging idag, fikk rett og slett ikke tid da jeg var ute å fartet hele dagen. Etter skolen ble jeg Helene værende igjen for å vente på Emma, før vi dro ut å spiste på Peppes. Etter maasse latter og god mat dro tre litt for mette jenter videre opp til Solli. Der møtte vi noen kompiser og skulle egentlig spille bowling, men etter å ha ventet i 1 time gadd vi ikke lenger. Istedenfor hang vi bare i byen og endte til slutt opp på Burger King.

Idag har jeg vært på kakelotteri for håndballaget. Det gikk veldig bra, og fikk solgt mange, mange lodd! Var ganske kaldt siden vi måtte stå ute, men da hjalp det hvertfall at vi fikk solgt en del!

Bildene er lånt fra bloggen til Helene, besøk den HER.

School Visit

Da er jeg hjemme etter å ha møtt Malin på skolen hennes. Skolene ligger egentlig veldig nærme hverandre, og med trikk skulle det egentlig bare være ett minutts tid å gå, men med den retningssansen jeg har, tok det nærmere en halvtime. Fant ihvertfall fram til slutt og fikk se litt hvordan de har det på hennes vgs.

Nå skal jeg jobbe litt videre med en bildeanalyse vi må levere iløpet av dagen, og senere skal jeg på trening.

Hva skal dere idag?


 


 

Sjokolade Fondant

Hallo!

Sorry for sen oppdatering, sånn er det når man har innleveringer og treninger etter skolen. Nå er jeg hvertfall hjemme, har fått spist og lager faktisk sjokolade fondant. Gleder meg til å smake, har faktisk ikke smakt det før. So much to doHar akkurat kommet hjem og sitter nå å leser på en prøve vi skal ha imorgen i mediafaget. Senere skal jeg også på trening, så må virkelig få kommet igang nå!

Blogges

5 ting jeg gleder meg til

1. Jul! Nå er allerede høsten godt igang, og om ikke så altfor lenge nærmer det seg faktisk desember. Jeg elsker juletiden, med alle de tente lysene overalt, julereklamene på tv, risengrysgrøt, advent, julegaveshopping osv. 

2. Hausmania. Gleder meg allerede til neste revyfest og etter alt jeg har hørt sies det at den på Hausmania vanligvis er bedre enn den første revyfesten.

3. Sommeren. Vi har såvidt begynt å gå inn i vinterhalvåret, og jeg savner allerede sommeren...

4. Gleder meg til alt av oppussingsarbeid er ferdig. Nå har vi i flere måneder levd i rot og byggemateriale, så det skal bli deilig å få alt på plass.

5. Å spise. I øyeblikket er jeg den eneste som er hjemme, har nettopp kommet hjem fra trening og har ikke det største utvalget med mat hjemme. Får vel prøve å være kreativ å lage noe ut av det vi har hjemme...haha
 

Hva gleder dere, dere til?

I Heart TheseSorry

Innlegget skulle vært postet igår ettermiddag.

Sorry for litt dårlig blogging i det siste, lover å bli bedre! Har likom ikke hatt noen bilder å vise dere, så...menmen. Igår etter skolen dro jeg sammen med masse andre herlige folk og spiste lunch på fridays etter skolen. Etter det dro jeg hjem og fikk overnattingbesøk av Malin, før også Helene kom litt senere på kvelden. Etter litt frem og tilbake, bestemte vi oss for dra ut og satte kursen mot byen. Vi ble ikke særlig lenge da, men dro heller etterhvert tilbake igjen.

Idag har jeg og Malin bare slappet av, vært å handlet litt og gått på kjøpesenteret. Vi tok noen bilder, kan vise dere to stykker nå, men har maange fler som dere kan få se imorgen. Rekker nemlig ikke å laste opp alle, ettersom jeg må begynne å ordne meg, før jeg nok en gang skal dra ut.


School


Her er litt bilder fra dagen, lånt av fine Frida! Torsdagene er utrolig deilige, har bare media og slutter halv to. For dere som skal søke vgs til neste år, vil jeg virkelig anbefale medialinjen, hvertfall etter hvordan jeg har opplevd linja på Elvebakken. Miljøet er utrolig bra, det samme gjelder både om lærerne og folkene! Hvis det er noe dere lurer på om media-linja, eller skolen generelt, er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Update

Dette innlegget skulle egentlig vært publisert igår, men av en eller annen grunn ble det ikke det. Hadde ikke noe særlig å fortelle uansett. Tviler egentlig på at det blir noe mer blogging idag, skal litt forskjellig etter skolen idag, og er ikke hjemme før tidligst 2200. Autumn

Høsten er så fin med masse fine farger! Er likevel utrolig deilig med dager som idag, hvor man fortsatt kan merke at sola varmer skikkelig. I tillegg er det jo så mye fint å ta bilder av, nå som det fortsatt er en del blader på trærne, men også masse fint høstløv. 

Hva synes dere om bildene?

Outfit: Pink GlassesEtt bilde, to redigeringer

Hvilket bilde likte dere best?

Blue Eyes

Redigert i Photoshop CS5. Synes?

Yesterday

Igår var jeg, Mariann og Marie og spiste på Friday´s. Var utrolig hyggelig, selvom vi måtte vente veeeldig lenge på maten, i tillegg til at det ikke var flere ledige bord inne, så vi var nødt til å sitte ute. Heldigvis var det tepper og varmelamper, så det gikk egentlig helt greit og var veldig koslig. Etter å ha spist, dro vi å tittet litt i butikker og slikt. Kjøpte ingenting, prøver å være flink og faktisk spare litt på pengene. Ble ikke så mange bilder, menmen...New InIgår kom mamma hjem med en bygave til meg, disse kule skoene. Synes de var utrolig fine og gleder meg masse til å begynne å bruke de. De lar seg jo kombinere med det meste, så det er jo et stort pluss.

Tycks?

Dagens antrekk


Bukse: Bikbok // Bluse: Trafaluc // Veske: Aldo

5 gode grunner

Kom hjem fra nok en treningsøkt for litt siden, og tenkte derfor at jeg kunne skrive litt om hva som gir meg lyst til å trene, kanskje det inspirerer dere også?

1. Var egentlig ikke bevisst dette selv, men for noen uker siden kommenterte mamma at jeg var så glad etter hver gang jeg hadde trent. Jeg har tenkt litt over det, og det stemmer faktisk! Uansett hvordan økta har vært, blir jeg som regel glad etter trening.

2. Ofte er jeg sliten og trøtt, vet ikke helt hvorfor, men da hjelper alltid trening og jeg får masse energi.  3. Er jo såklart deilig når man etterhvert kommer i bedre form. Trening gjør deg fysisk sterkere, noe som er possitivt i absolutt alle situasjoner. I tillegg trenger du ikke grue deg like mye til ulike tester, f.eks biip, cooper-testen og du legger også grunnlaget for din fremtidige helse. 

4. Følelsen etter du har trent er jo så herlig! Det er kanskje ikke alltid så fristende å ta på seg løpeskoene, men da er det ekstra deilig i etterkant å vite at du faktisk gjennomførte treningen, tross at du ikke hadde lyst. 

5. Jeg vet ikke med dere, men jeg sover mye bedre de dagene jeg har vært i fysisk aktivitet. Har jeg bare ligget å sløvet hele dagen, merker jeg ofte at jeg ikke sover like godt om nettene. 

Noen som kjenner seg igjen?

Bluberries & Nuts

Gleden var stor da jeg så at mamma hadde kjøpt blåbær som sto å ventet på meg i kjøleskapet idag. Frokosten idag ble derfor ekstra god, bestående av vaniljeyoghurt, cottage cheese, blåbær og hasselnøtter. Nam, det smakte utrolig godt og ikke minst er det veldig sunt! Et bra tips for dere som ikke har så god tid på morningen, måltidet tar veldig liten tid å lage og gir en bra start på dagen. Blåbær må være noe av det beste jeg vet, når det er tilbud på det i butikken pleier jeg å kjøpe kanskje sånn 4 pakker, og spiser de opp på en dag, jaja, ikke den værste tingen å være glad i. 
Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits