Et år igjen

Hei!

Da var sommerferien over for denne gang og man er nok en gang tilbake på skolebenken. De første dagene har for det meste gått til å lære seg nye navn, ettersom jeg har startet i en ny klasse. Vi er bare ti jenter og tjue gutter, så det kan jo bli interessant. Kjenner heldigvis en del av de andre jentene fra før, så tror og håper på et bra siste år. Deilig er det hvertfall at vi hver fredag slutter halv tolv.Ellers er det veldig mye som skjer for tiden. Jeg har altfor mye å gjøre og dagene strekker egentlig ikke helt til. Har faktisk ikke eneste dag hvor jeg ikke har planer før andre helgen i september. Menmen, jeg liker å ha det litt busy og blir fort rastløs hvis jeg ikke utnytter dagene, så jeg klager ikke. Mesteparten er jo i tillegg veldig spennende ting, så jeg kan ikke annet enn å smile om dagen av alt jeg har i vente. 

Her har dere forresten dagens. Turen bar rett hjem etter skolen, før jeg fikk knipset noen bilder og deretter dro videre for å overraske min aller beste, Malin! Etter en del hvite løgner fra min side og god planlegging av Malin sine foreldre, var det en stk overrasket bursdagsjente, da det plutselig var duket for god mat, vin (brus for min del, siden jeg skulle på trening og kjøre) og masse mennesker. Stakkars, jenta var bare forberedt på å bli plukket opp av meg, da en hel gjeng med venner og kjente invaderte stua hennes. Så til Malin: gratulerer så mye med dagen og lappen!


- Snakkes

Outfit 240415
Enkelt, komfortabelt og med en sporty vri. Just the way I like it.

Outfit 050215Her har dere dagens anntrekk. Senere idag kommer et utfyllende innlegg om kosthold og trening. Vet jo at dette er en viktig del av hverdagen til mange, særlig nå på starten av året. Er du blant dem som finner det interessant er det bare å klikke seg innom bloggen senere ikveld.

OUTFIT 040215


Outfit 020215

Her har dere dagens outfit, ikke noe veldig spesielt, men akkurat slik jeg liker det. Enkelt, stilrent og litt classy. Idag kan man også se skimt av sola og blå himmel, det er til å bli glad av. Tenk at vi er i Februar allerede da dere! Det betyr at det bare er en måned til Mars og er vi heldige kommer våren litt tidlig. Gleder meg til lysere dager, sneakers og lette klær. Må bare holde ut en liten stund til!

Ellers så skal jeg på trening som vanlig - trener jo omtrent hver dag, så er ikke akkurat noe nytt. Vi hadde en utrolig morsom håndballøkt igår, så satser på at dagens blir like bra!

Snakkes!

Outfit 280115

OOTD

Outfit: Coat & GlovesÅå, vet noen hvorfor blogg.no gjør fargene så stygge? Bildene jeg legger opp blir aldri sånn som de egentlig er, de blir liksom så grønne og ekle når jeg laster de opp på bloggen. 

God helg!

Yesterday´s outfit


Outfit: skirt and studs

Her har dere dagens outfit. Er rart hvordan jeg skifter stil fra dag til dag, ene dagen er det joggebukse, neste dag skjørt. Ikveld skal jeg hvertfall på rave på Club Skansen, så det blir gøy. Har gått til innkjøp av glowsticks og selvlysende maling, så her kjører vi full pakke. Personlig elsker jeg rave og generelt all utkledning, så tror det blir en veldig bra kveld. Gleder meg hvertfall!


Merker jeg gleder meg veldig til helg nå, tre tentamener på en uke er litt i meste laget for min del. Tror jeg skal jobbe både lørdag og søndag, det er greit med litt ekstra penger før all julegaveshopping etc. Og når vi først er inne på julegaver, tenk at det snart er desember da dere! Jeg elsker virkelig jul over alt på jord, stemningen, lysene, sangene, julekalender, pepperkaker osv. Og er ikke jula bra nok fra før av, så er årets julekalender på NRK Blåfjell. Det blir ikke mer perfekt, ingenting slår Blåfjell. Idag begynte det jo å snø i tillegg, så nå er jeg veldig klar for desember. 

 

Outfit 290914Bukse: Bikbok // Cardigan: h&m // Skjerf: Acne // Klokke: Marc Jacobs // Veske: Acne

Gårsdagens anntrekkSnikkSnakk + Dagens Outfit

Da er jeg kommet tilbake etter dagens treningsøkt. Jeg og Silje dro til en løpebane og varmet opp med å løpe 2km, før vi deretter kjørte et treningsprogram vi har fått fra trenerne våre. Merket at jeg var utrolig støl i beina etter at jeg kjørte motbakke-intervaller og styrke igår, men jeg fullførte programmet likevel. Ekstra slitsomt, men ekstra deilig å være ferdig også!
Er så utrolig deilig å være ute nå, idag trente vi i bare shorts! Jaja, nok snikksnakk, her har dere dagens outfit. 
 

Four Seasons

FlowerpowerKveldens outfitOutfit

Bukse:Bikbok // Bluse: Vero Moda // Vest: Forever 21 // Skinnjakke: ? // Skjerf: Acne

Outfit: Pink GlassesDagens antrekk


Bukse: Bikbok // Bluse: Trafaluc // Veske: Aldo

Dagens outfit

Skjorte: Ralph Lauren // Veske: Michael Kors // Sko: Barcelona // Skjerf: Cubus // Solbriller: Ray Ban 

Hva synes dere?

Gårsdagens antrekk

Bluse: Forever21 // Shorts: H&M

Dagens outfitSkjerf: Acne // Vest: Vero Moda // Genser: American Eagle Outfitters // Bukse: Bikbok// Sko: Kjøpt i Berlin// Klokke: Marc Jacobs

Buksen og vesten kjøpte jeg igår, resten av gårsdagens innkjøp kommer senere. 

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits