Personlig almanakk

For noen uker siden var jeg så heldig å bli tilsendt en personlig almanakk. På personligalmanakk.com kan du designe din helt egen almanakk akkurat slik du vil ha den, både med tanke på innhold og utseende. Mange lager jo bildecollager som de bruker som forside, men jeg ville ha min helt enkel og stilren og gikk derfor en litt annen vei. Den er veldig praktisk og inni boka finner du blant annet elementer som ukens gjøremål, ukens trening, russetips, partyleker osv. Innholdet bestemmer du helt selv, vil du f.eks ha notatsider kan du legge til det. Må si meg veldig fornøyd, anbefales!
God start på dagen

Om ikke så altfor lenge drar jeg avgårde på kamp, så i den forbindelse måtte jeg passe på å få i meg en god og næringsrik frokost! 
Nå er jeg fit for fight, etter en god og sunn start på dagen, ikke tar det lang tid å mekke i stand denne enkle frokosten heller! 

New BuyingJeg var i byen for å kjøpe løpetights for noen dager siden, da jeg kom over denne kule smoothiemaskinen. Ikke bare ser den utrolig fresh ut, men den er så smart også! Man lager rett og slett smoothien i en takeaway kopp,  så når smoothien er ferdig kan man legge den rett i veska. Den er utrolig effektiv, smoothien er ferdig på bare noen sekunder, i motsetning til når jeg har brukt blender. Veldig fornøyd!

Mattips

Hei dere!

Håper alle har hatt en fin påske, det har hvertfall jeg! Tenkte å dele et lite mattips til dere, noen vil kanskje synes det er litt rart, men det smaker utrolig godt! Det er enkelt og greit å bruke most avocado som pålegg. Jeg liker å ha det på knekkebrød evt. ristet brød, for da får du så fin kontrast mellom mykt og crispy. Med litt salt og pepper over blir det enda bedre. Avocado er jo også veldig mettende, så da blir du ikke så fort sulten på en stund heller. Godt og sunt!


Månedens favoritter

Foundation fra Bobbi Brown

"Touch up Stick" fra Bobbi Brown

Solpudder fra Too facedNeglelakk fra Topshop

Tips til å spare penger

For tiden prøver jeg å spare litt penger, fremfor å bruke dem på masse unødvendige ting. Jeg tenkte derfor jeg kunne dele noe tips til hvordan man kan spare penger, disse funker hvertfall bra for meg!

  • Legg alle småmynter som etterhvert samles opp på et fast sted. De fem kronene du har i lomma, eller pengene du får etter å ha pantet flasker virker kanskje ikke mye da, men etterhvert kan det faktisk utvikle seg til ganske store summer.
  • Lag matpakke. Jeg vet ikke med dere, men av mine største utgifter går til mat. Jeg burde selv bli mye flinkere til å ha med mat på skolen.
  • Legg igjen pengene hjemme, med mindre du vet det er noe du trenger de til. Lar du pengene bli liggende, kan du rett og slett ikke bruke de heller.
  • Istedenfor å å gå ut å spise på resturanger, dra på kino osv. kan man ha filmkvelder med venner, hvor man f.eks lager tapasbord. Det er både sosialt, gøy og billigere.
  • Lager du en sparekonto, får du renter på pengene. Dvs. at summen du har i banken med tiden vil øke.Liker dere sånne innlegg?

Se serier gratis

Tenkte å anbefale dere en side hvor dere kan se masse forskjellige serier gratis, i god kvalitet, hvertfall hvis du bare har planer om se de på pc/mac. Siden oppdaters straks nye episoder av seriene er sendt på TV, og hvis du er ute etter en ny serie å se på, står det også litt om serien, sånn at du vet hva du går til. Serien heter cucirca.eu (LINK HER) og det er her jeg ser alle episoden av pll f.eks.

Hvor ser dere serier?

Bluberries & Nuts

Gleden var stor da jeg så at mamma hadde kjøpt blåbær som sto å ventet på meg i kjøleskapet idag. Frokosten idag ble derfor ekstra god, bestående av vaniljeyoghurt, cottage cheese, blåbær og hasselnøtter. Nam, det smakte utrolig godt og ikke minst er det veldig sunt! Et bra tips for dere som ikke har så god tid på morningen, måltidet tar veldig liten tid å lage og gir en bra start på dagen. Blåbær må være noe av det beste jeg vet, når det er tilbud på det i butikken pleier jeg å kjøpe kanskje sånn 4 pakker, og spiser de opp på en dag, jaja, ikke den værste tingen å være glad i. 
Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits