Outfit: skirt and studs

Her har dere dagens outfit. Er rart hvordan jeg skifter stil fra dag til dag, ene dagen er det joggebukse, neste dag skjørt. Ikveld skal jeg hvertfall på rave på Club Skansen, så det blir gøy. Har gått til innkjøp av glowsticks og selvlysende maling, så her kjører vi full pakke. Personlig elsker jeg rave og generelt all utkledning, så tror det blir en veldig bra kveld. Gleder meg hvertfall!


Merker jeg gleder meg veldig til helg nå, tre tentamener på en uke er litt i meste laget for min del. Tror jeg skal jobbe både lørdag og søndag, det er greit med litt ekstra penger før all julegaveshopping etc. Og når vi først er inne på julegaver, tenk at det snart er desember da dere! Jeg elsker virkelig jul over alt på jord, stemningen, lysene, sangene, julekalender, pepperkaker osv. Og er ikke jula bra nok fra før av, så er årets julekalender på NRK Blåfjell. Det blir ikke mer perfekt, ingenting slår Blåfjell. Idag begynte det jo å snø i tillegg, så nå er jeg veldig klar for desember. 

 

SALAD

Da var årets første tentamen overstått, veldig deilig! Vi hadde heldags norsk, og gjett hvem som ferdig etter bare litt over to timer? Jeg pleier å alltid å være den som sitter igjen helt til siste slutt, men idag benyttet jeg meg ikke av halvparten tiden vi hadde til disposisjon engang..vet ikke om det er et bra eller dårlig tegn, men er man ferdig så er man ferdig. Jeg leste gjennom alt, så var ikke noen vits å bare sitte der og drøye tiden. Jeg skrev ihvertfall en fagartikkel og generasjonsmotsetninger, ble egentlig ganse fornøyd, noe jeg sjeldent sier om eget arbeid.Jeg hadde jo foreberedt meg på å være mye lenger på skolen, så hadde med meg en av de ferdige salatene man får kjøpt på butikken. Ble jo ikke nødvendig, siden jeg var ferdig så fort, men da spiste jeg den bare hjemme istedenfor. Jeg erstattet pastaen som følger med i pakken med en halv avocado. Sammen med litt dressing ble det en perfekt lunch.  Imorgen er det ny tentamen, da er tid for matte...

Skolelei


Skjønner ikke hvorfor lærerne absolutt må samle alle prøver til samme periode, sånn at vi plutslig får en hel masse skolearbeid hengende over oss. På søndag må jeg levere en 4-siders analyse og så kommer tentamene på rekke og rad etter det. Førstkommende uke skal jeg ha hele 3 tentamener på en uke, det burde da være mulig å fordele de litt utover skoleåret? Er jo tross alt mange uker igjen før ferie...Jaja, jeg skal vel klare det! Det som er dumt er at de to vanskeligste kommer rett etter hverandre, det vil si engelsk og matematikk. Avslutter neste uke med norsk, som vi ikke trenger å forberede oss noe til. I tillegg er det til norsken vi faktisk får en "øvedag", ettersom vi ikke har noe på torsdag og prøven er på fredag. I tillegg må jeg levere sisteutkast av fotoboka mi før den skal sendes til trykk. Heldigvis har jeg fått utsatt fristen, ettersom jeg har haltet rundt på krykker pga et ødelagt kne den siste tiden og derfor ikke har kunnet ta noen av bildene jeg hadde planlagt. 


later som jeg er glad, mens jeg sitter med skolearbeid..noe jeg for øyeblikket ikke er

Straks tenker jeg meg opp i hallen. Selvom jeg ikke kan spille håndball selv, kan man alltids se på og lære mye fra det! I tillegg har jeg i skadeperioden min også fått kjørt mange økter på armer og rygg, går jo faktisk helt fint å trene overkroppen. Blir jo lite variasjon og ganske så ensidig, føler bare at jeg mister all muskelmasse i beina, så vurderer å begynne å svømme til benet er bra igjen..Skal hvertfall på nye legetime på fredag. Vi hadde regnet med at ting skulle være mye bedre på dette tidspunktet enn det er, utrolig kjipt at det går så sakte fremover, men håper å få litt mer svar da
 

T.G.I.F

Hei!

Nå sitter jeg godt innpakket i dyna, mens jeg skriver dagens innlegg. Har egentlig ganske dårlig tid, om mindre enn 45 min skal jeg nemlig være publikum på Lindmo som dugnadsjobb for russebussen. Etter dugnaden bærer det rett på bussmøtet, før vi skal vorse med gjengen. Håper og tror på en bra kveld hvertfall. Tenker å gå fikse meg nå straks, som dere ser på bildene har jeg ikke akkurat tatt meg tiden til å stelle håret idag, jeg som egentlig har naturlig rett hår. Sånn går det når man går med dott hele dagen. Ønsker dere alle en fantastisk helg!

supersunn lasagne

Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som er opptatt av å spise sunt og ha en sunn livvstil. Tenkte derfor å dele oppskriften på denne supersunne lasagnen, som du kan kose deg med, med den beste samvittighet. Ikke er det en vanskelig rett å lage heller.

Det du trenger til én ildfast form:
❤ 1 løk ❤ 2 squash ❤ 4 hvitløksfedd ❤ 2 bokser tomatpure ❤ 2 pakker karbonadedeig ❤ 1 stor gulrot eller 2-3 vanlige ❤ 2 pakker cottage cheese eller en stor (gjerne mager) ❤ litt revet ost (gjerne lett ost)1. Start med å skive opp squashen med ostehøvel, før du salter dem og lar dem ligge i minst 15 min. Dette vil gjøre at vann trekker ut, og lasagnen blir ikke vannete (tørk av vannet før bruk)

2. Stek karbonadedeig og tilsett etterhvert tomatpure. Mens karbonadedeigen steker kutter du løk og hvitløk, som du tar å steker med kjøttdeigen for ekstra smak. 

3. Riv gulrøttene 

4. Legg deretter halvparten av karbonadeblandingen i en ildfast form, etterfulgt av et lag med squash og så cottage cheese. Over cottace cheesen legger du gulrøtter, før du fortsetter gradvis til alt er brukt opp. Topp det hele med litt revet ost, før du steker lasagnen på 200 grader i 30-40 min.

Bon appetit

my everyday makeup

Ikke noen overraskelse hva som kommer, overskriften og bildet snakker vel godt nok i seg selv. Tenkte å vise de produktene jeg stort sett bruker hver dag. I tillegg til dette pleier jeg å variere med å bruke dipliner eller øyenskygge på øynene, mens jeg andre ganger bare går for mascara. 

♕Foundation Bobbi Brown - starter med å legge et jevnt lag over hele ansiktet. ♕ Matte foundation Maybelline - bruker denne på steder hvor foundationen er gjennomskinnelig. ♕ Concealer Bobbi Brown - tar den enkeltsteder/spotter som trenger ekstra dekkevne ♕ Solpudder Too faced - tar dene over hele ansiktet for litt farge ♕ Solpudder MAC - Contouring, markerer blant annet skinnbeina og tinningen. ♕ Eyeliner elf - legger denne på nedre våtkant. ♕ Mascara Makeup Mekka - legger på noen lag mascara både på øvre og nedre vipper. 

Space

Caffé Latte


Hey people!

Nå sitter jeg å blogger fra espresso house, samtidig som jeg planlegger litt for tiden fremover. Fikk plutslig et slag i trynet da jeg innså at vi hadde endel skolearbeid, så tenkte å sette meg ned å lage en plan for innleveringsdatoer osv. Må blant annet skrive en 4-siders filmanalyse, fagartikkel og om bare to uker (?) har vi tre tentamener på en uke.I tillegg må jeg lage en hel fotobok med selvtatte bilder og ferdigstille for produksjon. Merker jeg blir sliten bare av å tenke på det. Jeg er egentlig ikke en ordensperson i det hele tatt, men har så lyst til å være det, så jeg prøver hardt å bli flinkere. Heldigvis har vi lov til å ta ut en studiedag hvert semester, så vurderer å benytte meg av muligheten i nærmeste fremtid. Nå ble det mye skolesnakk merker jeg, tror vi avslutter der..

Moments Captured

Hei!

Idag tenkte jeg å vise dere bildeveggene som jeg har laget på rommet mitt. Jeg må bare starte med å anbefale å få ting opp på vegg: folk tar masse bilder med mobilene sine, men om 20 år, hvor er egentlig de bildene blitt av? Kanskje er du flink og laster dem inn på en pc, men etter noen år bytter du pc, lagrer kanskje alt på en harddisk, men helt ærlig, du går aldri å henter harddisken og ser på bildene du tok for 2 år siden?Jeg bruker ikke harddisk engang... Sånn sett er instagram veldig bra, det funker på en måte litt likt. Uansett, poenget er at det er utrolig gøy å ha bildene på vegg, det er både dekorativt og kan tenke meg det blir enda mer dyrebart å ha etter noen år. I tillegg setter jeg mye mer pris på livet, høres ut som en veldig rar ting å si, men bildene får meg til å innse hvor bra jeg egentlig har det, hvor gode venner jeg har og hvor mye jeg får oppleve. Tar meg selv i smile mens jeg står å mimrer til bildene. Som dere ser har jeg to bildevegger. Den ene består av bilder tatt med polaroid kamera og den andre med bilder jeg har bestilt. Jeg blir nok å bestille flere bilder etterhvert, synes det var så koslig når forrige bestilling dumpet ned i postkassa. Man kan jo også variere i det uendlige med måten å henge opp bildene. Du kan lage det som en collage, henge på snor, som et sjakkmønster, i forskjellige mønstre osv osv. Mulighetene er mange!

Andrea

Tumblr
Følg meg her for mer bilder

 

Long time, no see

Hei!

Tror jeg bare bør slutte å unnskylde mine stadige bloggpauser, dette er ikke første gang det skjer, og sikkert ikke den siste heller med 100 % garanti. I en fullstappet hverdag er man nødt til å prioritere, og da kommer desverre bloggen sist.

Dagen idag har ikke vært så fullstappet derimot. Jeg har vært hjemme i hele dag, både fordi vi uansett har foto hele dagen, noe som betyr at vi kan ta bilder hvor som helst, men også fordi jeg knapt klarer å gå. Klarte såklart å skade det allerede skadede kneet mitt i gymmen på skolen igår, noe som resulterte i at jeg ble fraktet med taxi, på skolens regning, til legevakten. Heldigvis var det ikke noen skader på korsbånd, men et kne ut av ledd. Det er mildt sagt helt sinnsykt vondt, å skulle sove i natt var et mareritt. Føler meg passe hjelpesløs der jeg hopper rundt på krykkene mine. Var hvertfall heldig med at det ikke var korsbåndene som var røket, da kan man risikere å være borte fra idretten veldig lenge!

Som dere kanskje ser har jeg forandret en del på designet, brukte et gratisdesign, men har gjort litt småforandringer. Er hvertfall veldig fornøyd, elsker helt stilrene og enkle design. Tenker jeg kommer til å ha dette en stund, så får vi se om jeg går lei etterhvert. Senere idag skal opp i hallen, kan jo ikke spille selv, men se på skal jeg nok klare. Jeg skulle egentlig spilt treningskamp mot damelaget idag, så det er utrolig kjipt, men ikke noe jeg kan gjøre med det.

 Ønsker dere alle en fantastisk dag, snart helg!

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits