Matte er ikke helt min greie

Sitter nå å øver på matte, noe som er utrolig kjipt, ettersom det egentlig skulle være lov med hjelpemidler og jeg dermed ikke hadde trengt å øve såå mye. Men for litt siden ble det plutslig sendt ut en melding om at det ikke var lov med hjelpemidler likevel, så akkurat nå er jeg egentlig litt irritert over at vi fikk den beskjeden såpass sent. Jaja, får vel bare fortsette å øve...
Håndball ogsånt

Da er jeg akkurat kommet hjem fra elitekamp, etter å ha spist med håndballaget på Egons. Vi så på NM-finalen i håndball og det var utrolig spennende! Endte med ekstraomganger, men laget vi heide på vant, så det var bra!

Igår var de vi som spilte kamp, vi måtte reise hele veien til Halden, noe som tilsvarer 1 1/2 time med kjøring hver vei. Når vi i tillegg da skal møte en time før kampstart og spiller i en time, ble det rett og slett ingen tid til blogging. Siden vi reiste så langt var det ekstra deilig å vinne hvertfall, da ble ikke den lange bilturen hjem så kjip. Merker det ble en del håndball nå, men så bruker jeg jo veldig mye tid på det også. 
Fine bakgrunner


#1


#2


#3

Disse bakgrunnene er alle så fine. Det er ikke jeg som har laget dem, tror jeg fant de på en blogg for lenge siden. Hvis dere vet hvem det er, ta gjerne å gi meg beskjed! Liker å variere bakgrunn på macen, og disse kommer jeg nok snart til å ta i bruk. For øyeblikket bruker jeg ingen av de ovenfor, men har en selvlaget bakgrunn faktisk.

Jeg lever

Hei!

Sorry for mitt lille bloggfravær de siste dagene. Har bare hatt en del å gjøre, og har rett og slett ikke hatt tid eller krefter til å tenke på bloggen. De siste dagene har vært veldig bra, sett bortifra endel skolearbeid jeg måtte levere inn. Dro ut både på fredag og lørdag, og hadde det veldig gøy med masse bra folk. Igår overnattet Malin, så nå ligger vi bare å daffer i koseklær og har hatt spadag. 

Hva har dere gjort de siste dagene?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits